Timisoara Impreuna(160)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ia uitati aici si pozele doveditoare, cu zile de toamna, fructe si mancaruri delicioase .... toamna in imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

helau, de duminica lenevita

Dani, cand vin acasa ma primesti si pe mine sub bolta de struguri? Eu vreau reteta aia de pui proversal
Carmen, si aici s-a racorit, mai ales dimineata, oricum am avut o vara de toata prastia si pentru luna octombrie acusi, e destul de bine.

Celelalte fete sper ca sunteti ok ...

pup

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Intrebare scurta: unde gasesc in Timisoara mac varsat la kilogram? Si nuci? Ca as face cozonac si imi lipsesc ingredientele principale ... , iar la Kaufland sa iau la pliclet de 100 de grame nu prea imi vine ...

Multzam! si o saptamana mirifica la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmen77

Intrebare scurta: unde gasesc in Timisoara mac varsat la kilogram? Si nuci? Ca as face cozonac si imi lipsesc ingredientele principale ... , iar la Kaufland sa iau la pliclet de 100 de grame nu prea imi vine ...

Multzam! si o saptamana mirifica la toata lumea

Strumfii mei

Carmen si Matei Gabriel + Marc David

nuca la kg gasesti in p-ta 700, mac nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

dani, incepi sa semeni in postari tot mai mult cu olgutza o fi de la toamna, o fi de la implinire, cine stie...imi place de mor mirosul postarilor tale speram ca-i mai bine spiridusul...mama lui de nas!! uof!
silvana, nimic? mai poti pune si in alta parte?
dada, ea e :) si poti veni si sub bolta mea de struguri :D o zi la dana, una la mine :)) pup tare de tot!
deiule, nici eu nu m-am prins care-i treaba..spune clar ce te doare si poate putem helpui. pusik
carmen nuci uscate gasesti in piata (Iosefin, Badea Cartan) dar mac pentru cozonac iti ajung cam 200gr.
doris, esti pe baricade? hai mama, da cu toate odata de pamant! pup!
andanii, cum sunteti? mama, al tau? toti oke? lasa ca mai vin concursuri, sanatosi sa fie!
dani, mai intrebi de reteta?? ...arata demential iar Lori e mortala...in unele poze seamana tare mult cu Alexu meu numa ca a mea e o ranjita, la poze striga cat poate" 'branzaaaaaa!' adica 'cheeseeee' am trimis ceva poze pe mail-uri ca inca nu le pot pune sus. ce sa zic, ca-mi striga in telefon 'te iubeeesc' ca striga de fericire cand suna telefonul 'mamiiiii, mamiiiii' si eu is varza...ca ne-am jucat vineri cu ea in parc si parca a fost acu un secol deja si inca vreo doua secole pana o avem acasa...am luat-o de la gradi vineri si nu stia ca ajungem asa repede s-o luam noi de acolo...a fost delir de bucurie cand ne-a vazut!
am invartit-o in parc, cum faci avionul cu ei in brate..stii tu..am invartit-o de am ametit io, ea insa nimica si zice: invarte-ma ca io-s copilul tau
i-am spus ca-i pregatim camera si cere 'raportul' zilnic ce am mai facut in camera ei intreaba la fiecare telefon de Oscar, cu Maya n-are treaba, mai rar..dar de Oscar intreaba la fiecare telefon si o chestie, catelusul ei de plus este un husky...mai numele ii lipsea
vorbeste foarte bine maghiara cu al meu si ii zic: unguroaica mica draga! replica: io-s ungurica!

vineri am incercat s-o culc inainte sa plecam de la ea..nici chip...s-a rasfatat, s-a ascuns sub plapuma si ne pandeam una pe alta care 'adoarme' prima...mai putin si capitulam io la ce rupta eram...
chicotea de numa cand o prindeam ca nu doarme...e o scumpa. e un copil atat de vesel si de vioi si o iubesc cu totul. o caut peste tot din privire si unde-s toti copiii nostri ii simt lipsa si mai mult.

dani multe, dar multe pentru povestea ta!

somn usor tuturor si vise colorate sa aveti gagix si o saptamana minunata!

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Tarziu va salut si eu...VA MULTUMESC TUTUROR pentru gandurile bune si calde pe care ni le-ati trimis si ca ati fost alaturi de noi sufleteste!A contat enorm!

Cu intarziere LA MULTI ANI scumpetei Alexutu' de mami Getutilii!Sa va traiasca si sa va creasca mare si sanatos flacaul frumos!

Inca o data LA MULTI ANI! si pentru dragul de Edi ,cu urari maxime de bafta la scoala si sanatate!

Aida...Erik seamana cu tine bucatica rupta...e un dragalas grasunel,un puisor de morsa adorabil!

Cum va scria si Simona,Luana e ok...daca se poate zice asa,in sensul ca nu e cazul de operatie si nici nu va fi vreodata...sper din suflet!Acel canal atrial exista si va exista mereu,va trai cu el toata viata si daca,vreodata,ii va creea vreo problema ,se va pune in discutie optiune de operatie.Mai exista la valva tricuspida o chestiuta ce genereaza o regurgitare minora.Mi s-a spus ca ambele chestiuni au 1% sansa ca sa se agraveze vreodata in viata Luanei.Poate face sport de performanta,trebuie sa creasca ca orice copil si,mai ales,sa fie considerata un copil normal,asa cum si este de fapt.
O data pe an va merge la control de specialitate,anume la medicul cardiolog,consultatie de rutina...

Si chiar daca o sa spuneti ca nu-s sanatoasa la cap,asta este,am intrebat medicul cardiolog daca e cumva vina mea...pentru faptul ca am mancat aiurea,ca am fumat,ca am baut cafea in sarcina cu Luana....si dupa ce am avut parte de priviri gen "tu de pe ce planeta esti picata,cucoana?",mi s-a spus sa incetez sa mai imi fac mustrari de constiinta,ca nu are nici o legatura.

Cam atat...va tzuc si va doresc o seara linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Anuto Doamne ajuta sa fie numa' bine Luanei

pe toate tm sa aveti o saptamana minunata

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineata

va multumesc la toate pt urarile pt Alexutu meu
eu n-am mai intrat pe aici, vineri mi-am luat o zi de concediu, iar vineri seara am plecat la arad. pe alex l-am sarbatorit si aici, dar mai mult sambata la arad cu bunicii si niste prieteni care au si ei copii de varsta lui alex. asa ca a fost show ...
cu intarziere zic si eu LA MULTI ANI, EDI!; Anda sa va traiasca baiatul frumos si sa va aduca numai bucurii.
Aida am vazut puiutul de foca, e un scump
Ana tare ma bucur ca-i bine Luana, ti-ai luat o piatra de pe suflet ... printesa frumoasa
Mariaa cum mai stai cu problemele de sanatate? ma bucur ca ai putut merge si tu la ghiocica ... iti mai spun odata cat ma bucur pt fericirea voastra si a ei ...
Danitin mi-au placut la nebunie florile tale ... iar muraturile arata bestial ... iar de puiul provensal ce sa mai zic... baga si tu reteta, ai pus acolo rosii sau ardei sau amandoua?
sanatate va doresc si tie si Lorianei
din pacate nici Alex nu-i prea bine, azi noapte a transpirat la greu si a cam tusit, asa ca azi am zis pas la gradinita, a ramas acasa si mai vedem.

sa aveti o zi frumoasa si o saptamana numai cu vesti bune

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

trezirea si o saptamana faina sa fie!

pup gaska

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Geta, am postat de-odata...multi ani cu multa sanatate lui Alex
Ied mic, inca odata la multi ani fericiti si cu multe vise indraznete implinite
Viki, mi-a soptit o vrabiuta...la multi ani si voua pentru nunta de hartie, sa fiti fericiti si sa va iubiti ca acum toata viata!

_

Mergi la inceput