Sezatoarea canadiana (155) *Bun venit Miss Z.!!!*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975

le, ma bucur ca ai dat un semn, lasa ca si vacanta e necesara, si cine stie, poate gasesti altceva cat esti in vacanta

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Ica, asa este, chiar aveam nevoie de o vacanta mai ales ca imi doream sa stau mai mult cu Mihnea si sa ne bucuram de timpul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xxxwoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

acum ani buni cand am aplicat noi, unul din voi trebuia sa aiba licenta BA ori Bsc ori...
Ceea ce tu numesti Bac nu e ceea ce Canada numeste BAC. Aici BAC se refera la studii superioare clar.
fetelor, corectati-ma daca gresesc

dece nu incersi tu sa te lamuresti pe montreal.ro?

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Merci. Da, asta cu BAC-ul am inteles-o bine (de asta am si facut amendamentele ulterioare, sa fie clar inteles ca vorbesc de BAC-ul nostru si facultatea .. buna rau :D ... tot a noastra, fara licenta). Presupun ca nu e o problema sa scot adeverinta pentru cei 4 ani de facultate si foaia matricola, daca asta ma poate ajuta in vreun fel.
Am pus intrebarea pe montreal... astept si acolo un raspuns, nu e inca nimeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Citat:

Presupun ca nu e o problema sa scot adeverinta pentru cei 4 ani de facultate si foaia matricola, daca asta ma poate ajuta in vreun fel.

Nu se pune, daca nu ai diploma sau macar adeverinta ca ti-ai dat licenta. Eu am terminat facultatea de Psihologie in iunie 2005, in aceeasi luna trebuia sa am licenta, dar (ghinion) ne-au sunat sa venim la interviu cu mult mai devreme (in aprilie). Am avut adeverinta cum ca am terminat facultatea, ca imi voi da licenta, dar nu au considerat-o ca studiu superior terminat, deci 0 puncte. (am recuperat pe alte cai, ceea ce iti recomand si tie).
Studiaza foarte bine conditiile de admisibilitate, criteriile Ministerului Emigrarii (sau cum s-o numi ), pe montreal.ro erau sintetizate foarte frumos de Gabi Hoidrag etapele emigrarii, baga tare franceza si/sau engleza (aici am punctat eu mai mult), obtine adeverinte de la ce cursuri ati mai facut (chiar daca nu sunt la nivel de studii superioare), daca are sotul tau referinte pt meseria de web designer (eventual poze cu web-siteurile facute, sau daca a avut vreun contract mai mare, ceva ce ia ochii, intelegi tu), orice crezi ca va poate ajuta sa va integrati mai usor si sa nu stati pe banii de pe ajutorul social(cred ca de asta se tem cel mai tare, mai ales acum, in starea economica curenta).

Dar sa stii ca majoritatea fetelor de aici am emigrat cu mult timp in urma, intre timp conditiile s-au mai schimbat si este cel mai bine sa te informezi direct de la sursa. Bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

bebitzule, ce bine ca te vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am febra musculara si cind zimbesc, dar am intrat sa va salut!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

xxxwoman, vezi ca , cam de un an (parca) conditiile s-au schimbat complet (fata de cand am venit noi), in sensul ca acum se poate aplica f usor fara studii superioare, numai sa te incadrezi intr-o lista de meserii publicata pe site-ul Guvernului. Si sa ai experienta in domeniul respectiv. Cauta lista aia de meserii si vezi "cum poti face" ca sa te incadrezi acolo. Ca se stie bine...in Romania se poate orice...nu spun mai mult...
Bafta multa si, da, citeste tot ce s-a scris la Etapele emigrarii pe montreal.ro sau toronto.ro. Poti incerca si romaniincanada.org

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Daca aveti nevoie de un ras sanatos (si nu numai), vizionati videoclipul http://www.facebook.com/video/video.php?v=160376183581

Am ras in hohote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Mda Denisa, greu de facut. Sophia nu bea ceai, bea doar tzitzi. I-am bagat cu seringa ceai de menta, dupa care a tras o voma ca-n filme. Cat despre banana, noi de abia am inceput diversificarea, cu chiu cu vai a mancat o jumate de banana ieri si un sfert azi.

Va las ca-s pur si simplu turtita.

xxwoman raspuns la intrebari aflii aici
http://www.cic.gc.ca/english/index.asp
mai precis aici...
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/index.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

le, ce bine ca te vad

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Maru,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Donia, pune hardwood peste tot, aceeasi culoare si culoare mai inchisa (jatoba e foarte la moda...). Este adevarat, cum spune Dana ca inchide casa, dar, asta in conditiile in care peretii sunt mai inchisi la culoare si ei. Altfel, daca peretii sunt mai deschisi, efectul de contrast mareste spatiul. Este cunoscut faptul ca alb-negru creeaza senzatia cea mai buna de spatiu marit. In plus de asta, daca ai parchet mai inchis si dai atentie si la sursele de iluminare poti crea o ambianta super, lumina unui spot ( pot light) reflectandu-se in parchetul de culoare inchisa creeaza asa o atmosfera putin magica si fff cozy...Parerea mea ...cu asta m-am ocupat "doar" vreo 10 ani de zile...
In afara de toate considerentele de placere personala, hardwood-ul adauga valoare la casa pe cand laminatul...nu numai ca nu e un plus , uneori e considerat un minus la casa.( toata lumea pune laminat in basement ca acolo nu merge hardwood) Ca nu se stie niciodata cand ti se iveste o ocazie sa vinzi casa...daca te uiti pe realtor.ca la ofertele de case ai sa vezi ce specificatii sunt pe primul loc: hardwood, granit, baie si bucatarie renovata...pe astea se pune mare pret aici...E adevarat ca e mai scump hardwood-ul decat laminatul, dar poti gasi oferte bune . Ca exemplu, eu am platit, la prima casa pe care am avut-o aici ( acum 2 ani), 3,5$/sqf material si manopera incluse. Si n-am cautat prea mult atunci ca eram in mare graba, iar sotul meu era ff prins cu alte treburi si n-a putut sa-l instaleze el. Si da, pune-l peste tot la fel ca e tot un efect de marire a spatiului. De exemplu, daca ai o incapere patrata si jumatate o pui cu parchet iar jumatate cu gresie, camera respectiva va parea mult mai mica decat daca ai avea pus doar parchet sau doar gresie. Orice sectionare micsoreaza.
Scuze ca m-am intins asa de mult...dar e "domeniul meu" , plus de asta....fara sa vreau sa creez polemici sau sa supar pe cineva...eu mooooooooor cand vad laminat intr-un living sau family room...
Bafta!

Mergi la inceput