Mamici si burtici din Baia Mare(29)
Raspunsuri - Pagina 21
ariana2005 spune:
azi am fost cu Ariana sa ne facem analize,..la cat de paranoica sunt acum nu avea cum sa scape saracuta fara toate investigatiile, obisnuite bineinteles, asa ca am dus-o la impuns; vreau sa va spun ca a stat asa de cuminte de nu mi-a venit sa cred; a intins manuta, a strans pumnul, iar pana i-a recoltat nu a zis absolut nimic, se uita la mine si zambea, Doamne si ce emotii am avut, m-au trecut toate transpiratiile. I-am recoltat si din gatut, i-am facut si un examen coproparazitologic, si un examen de urina; si vestea buna e ca au iesit toate analizele la sange super bune, in afara de o proba hepatica, care m-am gandit eu ca o sa fie putin marita, doar e sub tratament cu paracetamol, care este extrem de hepato-toxic..asta e alta poveste, e putin racita, facem aerosoli, vremea ei de vreme, sa vina vara sa mai scapam de-o grija..
asteptam acum rezultatele la scaun si din gatut, speram sa fie bune si astea ..apoi voi putea dormi linistita,..o perioada beneinteles..ce poate face un necaz din om, nici macar eu nu ma mai recunosc, eu nu am fost asa...
mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
mihor spune:
bebesahsa bine ai venit si sarcina usoara. La ce scoala/liceu predai?
Melly multa sanatate mamei tale.
Flavia felicitari pentru realizare. Imeidat merge Stefi la cresa.
Ilinca imi pare tare rau pentru Manole :( Si Sofia mea e tzitzofila ;)) Nu se omoara cu mancarea si asta se simte la cantar. Cand ma uit la ea nu mi se pare slaba dar daca o compar cu alti copii, se vede diferenta. Am observat ca nu ii place dulcele. Prefera mancarea mai acrisoara spre deosebire de mine.
ariana bine ca au iesit toate analizele bine
irlandeza spune:
Flavia, incearca sa pui putin cremvuste de pui in piureul de cartofi, sau amestecat cu morcov fiert, sau galbenus fiert.
Lui Alexia ai plac aceste combinatii, desi mananca si piureul de cartofi gol. Si eu ai pun smantanica si unt in piure, ca sa fie mai bun la gust.
ALEXIA - petrecere 2 ani
Alexia la1 an si 11 luni
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
mihaelutza_c spune:
buna fetelor.maaaareeee liniste.Se vede k e weekend.
irlandeza_nu stiu ce sa zic in privinta crenvustilor,dr mea mi-a zis sa nu ii dau mezeluri,pt k nu mai sunt cum erau inainte;nu sunt foarte indicate la copii.Am incercat sa ii pun si eu galbenus de ou,dar nu l-a vrut sub nici o forma,si-a facut greata,la noi numai asa merge,ii fac pireuasul cu morcov ,putin unt si 2 lingurite de branzica.
Ma bucur ca v-au iesit bine analizele,Ariana.sa fie la fel si celelalte si...sanatate multa in continuare.
V-am pus si noi poze.
Duminica placuta in continuare!
http://picasaweb.google.com/mihaelutza86
anca81 spune:
Va salutam si noi 
Bebesasha, bine ai venit, multa multa sanatate!
Flavia, wow, felicitari pentru reusita! Asta da realizare
. As incerca si eu dar mi-e super groaza de urletele Carlei, si asa de cateva zile maraie non stop, cred ca o chinuie caninii si maselele neiesite 
Ilinca, imi pare rau de Manole 

.
Ariana, ma bucur ca analizele au iesit bine, ai o fetita mare si curajoasa
. Multa sanatate si sa scapati cat mai repede de raceala.
Cu mancarea noi tot in stand by...Au fost cateva zile saptamana trecuta mai bune, acum e iarasi circ la fiecare masa 
Irlandeza, am incercat si eu (cred ca si Flavia) toate combinatiile posibile (mai putin cremwursti) si n-a functionat nik. Copilul mofturos e copil mofturos 
Carla &
mami
ana_mun spune:
salutare si de la noi
este ceva vreme de cand nu am mai scris dar de citit am citit
vreau sa va mutumesc in primul rand pentru urari, si mersi flavia
vreau sa va spun ca noi suntem tot la tara, si nu stiu cand o sa ne intoarcem in oras caci sandu nu si-a gasit inca de lucru, nu stiu cum o sa fie in tara asta
piticul meu a fost racit si i-au curs muci 3 saptamani, am vrut sa merg cu el al un alergolog sa vedem daca nu face la ceva alergie, dar nu ii mai curg acuma, avem invazie de dinti si masele, avem toti incisivii iesiti si 4 masele
adriana_sm tare rau imi pare pentru cele intamplate, si eu as vrea sa raman gravida dar de un an nimica,
pentru Estera
bebesasha bine ai venit printre noi, am citit despre problemele tale din timpul sarcini, tare rau imi pare, inc un pic si ai scapat stiu ce rau este sa fi bolnava si sa nu poti face tratamentul calumea

de la noi si sper sa ne putem intoarce in baia mare cat mai repede
Mami Ana
si Alexandru
(04.11.2008)