Sezatoarea canadiana (155) *Bun venit Miss Z.!!!*
Raspunsuri - Pagina 14
oanagabriela spune:
Olga, superba poza cu domnisoara , tare mult mi-a placut, deja este un adevarat top model . Ai imprimat-o, pentru ca merita sa o ai si "hard copy"
Simonna, multi virtuali pentru miss Z. Ce sentiment extraordinar sa tii o asa minune in brate Si nu ne mai tine in suspans, vrem sa stim cum o cheama
Lauraj, felicitari pentru aniversari si multa fericire pentru toata familia
Mi s-a intors si mie copila din tabara intr-o singura bucata , racita cobza (i-a plouat torential ), dar super incintata. Acum ne asteapta citeva nopti nedormite, pina ii va trece nasul si tusea . Au facut de toate: plimbari in padure, catarat in copaci, mers pe lac cu barca, dans seara si foc de tabara. A stat cu alte 3 fetite in camera si s-au inteles f.bine.
Roxana, Seba cum s-a simtit?
pitilache spune:
Oana, si Seba s-a simtit foarte bine si a venit bronzat!!! E super incantat de cate activitati au facut, rabaska, canoe, voile, biatlon, foc de tabara. La ei a fost fara dans si catarat in copaci insa! Si tot cu inca 3 colegi a stat in camera. Am avut noroc si nu a racit (desi cand l-am luat avea vocea mai ragusita, intre timp i s-a mai dres!) dar mi-a zis ca au folosit la maxim cizmele de cauciuc! Sanatate Antoniei!
pitilache spune:
vlahos pui link-ul de pe youtube intre parantezele: cu tube (ai un buton cu sigla youtube)
Si o dedicatie speciala si de la mine pentru toate fetele de la sezatore:
Diana2007 spune:
Asadar, am revenit, dupa cateva zile e adevarat dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Noroc cu optiunea draft pentru mesaje ca asa pot sa scriu un mesaj si intr-o saptamana.
Sonia (ca asa ii zicem) continua sa fie un bebelus adorabil, a inceput sa o mai rareasca noaptea cu trezirile (azi noapte a legat patru ore de somn ) am iesit pe afara de a doua zi dupa ce am venit de la spital si asta zic eu ne-a facut bine la amandoua. Sa tina DD cu noi si sa mai avem zile din astea frumoase, cu soare cel putin, ca temperatura mai scazuta nu ma deranjeaza atat de mult.
Am analizat fiecare parte a corpului Soniei si concluzia este ca seamana 80% cu Sebastian. Mare bucurie in tabara socrilor care tot zic ca semana cu ei, un singur detaliu au uitat, Sebastian nu seamana cu nici unul din ei
Victor inca nu si-a luat in primire rolul de frate mai mare, nu-l presam si ne comportam fireste si incercam sa o smotocim pe asta mica atunci cand nu e el in preajma ca sa nu declansam criza de gelozie care sunt sigura ca va veni singura la un moment dat. Prima reactie a fost tare simpatica, atunci cand i-am pus-o in brate nu i-a placut ca era asa moale si se lasa pe el si imi spune mie : "mama ei vin iau baby, pun cautz" (in traducere libera sa vina mama ei sa o ia sa o puna in carut). Ce sa mai e si el micut si nu realizeaza unele lucruri dar incet, incet va intelege. Ne ajuta mult si gradi unde face progrese pe zi ce trece, din ce ne scrie acolo educatoarea, dar acasa nu vrea sa ne spuna nimic din ce face acolo.
De luni ramanem noi patru, socrul isi ia zborul catre Romania maine, mai devreme decat prevazut dar asta e situatia, o sa-mi fie mai bine sa am grija de doi copii, nu de trei, asa cum am simtit ca am facut in ultima luna. Ce nu-mi place cel mai mult este ca va trebui sa o iau pe Sonia in gradinita cand il duc pe Victor (ceva sugestii cum sa o protejez de virusi ?) ca de partea cu mancarea ne-om descurca noi.
