**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(106)**
Raspunsuri - Pagina 4
madaiulia spune:
Didi multumesc de intrebare. Concediu? Parca s-a terminat de o vesnicie. A fost tare bine, selectez acum cateva poze si le incarc pe site. Dar am inceput direct cu sedinte si o multime de lucruri de facut la serviciu.
Cu rezidentiatul ma chinui sa ma mobilizez sa invat, dar nicicum nu-mi gasesc timp. Acum ca m-ai intrebat am scos cartile si am mai citit cateva pagini, asa ca te rog sa ma tragi mai des de urechi pe tema asta, poate am succes. Adevarul este ca nu prea ma mai simt motivata la serviciul actual, dar nici nu-mi gasesc o motivatie suficienta pentru a schimba ceva. Sunt tare dezorganizata, mereu cu o mie de lucruri de facut, mereu nu-mi ajunge timpul, sunt ceva de groaza.
Cu bb2 nu pot sa zic nici ca lucram, nici ca nu lucram. E ceva intre 2 sedinte ale mele si o plecare a sotului, sper sa fie cu noroc intr-o zi. Andrei pupa toti bebelusii pe care ii intalneste si e tare incantat de ei.
Chiquitita mai spune-ne si de Livia cate ceva. De Ribomunyl nu stiu prea multe am vazut ca il recomanda pediatrii pentru stimularea imunitatii, e un fel de vaccin parca. Sper sa nu spun prostii, sigur ne ajuta Andrada cu mai multe informatii.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
lbelciug spune:
Lavini, tocmai din cauza ca se puteau trezi unul pe altul, eu am preferat sa-i culcam separat (un parinte-un copil-o camera-un pat) si cand locuiam la apartam si acum. Abia cand vor dormi linistiti amandoi peste ceva timp, ii vei putea muta impreuna. Stiu ca e frustrant pt viata de cuplu, dar eu alta solutie nu am gasit. Am vazut pozele si am admirat-o pe motata - ce par mare are! Unde era casa cu scara fara balustrada unde se juca Andrei? Voi mai mergeti la piscina? Sanatate intregii familii!
Ella, vreau si eu updates pe PM despre casa.
Kid, ce se mai aude cu anemia ta de fier? S-a rezolvat?
Si pt ca multe mamici se plang de capsunei bolnavi, v-as sugera sa mergeti cu puii si la impartasania de duminica. Sper sa ma mobilizez si eu in acest sens...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
chiquitita spune:
Lavini, Madaiulia mie pediatra imi spusese ca e ceva ce se dizolva parca si trebuie luat dupa o schema: in prima luna cate 4 zile (in fiecare zi o doza) in fiecare saptamana (luni, marti, miercuri, joi) iar apoi in urmatoarele 5 luni doar 4 zile in fiecare luna (la inceputul ei.) Se face bineinteles cam din toamna.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
tamaraspt spune:
Hello!
Am fost si noi acum o saptamana la Thiery, pentru ca ni s-a parut ca i s-au deplasat gleznele (sotul meu are platfus f pronuntat si sunt deplasate gleznele) si sotul meu era ingrijorat ca acum are picioarele in X. L-am masurat si l-a consultat si concluzia a fost ca e bine, este in grafic, platfusul nu e sigur - cum ne spusese si Jianu - si ca picioarele in X este o etapa de la 2 la 4 ani daca nu ma insel. Ma uit diseara pe foile me care mi le-a dat sa le studiez si sa spun. Este impotriva ghetelor asa zise "ortopedice" sau de pus stg in dreptul, etc. Cel mai important la incaltaminte este sa existe acea intaritura din spatele calcaiului.
Exact ce i s-a spus si Miniutei.
Betty poate este o etapa. Stiu ca incepand de acum incep cu jocul imaginativ - gen sa manance mancarea care nu exista, sa vorbeasca la telefon la o banana. Eu m-am obisnuit cu Matei care des prinde pesti in manuta, mi-i arata si-mi spune ce culori sunt si eu ii spun sa-i puna la loc in apa ca sa inoate. Sau zice un Hocus pocus preparatus! stalcit si apoi urmeaza o :) surpriza.
Andrada, Vali5 bine ati revenit! Sarcina usoara Andrada si o nastere rapida ca a lui Vali! Vali sa-ti traiasca minunea cu ochi albastrii!
Ma duc sa vad poze!
Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
madaiulia spune:
Am pus de aici cateva poze din concediu: http://family.webshots.com/photo/2008313800101709661mxkuHH .
Chiquitita asa imi amintesc si eu ca era o schema de genul celei prezentate de tine, nu mai stiu exact cum.
Vali5 bine ai revenit. Am vazut pozele cu cei doi puiuti simpaticuti. Te asteptam mai des cu vesti.
Sanatate capsuneilor si parintilor bolnaviori!
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
Florentina Roman spune:
Salutare!
Si Ciprian e bolnavior, azi l-am luat la pranz de la gradi cu febra 39,5...asta-i si motivul ptr care am ceva timp ptr "plantatie", ca altfel...in we mai apuc si eu sa mai citesc.
Didi, T a inceput cu niste joculete cu Pooh, erau niste planse pe care trebuia sa le coloreze, apoi niste baloane pe care trebuia sa le sparga in functie de culoare si apoi sa le numere. Mai sunt apoi aici, in tara, niste reviste cu CD cu joculete, Rexio nu stiu cum, astea au avantajul ca sunt in romaneste, (cele cu Pooh sunt in engleza). Ma uit deseara prin CD-uri sa vad ce mai aveam, ca acum tre sa merg sa-l luam pe T de la after si scriu maine...
Andrada, Vali, bine ati revenit!
bettyR spune:
Acum cand nu am timp deloc v-ati apucat de scris asa mult. Ma bucur ca ai revenit Andrada !!! Felicitari pentru bb2 si sarcina usoara.
Lavini, Alexandra de la 2 luni a renuntat singura la masa de la ora 1, Andreea are si acum nopti cand se trezeste o data sau de 2 ori. Dar de la 1 an si jumate a inceput sa doarma mai multe ore legate. Nu cred ca poti face ceva, e rau, dar te obisnuiesti, vorba lui Didi nu mai fac nici eu caz ca am dormit 4 ore si alea din 2 bucati. Totusi cand era Andreea mica dupa 6 luni de nesomn, aratam cam rau.
Ella, eu am aparat salin si am mai scris, pe mine ma deranjeaza zgomotul produs de el, mare lucru eu nu am simtit, parca aveam nasul mai desfundat. Dar nu-l tineam f mult. L-am pus anul trecut cand era Andreea racita dar se speria de zgomot si am renuntat.Se simte aerul mai proaspat dupa ce il tineam 6-8 ore intr-o camera cu usa inchisa.
Noi suntem mutati in casa noastra, Andreea s-a comportat f bine, se vede ca a crescut si ma pot intelege cu ea. Dar mai avem mult de lucru pana sa arate ca o casa normala.
lavini spune:
Da Chiqui, sunt niste pliculete cu un praf alb in ele.Asta a fost schema pe care am urmat-o si noi.Nu au nici un gust, ca am incercat si eu putin.A zis bine Madaiulia, cica e un fel de vaccin.
Betty, nu cred ca tre sa te ingrijorezi pt Sofia.Asa cum zice si Tamara, si Andrei a inceput sa-si foloseasca imaginatia:foloseste diverse obiecte pe post de tel, le tine cu umarul, cum a vazut la tac-su si vb cu diverse personaje.E doar o etapa, o sa treaca cu siguranta.
Liv, eram la cumnata mea la casa.Dar nu-i bai cu scara, cei doi flacai alearga fara nici o problema.
Intrebare: de unde ati luat incaltari de toamna/iarna capsuneilor?Anul trecut nu am avut prob asta ca mi le-a adus husbandu din UK, da acu nu stiu incotro sa ma indrept.Si nici sa dau vreo 2-3 mil pe o pereche de pantofiori, ca ii creste picioru ca lui fat-frumos, nspe nr pe an.
arcadia spune:
wow ce reveniri!! Andrada si Vali5, abia asteptam sa aud de voi si sa vad poze Acu daca reapare si Elteka ma declar multumita
mica, am tot vrut sa iti scriu, am primit pachetul, abia acu vreo saptamana am ajuns acasa sa il vad si am tot uitat. sunt foarte dragute hainutele, multumesc
liv, merci mult esti tare scumpa ca ai intrebat pentru mine. chiar vreau sa merg la inot, dar deocamdata am decis ca raman aici la Sn, e mai bine pentru copii, asa ca mi-ar fi greu sa ajung in fiecare zi in Buc, tre sa ma interesez pe aici sa vad ce gasesc. Daca eram in Buc si mergeam in fiecare zi in cursul saptamanii, era rezonabil costul. WC la care mergi tu e ala la care pe site ii zice Downtown?
Pe de alta parte, chiar m-ai ingrijorat, ai patit ceva? Care e treaba cu daunele morale?
andrada, sarcina usoara si bb sanatos! e rapitor Antonio pot sa intreb ce specializare ai, nu mai stiu daca era ginecologie sau pediatrie. sper ca o sa ai mai mult timp sa ne mai scrii
Vali, e o frumoasa fetita voastra! cum e cu 2 bbei? ma bucur ca Andrei e mai bine dupa operatie, o sa vezi ca isi va da drumul si la vorbit
lillylove, bine ai revenit si sper sa scrii mai des ca scrii tare frumos si vrem si poze
madi, si eu ador frizura Anei si mutrita de papusica, e o frumusete, aici imi place mult si imi mai place poza asta, aratati tare fain amandoua la munte unde ati fost?
lavini, ce mare s-a facut cea mica si ce dulce e unde zici tu mami ca te-ai ingrasat, ca in poze vad o slabatura poti incerca sa ii muti pur si simplu cateva zile impreuna, sa vezi cum merge..
betty, imi pare rau, intr-adevar e tare greu fara ajutor poate peste cateva luni vei putea sa o dai pe andreea la gradi. oricum cand mai creste si alexandra eu zic ca va fi mai usor, se vor juca si impreuna felicitari pentru mutare, e o performanta cu 2 copii mici
gravi, am apucat sa vad numai cateva dintre poze, super panorama din camera vostra, iar Mara e o draguta si tare trendy, cum zice Ella
didi, de ce esti in depresie? felicitari pentru noul curs si pentru condus
An@, termenul e cam pe 20 noiembrie si sper sa fie chiar atunci si nu mai devreme ce am mai ras la faza cu mielul blanos cu cracii in sus in carut
vas, imi pare rau nu am ajuns vineri in carrefour, abia joi mergem si iti scriu atunci, iarta-ma cand va apucati de bb2?
ella, ai fost tare cu citatul din chambers ai dreptate.
poohy, succes la doctorat! are dreptate andrada cu quality time, clar e mai importanta calitatea decat cantitatea timpului petrecut cu copiii, asa ca nu pleca urechea la spusele colegului, ca nu cred ca sta acasa nici el
ioana, faina ora voastra de pictura
kid, ma bucur ca ai gasit o metoda sa nu mai planga vladut cand pleci la munca
madaiulia, ma bucur ca v-a priit vacanta si succes la bb2! si spor la invatat, daca asta iti doresti sa faci vei gasi si resurse sa te apuci
pana la urma cum e cu vigantolul, pana cand se da?
eu n-am mai apucat sa fac poze in ultimul timp, asa ca nu am ce sa va arat, dar sper sa mai fac si eu cateva, si cu burtica mare.
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 31+
arcadia spune:
lavini, adidasi eu i-am luat lui calin de la leonardo e pereche de tavaleala, si astept babyexpo sa vad ce mai gasesc. pentru zapada vazusem anul trecut la ecco ghete faine, ce-i drept cam scumpute, dar eu zic ca e suficienta o pereche (adica un numar) pentru cat dureaza iarna, nu cred sa ii creasca piciorul mai mult.
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 31+