aveti idee ce inseamna????ma intriga maxim

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Ayla, e foarte adevarat, subconstientul e super precis cand trebuie, de exemplu, sa te trezesti la o ora anume fara sa sune ceasul. Am facut cateva teste si chiar fiind foarte obosita dupa o zi in care am avut multa treaba si m-am culcat tarziu, am reusit sa ma trezec la 6 dim, fara ceas. Marja de eroare a fost de max 10 minute fata de ora fixata, in rest mi-a reusit intru totul. Am facut acest test chiar si in weekend, si chiar daca am adormit bustean dupa aceea. De trezit la ora propusa tot m-am trezit.
Eu am constatat ca mi se intampla altceva in mod repetat, si anume: chiar daca o zi intreaga nu ma cauta nimeni (ori la telefon, ori la sonerie daca sunt acasa), de obicei ma cauta 2 persoane in acelasi timp. Adica, daca sunt la serviciu, daca suna mobilul in secunda urmatoare ma cauta cineva si pe interior. Daca sunt acasa, suna si fixul si mobiulul in acelasi timp. Sau unul din telefoane si soneria de la usa. Sau pur si simplu nu ma suna nimeni pe mobil pana la 5 dupamiaza, apoi ma suna cineva si in secunda urmatoare bipaie ca mai am un apel in asteptare. Uneori ma distreaza, alteori chiar mi se pare stresant - pe bune. Asta a mai patit cineva?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya2 spune:

http://www.lesanges1111.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11&Itemid=25

e in franceza dar usor de inteles, sper.

putini dintre noi stiu ce semnifica succesiunea de cifre, litere etc. in viata de zi cu zi. putini stiu ca nu sintem singuri nici o clipa a vietii, de cind vedem lumina zilei si pina plecam inapoi "acasa".

ingerii pazitori (ghizii) fiecaruia dintre noi ne sint in permanenta alaturi, ne dau sfaturi, indemnuri, povete. putini le aud si daca le aud, cei mai multi dintre noi au impresia ca mintea lor a produs mesajul respectiv. multe dintre dilemele vietii de zi cu zi ar fi mai usor de rezolvat de fiecare dintre noi daca am deschide "urechea" sufletului si-am da o sansa ingerilor sa se faca auziti.

puneti intrebarile ce va framinta ingerului vostru pazitor, cu cuvinte simple, din inima, multumind de fiecare data pt ascultare si ajutor. primul gind care va vine in minte dupa, acela e raspunsul lor.
daca insitati cu aceeasi intrebare in mai multe forme si fraze, insa, ego-ul va imbarca si va da raspunsul pe care-l asteptati, ceea ce VRETI VOI sa auziti relativ la intrebarea voastra.

incercati pt o vreme, respirati adinc, faceti liniste si indepartati-va mental de zumzaiala cotidiana si adresati o intrebare care va framinta, sau cereti un sfat intr-o anumita situatie, whatever. ei sint intotdeauna acolo, gata sa ne ajute, nu asteapta decit sa le cerem ajutorul!

cerintele trebuie sa fie punctuale, concise, nu de genul "as vrea ca intr-o buna zi sa mi se intimple acea chestie..."
spune clar, concis, ce vrei, cere indrumare si ajutor punctual, nu te sfii sa ceri chiar lucruri marunte de genul "un loc de parcare, te rog!" intr-o mare de masini care par sa fi incremenit acolo de cu noapte cind tu ai un rdv important si esti deja sensibil in intirziere!

ceea ce numim indeobste "intuitie" e doar "susoteala" ingerilor relativ la o situatie careia trebuie sa-i faceti fata.

altfel, referitor la titlul topicului, nimic nu e aleator iar hasardul ca atare nu exista!

sa va fie de folos cele mai sus, toate cele bune tuturor, maya2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

A crapat un drac.--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput