A fost odata............

A fost odata............ | Autor: 21ali

Link direct la acest mesaj

A fost odata ............da asa pot sa incep aceasta drama prin care trec niste fiinte care mai ieri credeau ca lumea este la picioarele lor.O sa incep sa destainui aceasta poveste(din pacate reala partea trista),pina acum 2 ani o familie a trait in Germania ,acolo a inceput frumoasa lor poveste de dragoste, acolo dragostea lor a dat rod -un inger de copil,au decis sa se intoarca in tara cu tot ce au adunat ei in cei 4 ani cit au stat in Germania.Revenind in tara si-au inceput o afacere dar asa cum se intimpla in Romania banii se duceau mult mai repede decit ii adunau asa ca au decis ca sotul ei sa plece inapoi in Germania ,urmind ca in doua trei luni sa vina si sotia sa, dinsa fiind insarcinata in 7 luni cu al doilea copil.Probabil ca va intrebati ce-si mai puteau dori?Da si eu la auzul vestii mi-am zis-Doamne la altii le dai doi si mie nici macar unul-eu am facut un FIV nereusit in noiembrie anul trecut,deci chiar ce si-ar mai fi dorit?Erau mult prea fericiti,isi numarau zilele pina cind aveau sa se intilnesca...........in dimineata zilei de joi(10,09,09)au vorbit la telefon -mami mai avem o saptamina si vom fi toti patru impreuna,iar dupa amiaza primeste telefon ca sotul ei a avut un grav accident de munca , a cazut de la 8metri inaltime in cap pe ciment si sansele sunt de 1% sa scape cu viata.In prezent este in coma si internat in Munchenn.Dinsa a plecat cu tot cu copil la el a doua zi si in prezent este in Germania locuind la o pensiune ,a fost chemata de angajatorul sotului ei (turc)care ia promis ca o ajuta cu orice are nevoie dar defapt voia sa o puna sa semneze niste acte (favorabile ptr el).Fetelor aceasta poveste este un caz real si as vrea un sfat sa o pot ajuta cumva ,ea in prezent are doar cei 600euro din salarul sotului ei ,diferenta pina la 1500 nu cred ca o sa-i mai dea turcul,chiar nu stiu la ce usi sa bat.Pentru mine a fost o lectie dura de viata ,oricui si oricind se pot intimpla nenorociri! Doamne pazeste!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

atentie = pe acest forum nu se strang bani pentru cazuri sociale.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Nu aveam nici cea mai mica intentie de a stringe bani ,doar un sfat ce as putea face ptr aceasta familie,legal daca se poate ajuta cu ceva de genul cazare contra servicii de genul menajer-ea fiind insarcinata,iar mesajul fiind mutat aici sansele sunt 0 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

El era angajat legal?

Daca da,atunci e ok!Daca nu...va fi destul de dificil!

Primul pas ar fi sa nu semneze sub nicio forma nicio hirtie daca nu stie limba!Al doilea pas este sa insiste pentru diferentza de bani(inca odata legalitatea contractului de munca are mare importantza)pe care angajatorul in mod legal trebuie s-o platesasca!

De fapt eu nu am intzeles prea bine ce vrei tu de fapt?
S-o ajutzi pe ea sa-si gasesca ceva de munca(pai daca e insarcinata...)sau sa vezi pasii legali pentru mai departe?

E greu sa spui ceva in asemenea situatzii,insa sanatate cred ca e cea mai importanta!ea sa aiba grija de ea!

Dana

Mergi la inceput