Timisoara Impreuna(160)Emma te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marami/marami.jpg)
marami spune:
Silvana, 24h/internet. Adi, mai lasa-mi timp sa ma dezmeticesc, ce sa zic, nu e ca acasa si ca orice inceput, putin mai greu. Asta a fost nebunia vietii noastre... sotul din dotare a lansat propunerea, noi am aprobat-o, in 10 zile am fost aici cu catel si purcel. ca si experhh
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
pozne-npoze
Before you judge me, try hard to love me.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
marami spune:
e frustrant, la un moment dat eu nu mai vad ce scriu, pe scurt : experiente, cand voi avea net pe fir nu pe telefon. Aida, esti suparata pe mine? Maria, sa zboare timpul cat poate de repede. Deya, ani multi fericiti Geta, in dimineata asta dam noi cafea, tu bucurate de pitic, sa fie sanatos,nazdravan si fericit
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
pozne-npoze
marami spune:
Ana, sanatate multa ciresicai Dana, felicitari si mult succes si sambata
Doris, asa-i ca n-ai uitat?
inca una si ma duc... de luni merge si mandra mea la gradinita
pup toata gasca, dublu chiar, daca am uitat pe careva
pozne-npoze
![](images/user_woman.png)
Mihi spune:
Neata...nici nu stiu cu care sa incep...v-am citit din urma in dimineata asta si pe diagonala...io am avut niste nopti grele...micu meu mic suferea cumplit si io nu stiam ce sa-i fac...ori dintii...ori o enteroviroza...ca o avut si diaree..ori amandoua...acu e mai bine...cei mari dau semne de raceala in schimb...in frunte cu tatal lor...
deci incep cu sarbatoritul zilei...Alex..La multi ani !...sa fi sanatos...si sa aduci multe bucurii parintilor...Geta
in avans...Edi copil de mama minunata...La muti ani cu sanatate si fericire!...nu stiu cand mai apuc sa intru...
Deya...trufa si trufandaua noastra si tie La multi ani! cu
intarziere...sa fi sanatoasa si fericita!
Czudi...om fain...si tie La multi ani!...sa fi fericit alaturi de scumpele tale...ghiocel si cactus inflorit...
Ano draga mea...m-am gandit ieri la voi...am fost in parculet...si in drum ma rugam la DD pt voi si pt sotul lu tanti care vine la noi sa ma ajute...ieri era la spital cu el...dupamasa mi-a zis ca e ok...asa ca m-am gandit ca si voi tre sa fiiti ok...ma bucur ca nu-i nimic grav...pup scumpa mica...
mariuk......sa treaca ...
aiduk...pupici...e dulce dulce...seamana cu tine...mai bine decat semeni tu cu tine insati
Silvana barosana...ca tot te crezi uriasa,doris tensionata, pianna... ceva bank,getux mama scumpa, danutzromantza de toamna, andanii alta barosana mentosana,monica disparuta, viki raruka, criss75 necunoscuta, maramii prospatura/b]...va pup pe toate
daca am uitat pe careva..pupici inzeciti
mihi 24
ceata lui pitzigoi
[b]"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o." Tereza de Calcutta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marami Aida, esti suparata pe mine? |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Aida ...
Poze cu noi
![](floare.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
![](icon_smile_sad.gif)
anda spune:
La multi ani! Alex
Sa cresti mare, frumos si sanatos.
Aidule, vb lui Mihi, seamana cu tine mai bine decit semeni tu cu tine insati ...exceptional. Frumos flacau. Frumos foc.
Mihi, multzam de..avans . Esti o scumpete. Ce m-as face fara postarile tale. Esti ca patrunjelu-n ciorba asta
. Si mi tare dor de tine.
gashca
O U T S T A N D I N G S
P I D U K
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu
adi_adi spune:
bancul zilei.... Americanul : Incepe serviciu la 9.00,se scoal#259; la 8.00,sare peste nevast#259;-sa care doarme înc#259; , c#259; e casnic#259;, se duce la baie #351;i face un du#351;,nu se b#259;rbiere#351;te c#259; se va b#259;rbieri cu ma#351;ina electric#259; pe drum, se duce la buc#259;t#259;rie unde m#259;nânc#259; "eggs and bacon" #351;i se urc#259; in GMC-ul de-acum dou#259; luni s#259; se duca la firma unde lucreaz#259; ca muncitor. Francezul : Incepe serviciu la 8.00, se scoal#259; la 7.00, nu sare peste nevast#259;-sa c#259; n-a venit înc#259; de la amant , se duce la baie #351;i se spal#259; pân#259; la brâu, se b#259;rbiere#351;te cu o ma#351;in#259; de ras Gillette 3X, se duce la buc#259;t#259;rie unde m#259;nânc#259; "caffe au lait et croissants" #351;i se urc#259; in Peugeot-ul de-acum doi ani s#259; se duca la firma unde lucreaz#259; ca tehnician.
Românul : Incepe serviciul la 7.00, se scoal#259; la 6.00, nu sare peste nevast#259;-sa c#259; ea începe la 6.30 #351;i a plecat deja, se duce la baie #351;i da pe ochi cu apa de asear#259; din lighean c#259; nu urc#259; înc#259; pân#259; la et.VIII, se taie b#259;rbierindu-se cu ma#351;ina BIC de dou#259; luni, se duce la buc#259;t#259;rie unde bea o cafea f#259;r#259; zah#259;r c#259; s-a terminat ieri #351;i nu a luat leafa, #351;i se urca în Dacia primita de la taic#259;-s#259;u acum zece ani s#259; se duca la firma unde lucreaz#259; ca inginer.
deya spune:
La multi ani Alexutu sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii si impliniri parintilor tai!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
getuta La multi ani .... sa-ti traiasca flacaul sanatos, cuminte si cu muulllt noroc in viata
aiduk e asa frumos bebicaaaa imi vine tot sa-l pap, sa-l pup pe picioruse , ti-am mai zis si aseara ca-ti seamana leit ... si sa nu mai zici ca-i gras
... e un scump ..... imi place cum ii zici .... adica "foca" ..... stii ca al meu e "cioara"???? offf si cat ii place sa il alint asa
apropo, sunt la lucru , nu am mai mers la Oradea, e bolnava fata, temperatura, dureri de gat, curge nasul , n-aveam ce cauta pe-acolo sanatoasa sa fie , oricum nu prea eram eu convinsa ca merita sa lipseasca de la scoala pentru a merge la concurs
asa ca pana la urma mai bine a mers la scoala
mariaa ai grija de tine sper sa poti merge la fatuca voastra, o sa vezi cand iti va zice ghiocelul : mama tu nu stii ca nu ai voie sa te-mbolnavesti?
iti dau pozicile , cum nu , numai sa te vaz
scolarei si scolarite bafta la scoli
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"