Kinetoterapeut, logoped, psiholog...
Raspunsuri - Pagina 2
FELIS spune:
Eu am facut logopedie la un cabinet pe Campia Libertatii... cateva luni anul acesta... dar rezultatele nu se vad... Am schimbat vreo 3 logopezi... si acum am luat o pauza... mai caut...
La cabinet dadeam 50 ron pe 45 min... Daca venea acasa acceasi cerea 70 ron (dar oficial venita din partea cabinetului)
Acasa este undeva intre 30-50 ron.. la neoficial..
Nu conteaza numai pretul... conteaza si experienta si sa poata intra pe aceeasi unda cu copilul... sa ii prinda "firul" ca sa poata obtine si rezultate...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
A... mai fac si terapie ocupationala cu un psiholog de la o fundatie... Fac cam de 2 ani, de 2 ori pe saptamana cate 1,30 ore, cu pauza vara cd isi ia concediu... Fara bani... Si nici nu am cautat-o... dansa m-a sunat, a zis ca i-a luat nr de tel din dosarul de handicap de la Directia de handicap a sectorului si daca ii dam voie sa vina sa il vada... apoi, daca poate sa vina sa lucreze o data pe saptamana cu Mihai... Apoi, dupa 2 luni daca poate sa vina sa lucreze de 2 ori pe saptamana cu el...
O data pe an cand facem dosarul de handicap ne da pentru dosar si o evaluare din partea fundatiei a activitatii de peste an cu el
Am uitat si de innot... inca facem innot... Acum o data pe saptamana sedinta individuala... cu acelasi profesor cu care face de cand avea 1 an si jumatate
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
barbye spune:
Hai sa va spuns si experienta mea.
Faceam cu un kineto de un an jumate cerea 50 ron / o ora jumate. In februarie a marit la 70 ron ca de e criza. De lucrat lucra serios doar ca am aflat ca a frant inimile pe la paciente..si a renuntat. Am gasit altul cera 50 ron o ora de la intrare pana la iesire, de lucrat..nu era bun..lasa multe de dorit. Apoi mi a fost recomandata o tipa 40 ron sedinta , de abia a terminat facultatea...lucreaza pe grupe de muschi saptamanal facem exercitii noi. Acasa m-am dotat cu ajutorul celor care m-au sustinut un multifunctional, spalier, bicicleta electrica, gantere, saci nisip, perna plata, banca abdomene. ... si as mai avea in plan sa imi iau cateva dar nu depinde de mine.
Asa ca fetelor vreau sa zic ca si pe banii putini vin kineto sa lucreze, pentru ca e criza si asa de abia facem eforturi sa ne descurcam acasa. De mers merg pe unde stiu ca se lucreaza serios si nu pierd timpul degeaba. Sa fiti atente pe mana cui va lasati copii,celor care pun suflet in ceea ce lucreaza ....nu doar sa le umpleti buzunarele.Si va spun din experienta, tin minte acum 3 ani dupa accident medicul mi a spus ca voi sta la orizontala toata viata...azi dupa multa munca am reusit sa imi pun dresul singura..Si sunt fericita!
mihaser spune:
Salut!
Mirela ca ma bucur ca esti asa harnicuta...Sa-ti dea Dzeu sanatate si putere multa de munca. Cum te mai simti?
Cat despre kineto si eu am intalnit o fata minunata care i-a facut 10 sedinte de masaj fetitei mele. Dzeu mi-a scos-o in cale pentru ca ne-am dat seama ca ne cunoastem tocmai de la biserica. Eu am platit 20 de ron pe sedinta ptr ca nu avea casa de asigurari fonduri evident, insa as fi fost dispusa sa platesc si mai mult. Asta mica a evoluat foarte bine dupa sedintele de masaj si a mers in picioruse foarte bine de la 1 an si o luna cu toate ca a avut un talus valgus destul de accentuat.
Va pup si sa va dea DD multa sanatate celor mici!
FELIS spune:
Barbye... sanatate multa si putere...
Miha... e bine ca ai gasit kintetoterapeut bun... Asta e si ideea, sa cautam pana gasim ce e mai bunm care sa dea rezultatele asteptate...
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
mihaser spune:
Felis DD sa va ajute sa intalniti medici buni care sa nu va jegmaneasca de banuti si atat...Noi suntem mai norocosi aici in vest ca dam fuga la unguri unde situatia e cu totul alta...Cunosc n cazuri fericite de probleme rezolvate.
Cred ca pretul corect ptr o ora de masaj este 40 de ron. Eu nu as da mai mult.
FELIS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaser Felis DD sa va ajute sa intalniti medici buni care sa nu va jegmaneasca de banuti si atat...Noi suntem mai norocosi aici in vest ca dam fuga la unguri unde situatia e cu totul alta...Cunosc n cazuri fericite de probleme rezolvate. Cred ca pretul corect ptr o ora de masaj este 40 de ron. Eu nu as da mai mult. Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
cam asa este... 40 maxim 50 ron..
eu am facut cu Mihai kineto combinat cu masaj adica 30 min masaj 30 min kineto... (asta acum vreo 2-3 ani)si l-am facut la Kinetomedica.
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
paula2003 spune:
Acum am renuntat la kineto ca avea din ce in ce mai multe pretentii. Imi cerea 50 pe 50 minute(intr-o clinica). Problema a fost si alta, Alexa a inceput sa planga foarte tare la anumite exercitii. Acum caut pe cineva sa-mi vina acasa. Nu am timp sa alerg.
Logopedie facem cu o domnisoara foarte draguta si ne cere 40 roni ora. Dar facem si noi cu Alexa zilnic. A inceput sa se vada diferenta. Dupa 10 sedinte imi face o evaluare a copilului si sa vedem atunci ce mai facem.
As vrea si inot dar nu mai am cand. Alexandra este indragostita de apa. Sa vedem prin martie-aprilie poate renuntam la kineto in favoarea inotului?
Este criza si vom vedea ce va mai fi. Oricum ma duce la cateva milioane pe luna doar aceste ore in particular. Sper sa am job si maine, sper sa fiu sanatoasa eu si sotul meu sa o potem ajuta pe Alexandra.
La multi ani!
furnisoara spune:
Caut si eu pentru un bebelus de nici 3 luni un kinetoterapeut care sa se deplaseze in zona Rahova (la pret rezonabil ). Imi puteti recomanda pe cineva? Multumesc!!!
paula2003 spune:
Am renuntat la logopeda, am cerut o evaluare, cum mi-a fost foacuta prezentarea la inceput, au trecut mai mult de 3 luni si nu mai evolua in nici un fel fetita. Plus ca am vrut sa vad si ce face daca nu o ajut si eu la ora. S-a enervat ca nu o ajut si la final mi-a spus multe care nu mi-au convenit pe banii mei. Plus ca profita si il tragea pe Paul la ora ca sa-i vina mai usor si sa nu munceasca prea mult.