Debenhams
Raspunsuri - Pagina 2

nushulica spune:
dar explica=ne si noua ce cod postal ai trecut/? ca si eu tot acolo m-am oprit nu imi da voie sa treci mai departe cu cod de romania

Poveste

Arianna_M spune:
Eu la cod postal am trecut codul strazi mele, asa am facut la toate comenzile date online din diferite tari,si nu a fost nici un fel de problema.
_
Imi doresc
Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!

Arianna_M spune:
Asadar......
am incercat sa imi fac un alt cont ,asta dupa ce am citit ce ati scris voi .....si surpriza......nu poti da comanda ........le-am dat un mail in care am intrebat din nou de comanda mea (deja aveam 2 mailuri de la ei k nu este nici un fel de problema si k livrarea se face si in RO ).......si ce credeti k primesc k si raspuns......
citez"Dear Mrs .....,
Thank you for your email.
Unfortunately Debenhams are unable to deliver outside the UK. I apologise that you order was accepted by our system, the order will shortly be cancelled and any funds taken will be refunded back to your payment method.
I apologise for any disappointment this may cause.
Kind Regards,
Sam Hyslop
Customer Contact Centre
Debenhams Retail PLC
"
acum le-am mai scris unul sa le arat k mi-au spus k livreaza in RO.
_
Imi doresc

Arianna_M spune:
Fetelor ...deci cei de la debenhams pana la urma livreaza in Romania.
Azi am primit la cutie un aviz pe care scria ...."scrisoare voluminoasa"........surpriza...Debenhams, asta dupa ce primisem mail k nu livreaza la noi
deci.....clar nu stiu de capul lor......comanda a fost in regula...
_
Imi doresc

claujro spune:
Ti-au trimis coletulul si totusi te-au rambursat? Sau ti-au oprit banii?
Mara si Matei

Arianna_M spune:
Pai banii erau deja opriti ,dar ei imi spusesera k am sa primesc banii inapoi dak nu livreaza la noi.
_
Imi doresc

nikkibaciu spune:
Buna Arianna,
Ma bucur ca s-a procesat tranzactia si ti-ai primit produsele comandate. Acum sunt nerabdatoare sa fac si eu comenzi direct din U.K. Nici nu se compara cu preturile din Romania .
Cam cat timp a durat de cand ai facut comanda?
Multumesc,

nikkibaciu spune:
Doamnelor,
Tocami am intrat pe site-ul lor si au reducere de pana la 50%.
Spor la cumparaturi!

Arianna_M spune:
Nikki.....
comanda am facut-o pe data de 9 seara.
deci a durat ceva.
dar eu sunt multumita pentru k este diferenta mare fata de preturile din mall.......taxele postale au fost doar 4,50 lire.
Spor si tie la cumparaturi !
_
Imi doresc

nikkibaciu spune:
Multumesc pentru raspuns Arianna .
Inainte de a comnada ceva, m-am gandit sa le transmit si eu un mail in legatura cu livrarea in Romania.
Astept un raspuns de la ei, desi dupa cum spuneai, e posibil sa nu fie unul prea relevant.