Am citit tot dar cred ca am mai uitat sa raspund la intrebarile voastre, scuze.
Nu stiu cum fac dar cu un Victor urlator in primele luni aveam mai mult timp de forum decat acum cu o Sonia linistita si un V plecat la gradi. Poate si din cauza vremii asteia frumoase cand nu-ti vine sa stai la calculator.
Simonna, am vazut-o pe Miss Z. in poze, o papusica ! Iar cu caciulita roz era mortala. Te las pe tine sa ma suni cand ai timp ca la mine s-au mai linistit apele.
Pe curand,
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Life's a journey, not a destination"
nelia spune:
Diana, eu am rugat educatoarea sau cine era la ora cind o luam pe Agata, apoi pe amindoua, sa le pregateasca cu tot ce trebuie la usa. Nu neaparat sa le imbrace, ci sa le aduca totul la usa, ca eu sa pot lasa carutul afara si sa intru doar la intrare (bine, ca nu stiu cum e intrarea la voi, la noi e usa cu geam). Dar ele au fost dragute si o gaseam pe Tudora chiar imbracata, mai ales iarna cind bebe era in wrap si trebuia sa pun toate alea pe Tudora. Cred ca daca ii explici educatoarei ca nu vrei sa o bagi pe Sonia inca in gradinita, va intelege... Eu o mai aveam si pe Agata cu mine, pe care o trimiteam sa mi-o aduca pe Tudora cu tot cu haine la usa... avantaj eu, ca am fata mare. Nu i-am bagat pe cei mici cam vreo trei luni in colectivitate, de mers preferam pe jos decit in metrou sau in autobuz, tu ai masina asa ca nu se pune problema... dupa aceea iibagam, ca le place sa auda glasucioare de copii.
Oana, Pitilache, ma bucur ca s-au simtit copiii bine in excursie... Agata abia asteapta sa plece, ca stie de la cei mai mari cum este. Dar la ei nu fac vad deocamdata, poate mai tirziu. Sanatate multa Antoniei!
mi_ro spune:
De abia ne-am intors si noi de la cottage unde am stat o saptamana. Noi acolo mergem de ziua mea si a feciorului in fiecar an sa sarbatorim impreuna cu prietenii. Va multumesc foarte mult pentru urarile de La multi ani pentru Tudor al meu. Olga, Olga dai totul din casa!!! Am glumit. Esti o draguta ca de obicei. Mama de abia asteapta sa te vada.
Am fost dupa cum v-am spus o saptamana la cottage fara telefon si fara internet. Doar noi cu copilul si pestii din lac. Si pasarile cerului.A fost foarte relaxant. O sa incerc in zilele urmatoare sa pun si ceva poze pe contul comun sa vedeti ca si pescuit. Moi! Am pescuit 9 pesti intr-o ora. Da, povesti pescaresti o sa spuneti. Nu fetele chiar si eu ca incepatoare m-am mirat de mine. Si erau si multi pesti.
Frumos, frumos , frumos!
Va mai povestesc eu. Va pup si va multumesc inca o data.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
OlgaTarziu spune:
Vai ce mi-au placut pozele Mi-ro!!!!!
Ce scump e, si tu arati beton acolo unde dansezi e preferata mea. Ca vrajitoare... Micutza indianca m-a terminat. Inca o data la multi ani tie si piticului si ma bucur ca ai aparut relaxata si fericita.
Mai fetele cu poza v-am zis ca nu-s suparata, oricum merci de aprecierile la adresa Boieroaicei mele. Dar repet e ca faza cu cioara, eu o vad dulce, stiu ca nu e tocmai asa. Chiar ma uitam la pozele lui Tony ca bebe si am ramas socata ce maimutica era si parol ca-l vedeam frumos ca soarele!
Denisa cum sunteti? Hold in there, va iesi soarele si pe strada voastra, sunt sigura. Va imbratisam.
Mona tu mai traiesti?
Romanitza!!!!!!!!!!
Merci de dedicatie pitilache.
Tineti si de la mine una sa ne incepem ziua frumos si iubindu-ne.