Sezatoarea canadiana (155) *Bun venit Miss Z.!!!*
Raspunsuri - Pagina 12
Ica 1975 spune:
Simona, sa va traiasca comoara si sa fiti asa fericiti mereu!
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
mikiion spune:
Nelia, ca sa spun. Din punctul meu de vedere, o persoana fara o meserie in Canada( adica care sa fie recunoscuta) a fost o reorientare de cariera foarte importanta si inteligenta. Acum nu stiu cum se va adapta sotul tau. iti scriu acum un PM.
Simona supera fetita, iar fratiorul mai mare e un scump!!!!
Pucku si eu am reusit sa ne vedem ieri putin. Mi-a promis o poza...
Laura La Multi Ani!!! pentru sot si fetita
OlgaTarziu spune:
Laura- LMA Ioanei!LMA sotului tau!
Simona miss Z e o scumpa. Multumim de poze.
Poze eu clar nu va mai trimit. Am pus si eu o amarata de poza cu boieroaica nu a zis niciuna nimic. Nu m-am suparat va spun doar ca a fost ultima. Ma gandesc ca e logic ca numai eu o vad frumusica. Ca de povestea cu cioara!
Sa aveti o zi faina!
maru spune:
Olga, mai, boieroaica ta e cea mai frumoasa, si na, am vazut-o live!
tocmai ma gandeam sa te invit mai des pe la noi, na, ca in curand imi voi cauta nora, si e mai bine sa o crestem noi, intelegi unde bat?
Cri, cri, cri, toamna gri, nu credeam co sa mai vii...
in alta ordine de idei:http://www.aboutkidshealth.ca/HowTheBodyWorks/default.aspx
e superb ilustrat, e super interesant
urmatorul link e catre un pdf
http://www.aboutkidshealth.ca/shared/PDFs/Autism.pdf
ultimul link e pentru copii, si noi l-am folosit cand Andrei a avut nevoie la science
http://www.aboutkidshealth.ca/JustForKids/default.aspx
pitilache spune:
Hai mai Olga, te rog nu te supara , zau ca eu ma uit la aproape toate pozele anuntate aici, dar recunosc ca poate ca nu apuc sa mai scriu comentarii chiar la toate, dar sa stii ca absolut toate sunt superbe, ca doar sunt cu copii nostrii. Si cum ar putea sa fie altfel??? Iar boieroaica ta nu este exceptie de la regula!!!
pitilache spune:
Ah, Olga, am uitat sa-ti spun ca am fost tare dezamagita ca nu ai reusit sa ajungi la intalnirea de la Mtl si nu am avut placerea sa va personal si pe tine si pe frumoasa ta, asa ca, Maru... , te invidiez!!!
nelia spune:
Mikiion, e clar ca si pentru el este la fel, scolile astea pe care le facem sint destul de importante si pentru noi, adica nu ne-am dus asa la ele, ca sa mai facem ceva scoala. Ghinionul a facut ca nici unul dintre noi sa nu poata merge pe meseria din tara pentru ca amindoi am lucrat in domeniul cartilor, care vor ajunge sa fie foarte rare si pretioase in scurt timp, cele tiparite vreau sa spun.
In plus, el este un tip foarte logic si aici are de-a face si cu logica, dar mai putin decit se astepta si mult mai mult decit se astepta el cu batutul apei in piua... sau cum s-o spune. Pune mina pe cite un text de 50 de pagini si intr-o ora il face varza (na, absolvent de fizica, lucrat atitia ani la manuale de stiinte exacte, ca redactor), taie tot (cum ma taie si pe mine cind vorbesc, lui ii spui esentialul si atit), si daca scoate 10 pagini logice. Nu mai spun ce i-ar taia un pic pe profesori, care, cica, isi povestesc amintirile din copilarie... Tu vii din domeniul stiintelor umane, e o mica-mare diferenta, deci eu cred ca greul de aici vine in primul rind. Dar se obisnuieste el, ca e baiat mare si inteligent. Astept PM-ul! Ah, si ma bucur ca pentru tine scoala ti-a aduc ceea ce cautai si aveai nevoie.
Olga, eu acum am vazut-o, ca mi-ai atras atentia, eu credeam ca e un mesaj pe care l-am vazut, pentru ca mie nu-mi afiseaza preview-ul la poze pe Yahoo. Daca o vedeam sigur iti spuneam ceva pentru ca aia e o capodopera, adica Boieroaica e oricum, dar cine a facut poza in Photoshop e maestru... am marit si nu se vede nici urma de pixel in selectie. Stiu si eu sa fac asa!
mQQm, da' mai, dar felul in care ai spus-o! Pe Octav l-a distrat pentru ca si la el in bloc, pe palier, aveau o pereche de mosi, mai ales ea, care faceau acelasi lucru. Cind eram gravida cu Agata prin patru luni, l-a oprit pe tatal lui pe scara si i-a zis felicitari... adica vazuse si burtica prin vizor.
As mai fi scris, ca n-am terminat cafeaua, dar tre' sa plec sa ma benevolez. Am gasit intr-un loc, un centru comunitar de ajutor pentru familii... si astazi am ziua de formation. Si miercurea am la scoala la Agata, e mindra foc ca dupa aceea toti copiii vin la ea si ii spun ca au vazut-o sau au vorbit cu mama ei... si cica sint cool, i-au zis copiii - ma ocup de orele de biblioteca, ajutindu-i sa-si aleaga carti)..
OlgaTarziu spune:
ET SI TU N'EXISTE PAS
Et si tu n'existe pas, dis-moi pourquoi j'existerais
Pour trainer dans un monde sans toi, sans espoir et sans regret
Et si tu n'existe pas j'essaierais d'inventer l'amour
Comme un peintre qui voit sous ses doigts
Naitre les couleurs du jour et qui n'en revient pas
Et si tu n'existe pas dis-moi pour qui j'existerais
Des passantes endormies dans mes bras que je n'aimerai jamais
Et si tu n'existe pas je ne serais qu'un point de plus
Dans ce monde qui vient et qui va je me sentirais perdu j'aurais besoin de toi
Et si tu n'existe pas dis-moi comment j'existere
Je pourrais faire semblant d'être moi mais je ne serais pas vrai
Et si tu n'existe pas je crois que je l'aurais trouvé
Le secret de la vie, le pourquoi simplement pour te créer et pour te regarder..