**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(106)**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Hai ca ne adunam incet.

Pana acum avem : doxinu, ella, arcadia, mica si eu. Deci 3 la 3 ca o numaram si pe carolina !!!

Cine mai doreste, cine mai pofteste .

S azi n-a baut lapte, ce-i drept mancase niste chec inainte si a lipait un sfert de cana... Acum rade un iaurt natural.

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Vali .
Liviana, nu vreau bona pt 12 ore, ci pt 10, adica program 9-19. Ideea e ca asta o sa fie programul oficial, adica sa ma bazez pe ea ca poate sta pana la 19, desi unul dintre noi o sa ajunga in majoritatea timpului cel tarziu la 18, ca nu vrem sa pierdem prea mult din timpul nostru cu Mara. Numai ca, atunci cand am avut nevoie sa stea bona macar 30 de min in plus, m-am confruntat cu o atitudine de repros si, acum, la sfarsit, mi-a scos si ochii pt asta, desi eu o plateam pt cel putin 10 ore, iar ea nu facea altceva decat sa stea cu Mara, sa o scoata pe afara. Mancare, spalat hainute etc le faceam eu.

Mergi la inceput

Pe 4,6,8 oct sunt spectacole pt copii la teatrul de comedie, sala mica. As vrea sa mergem, dar il pun pe tati sa intrebe despre ce e vorba, daca inteleg ceva copii asa de mici, c am vazut ca subt 2 teatre din Germania si unul din Canada... Revin cu informatii si daca e ceva poate ne face alex rost de 2-3 bilete, mama+copil.

************************************************************************************

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Ioana (Doxinu) si noi avem "Ferma" si Ana e f incantanta de ea. Mai exista o carte asemanatoare, cu animale, parca, asa ca am cautat-o la Baby expo. Am dat de editura si domnul de acolo mi-a spus ca vor deschide in curand site-ul si se va putea comanda de acolo (nu o aveau la stand). Site-ul editurii este: www.edituragirasol.ro

I-am cumparat de la o alta editura o carte cu o "poveste" tare frumoasa, care se numeste: "Ghici cat de mult de iubesc". Anei (si mie) ne place tare, tare mult. Uitati aici un link la ea: http://www.carteacopiilor.ro/catalog/catalog_guess.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Scuze, Gravi, nu stiu de ce socotisem eu 12 ore. In cazul asta chiar ca bona nu demonstreaza intelegere si ca o schimbare ar fi de bun augur. Parca ieri spuneai ca ai gasit-o printr-o recomandare de la alta familie multumita de serviciile ei...
Didi, daca nu merge cu metode logice, eu as zice sa mergi la pediatrul pe care ti-l dicteaza intuitia. Cu alte cuvinte asculta-ti subconstientul....

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ella incepeti bronhovaxomul?
Noi nu am scapat inca de tuse. Am i-ai zis dr de la gradi sa o consulte...sa vad ce zice cand ma duc sa o iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Multumesc mult fetele pentru sfaruri
Am gasit pana la urma ce cautam si altele in plus

Clem STEFAN nu face puzzel-uri,nu-l atrag delocLui ii pal carticelele cu fructe,legume culori,abtibilduri,de colorat/pictat(aici intotdeauna iese cu baie generala desi avem sortulet de pictura).Si el aseaza jucariile de nenumarate ori,le schimba locul si cateodata le cautam de innebunim.Am gasit ieri in cuptor pe tava maimuta si puiul,cand l-am intrebat mi-a zis "e fiptura mea,inca nu e gata"!

Oana ai tinut tu minte ce zic io?Poate ne vedem zilele astea cat mai este frumos.

Liviana,Madi multumesc mult!

Am uitat sa va spun ca i-am gasit lui STEFAN boxeri la babyexpo

Mergi la inceput

Vaaai, ioana, saraca maimuta

ne vedem, vin eu la voi, numai sa imi dea impiedicatii aia de la porche masina inapoi . e ultima data cand folosesc serviciile lor...

Andrada, acum mi-am dat seama ca ai, practic acelasi dpn ca la antonio . care e ocazia prestarii la data fixa?

dementiala ana cu sechetu'.

Azi S mi-a aratat ca face kk, adica a dus mana la fund si o vedeam cs se screme si am dus-o la wc. Pauza. Peste juma de ora la fel. Pana la urma am pus pampers si a facut in el dar greu, a plans ca si cand se chinuia cu toate ca nu a fost prea tare... Mi-am dat seama ca n-am favut decat sa o blochez cu dusu la wc... Mai asteptam.

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

An@, pune te rog niste linkuri de unde va inspirati pt activitati. Mi-ar face placere sa vad si operele voastre.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Am uotat-o tocmai pe mica si Mayuca draga pt intalniri.

S

Mergi la inceput