Buna ziua, poate ma puteti ajuta si pe mine cu mai multe informatii deoarece la cautarile mele nu am gasit prea multe despre ovare atrofiate
am 36 de ani, 2 nasteri naturale, nici un avort, vreo 30 kg peste greutatea normala, si de un an, in urma faptului ca nu mai am o viata sexuala curenta lucrurile au inceput sa nu mai fuctioneze corect
am ciclu menstrual foarte neregulat la 7 / 10 /15 /30 /45 zile, o secretie alb/galbuie, dureri ovariene (neregulate)
am fost la ginecolog, am facut colposcopie, pananicolau, secretie si ecografie trasvaginala
a rezultat ca am un ovar atrofiat(are cam jumatate din dimensiunea normala a unui ovar), gr II la papanicolau, o inflamatie puternica.
din cauza faptului ca sunt in investigatii privind o hipotiroidie pe fondul hipertensiunii arteriale si a obezitatii, dr ginecolog a spus sa asteptam cu tratamentul si sa vedem ce mi se da de la endocrinologie...iar pana atunci sa iau 10 zile klion
insa la cautarile mele pe net, n-am gasit prea multe despre ovarele atrofiate, cauza, efecte, etc...aici daca ma piuteti ajuta cu mai multe informatii, din ce cauza apare aceasta afectiune, cum se trataeaza, ce riscuri sunt, ce consecinte
Va multumesc!