Timisoara Impreuna(160)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

hmmm.... masina de facut bani ... si io vreau, ma inscriu pe lista

cat despre intalnire, eu ma declar free weekendul asta, dar urmatoarele 2 sunt ocupata cu desavarsire ... mai degraba as putea intr-o dupamasa in timpul saptamanii... dar faceti cum poate majoritatea, eu daca pot vin daca nu, ramane pe data viitoare.

nu prea am pofta de scris azi, da' va pe toate si doresc sanatate la toti bolnaviorii.

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Pe fuga mare va salut...s-au astia ai nostrii cu japca ( a se citi puuuu...shca)pe noi,ne napadeste auditu'...asa ca am treaba de nici la pisare n-am vreme sa merg...acu' am facut o pauzica,ca doar n-am omorat-o pe mama,in puii mei....si va tzuc si va salut cu drag...Povestim mai multe cand ne vedem,ghinii?Ca pe bune nu am vreme!
Deci cand ne vedem?
Weeke endul asta e ok pentru mine,weekendul viitor vine sora mea o zi la noi...vaporeasa...
Ce si cum decideti ziceti si la mandea,ca i-o dornica de o cafeluzda cu voi si o partida de ras pe cinste...

Pusi la popor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Si eu am de munca de abia respir. Si acasa si la firma. Grele, grele...da' le dovedesc io...
Asa ca sorry de intalneala, io zic absent...ca we l-am aranjat deja. Suntem cu planul facut, plecam sa cautam toamna .
Is singurele zile cind ne putem regasi in 3...si profitam de asta la maxim.

si spor la trebi.

O U T S T A N D I N G S
P I D U K

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare! Is la job, deci in goana mare ... vreau sa spun ca m-am saturat total de starea aia depresivo-molesita, asa ca azi am luat masuri: m-am tuns (Mihi, stai calma, nu periutza!), mi-am facut manichiura roz si mi-am luat o pereche de pantofi cu toc. Am bantuit o ora prin oras, fara tina, doar cascand gura la diverse! Si mi-am luat o cutie de Supradyn, sper sa aiba efect, ca ajunsesem, cel putin dimineata, sa traiesc cu impresia ca ma cocarjez de somn si oboseala. Deci ... incerc o relansare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui danitin

Salutare! Is la job, deci in goana mare ... vreau sa spun ca m-am saturat total de starea aia depresivo-molesita, asa ca azi am luat masuri: m-am tuns (Mihi, stai calma, nu periutza!), mi-am facut manichiura roz si mi-am luat o pereche de pantofi cu toc. Am bantuit o ora prin oras, fara tina, doar cascand gura la diverse! Si mi-am luat o cutie de Supradyn, sper sa aiba efect, ca ajunsesem, cel putin dimineata, sa traiesc cu impresia ca ma cocarjez de somn si oboseala. Deci ... incerc o relansare!

manifestare tipic scoprioniceasca de iesire din stare depresiva
io musai vreau sa vad tunsoarea si manichiura (IOZ!) esti belea dani

da' vineri cum va pica??...intreb, nu dau cu parul
prima prezent, silvana, pun pariu drago.

sa aveti o seara faina gagix

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Maria dupa cum vezi am simtiti in urina ca se lasa cu intalnire si of corse ca zic prezent prima (gata am epuizat lista de dezmatate)
Dani, ioz zici? nu-i o idee rea si io vreau sa vaz freza
Mihi, sanatate la muciosi

Pup sa-mi caut lacu ioz

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

mi-am cumparat un bonsai si nu prea stiu cum sa-l ingrijesc, am cautat pe net informatii da' n-am gasit mare lucru. aveti? cum il ingrijiti?

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Maria, scorpionii sa traiasca!

Silva, ce sa-ti spun, ca am avut un bonsai ... dar a murit dupa vreo luna,asa ca cel mult as putea sa-ti spun ce sa NU faci!

Vineri nu pot, ca lucrez de la 14 la 22, ca in fiecare zi exceptand sambata si duminica ...

in goana mare, fug ........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

Mariaa, eu am o singura copila, restul sunt nepoteii.........la mama e adunarea generala si cum ea a fost plecata si eu in concediu, au ramas in grija mea pentru o saptamana
vreau si eu, vreau si eu, masina de facut bani, muraturi care-ti fac in cuida........

Mergi la inceput

m-am tuns

Silvana si Paul

Poze cu noi

Don't ever give up

Mergi la inceput