Debenhams

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikkibaciu spune:

Buna,

"eu una cred k ei nici nu stiu unde este Romania."

Si eu cred acelasi lucru , nu prea au habar pe unde ne aflam. Oricum le-am mai scris un mail ieri, unde le-am explicat ca sunt persoane din Romania care au primit bunurile comandate on-line de la ei, deci sa mai verifice totusi.

Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkibaciu spune:

Tot Elaine mi-a raspuns si mie, care se pare ca nu raspunde concret la solicitarile noastre.

Habar n-au pe ce lume sunt, sincer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna!

Eu nu stiu ce sa mai cred....
Mi-am facut cont pe 3 oct, am lansat comanda( 3 elemente: eu, sotul si copilu mare), mi-au luat banii din cont pentru 2 din 3( una se epuizase) si am primit doar 1 singur.
AM trimis mail in care am specificat ca din 2 produse a sosit doar unul. Eram convinsa ca l-au trimis si ca a luat careva punga, caci nu semnezi nicaieri. Dar pe factura din punga nu era mentionat si produsul nesosit, deci nu-l trimisese. Spre mirarea mea, cica au verificat si mi-au inapoiat banii in cont pentru produsul nelivrat.

Deci...eu le-am gustat pe toate: comanda partial onorata in Ro cu plata dute-vino

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Cri.....eu am semnat la posta cand am ridicat "scrisoarea voluminoasa"....iar punga era sigilata.....deci cei de la posta nu prea au cum sa iti faca pierdut vreun produs din punga

si ai primit banii ?

eu am facut o comanda pt sot ieri....astept sa vedem ce vine.

aaa.....si mie data trecuta mi-au dat mail k au toate produsele pe stoc comandate de mine......si dak te uiti pe situl lor.....la contul tau iti vezi istoricul comenzilor.....si statusul comezii si ce ai comandat practic in ea.

_

Imi doresc Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikkibaciu

Buna,

"eu una cred k ei nici nu stiu unde este Romania."

Si eu cred acelasi lucru , nu prea au habar pe unde ne aflam. Oricum le-am mai scris un mail ieri, unde le-am explicat ca sunt persoane din Romania care au primit bunurile comandate on-line de la ei, deci sa mai verifice totusi.

Numai bine,

Hai mai fetelor, de ce atata prejudiciu?? Din cate sute de englezi m-au intrebat din ce tara provin TOTI au stiut unde e Romania, au stiut chiar si capitala si mai stiau si de Ceausescu. In ciuda aparentelor englezii sunt mult mai umblati decat Romanii si stiu cam pe ce planeta traiesc.

Probabil acceptarea livrarii catre Ro a fost o eroare de sistem(mai ales la doar 4,5 lire!!!!) dar baietii au fost domni si au livrat produsul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Si pt ca Marea Britanie e o insula, toate celelalte tari sunt....OVERSEAS...

Simples

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Ok,m am uitat si eu pe site ul si nu mi se pare cine stie ce REDUCERE;adica,preturile,in continuare cu tot cu aceasta reducere sunt EXTREM de MARI;la fel ca-n debenhams MALL...

Merita osteneala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

ramasesem datoare cu un raspuns: le-am dat email si am spus ce n-am primit. Nu lipsea nimik din pachet, caci era un bon(facturica) in care erau trecute produsele comandate ce nu au mai fost pe stoc si cel expediat. Produsul ce lipsea nu era trecut pe acel bon. AM primit banii in cont in mai putin de 7 zile.
Mai stiti si alte site-uri care livreaza in RO?

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

www.asos.com
M-ar interesa si pe mine late site-uri care livreaza in romania

Mergi la inceput