Timisoara Impreuna(160)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

e gata cafeaua...

A plecat scolarita...cu tema frumos scrisa in caiet, asteptam azi un FB, deja unul il avem la engleza.

Maria, numai vesti extraordinare ne dai, ce ma bucur pentru voi...

Stii, am ascultat o melodie...si mi-a fugit gandul plin de emotie la tine si la ghiocica ta...
Pentru tine, dedicatie cu tot dragul...

Gagix, prin atatea probleme, atata agitatie, mai aveti timp sa simtiti toamna? sa-i respirati aerul? sa va plimbati prin parc?
Azi ma duc sa adun frunze, sa le pun la presat pentru scolarita...
Sigur ma voi duce intr-o plimbare prin parc...pur si simplu mi-e dor...redescopar cu alte trairi si alte sentimente, toamna aceasta...pentru ca e toamna mea, atat de speciala si draga...

revin...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

ba daaa ba daaa, o am si eu pe-a mea

O U T S T A N D I N G S
P I D U K

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ana cu gandul la voi si la printesa

mariaa ma emotioneaza povestile tale enorm

doris bafta la scolarita

anda cum e la 22 ??

geta ce mai zice alexutzu?

aiduk ce face eric ????

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Luana e ok! s-a terminat consultul si pe scurt e in parametrii si nu e cazul de operatie! Doamne ajuta!
mai multe detalii ne zice Ana cand ajunge acasa!
a ramas fara baterie chiar in timp ce vorbeam asa ca daca sunati careva, asta-i baiul numa.

cum ziceam, drumurile spre Cluj aduc vesti bune
dadaaa, e o toamna asa de frumoasa!

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

maria doamne ajuta de vestile bune , am simtit ca o sa fie bune ....
maria multumim mult pentru vesti , chiar ma gandeam la ele si ma gandeam ca sunt in zona fara semnal, bine ca ai zis ca-i bateria macar nu mai incercam si stim de ce nu dam de ele

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

Mariaa merci de vestile bune ...
bine ca totul e in regula ...

pentru mine toamna e oricum frumoasa, pentru ca toamna s-a nascut puiutul meu

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

buna fetele
mariaa, ghiocelul tau special.sunteti tare norocosi,si ea ca v-a gasit.
ana sa aveti un drum bun inapoi.ma bucur mult de vestile bune.
va doresc tuturor o zi linistita!

DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Anoooo tzam zis io

O U T S T A N D I N G S
P I D U K

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Mariaa multumim de vestile bune
Ana si Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

ma bucur si eu mult de vestile bune sa va intoarceti cu bine

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput