Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(72)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

alina.n - la masa de seara mancam pana acum cerealele ; astazi insa mi-a refuzat cu desavarsite laptele la 6 , a plans pana a adormit. Acum astept sa se trezeasca sa-i dau cereale si nu stiu ce sa-i dau la 10. Probabil tot cereale

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

alina.n - la masa de seara mancam pana acum cerealele ; astazi insa mi-a refuzat cu desavarsite laptele la 6 , a plans pana a adormit. Acum astept sa se trezeasca sa-i dau cereale si nu stiu ce sa-i dau la 10. Probabil tot cereale

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

trebuie neaparat sa ii dai tot cereale cum la ora 19?

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric
Si inca ceva...Pt doritoare gospodare...Piersicile congelate - decongelate sunt , adica se inegresc, se fac (scuze) rahat. Nu sunt bune de nimic. Eu am pus de proba si mai lute intr=o punga si congelate separat pe o hartie si apoi puse piesa cu piesa intr-o caserola de plastic. Acelasi rezultat.

Hmmm... zici ca e nashpa piure-ul de piersici decongelat? O sa scot si eu unul de proba... sa vaz cum arata... si eu care voiam sa mai pun...

Dar piersicile... au fost "adevarate"? Sa nu se fi inegrit de la cine stie ce benzoati au pus astia de fructe.... nu inteleg de ce s-ar nasoli...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

sacul a fost 99lei dar e chiar deshtept. are si maneci detasabile si un sistem de prindere jos ca sa il folosesti de acum pana la un an. caciulile au fost scumputze,cam 35lei/buc dar sunt cum am vrut,adica polar cu urechi care se pot prinde sub barbie sau sus pe cap. acum s-a trezit dar dak apuc fac poze

Si de unde zici ca ai luat minunatiile astea? Ca we asta ramanem in Bucuresti si am de gand sa il plimb pe Costin la un shopping nebun! Saracul, nu stie ce-l asteapta! Si tre sa mergem si la o aniversare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaizak spune:

Gianina maine o sa-mi trimit sotul sa cumpere aparatul ca daca fac comanda cine stie in cit timp mi-l aduce asa e cel mai bine si nu e scump deloc,am vazut si comentarii despre el foarte bune.Mersi inca odata,am mai convins o prietena si vrea si ea, o sa il cumpar pe cel mai mic salin s2.MS

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui
Azi am fost de i-am cumparat rechizitele necesare si-i mai trebuie un joc tip "pioneze" care se infig intr-o plansa...asta n-am gasit ...trebuie sa merg in CT.
[...]
Dyana te rog intreab-o pe sora ta cum se numeste vaccinul de la Cantacuzino Difterotetanos care sa nu aiba componenta pertusis...asta trebuie sa-l faca Isabella la 6 luni si la 12 luni,iar dr mea nu stie si m-a trimis sa aflu.

Ce-mi placea jocul ala! Asta daca nu cumva ne referim la altceva... Cu "pioneze" colorate, nu?

Cum nu stie!? dT, se face si in skema standard de vaccinare la 14 ani, apoi din 10 in 10 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Capitol nou

32+ cu Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui mababei
Dodo n-a mai scris parca zilele astea?! La raport te rugam!

Sunt/em bine am avut de alergat cu ambii copii dupa mine sa-i gasesc logoped lui Bogdan in Navoadri sa nu mai fac naveta la CT.Ieri dupa 5 ore de stat cu fata de gat in marsupiu(cu o durere crunta de spate) am reusit in sfarsit.Din octombrie se apuca serios de treaba.
Nu pot folosi carutul caci cabinetul logopedic este la etajul 3 al unei scoli unde nu existe rape(nu exista rampa in CT nici la sc speciala)
Azi am fost de i-am cumparat rechizitele necesare si-i mai trebuie un joc tip "pioneze" care se infig intr-o plansa...asta n-am gasit ...trebuie sa merg in CT.
De citit v-am citit dar greu cu spatele si copii obositi in acelasi timp.
Dyana te rog intreab-o pe sora ta cum se numeste vaccinul de la Cantacuzino Difterotetanos care sa nu aiba componenta pertusis...asta trebuie sa-l faca Isabella la 6 luni si la 12 luni,iar dr mea nu stie si m-a trimis sa aflu.
Voi ce fel de CA da-ti la BB-ei am incerca calciu gluconic nu-l inghite

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

eu i-am dat calciu sirop de la Pharco(e dulce si ii place-)

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput