Prietenie la plesneala*74*-We must go on!!
Raspunsuri - Pagina 5
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas il mai ai??? pe bune de nu vin la iasi sa il iau...dar cred ca e si digerat tortul ala. si cat m-am rugat de tine sa imi faci is mie unu. uhh...si nu m-ai auzit |
Nu-l mai am.
Alta data trage-ma de maneca mai zdravan,trage-mi un slap dupa ureche...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Delphinas spune:
te tin minte sa stii... acum gata fug la
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
Delphinas spune:
eu plec la nani...asa ca sting lumina si va astept maine la
noapte buna
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Delphinas spune:
ei...ati fost fete cuminti aseara...asa imi place de voi...frumoase, destepte si devreme acasa. pt asta primiti fiecare cate un buchet de si cate o cana mare de ness, cappucino sau ceai.
eu m-am trezit in Concert de muzica de beti. mosii mei de deqasupra de la 7, 10 au inceput spectacolul aertistic. acum se imping si duduie peretii, zici ca-s langa mine. nu am cum sa-i reclam e trecut de 6 asa ca stau si ascult concertul lor.
si pt ca azi e ziua mamei va servesc la fiecate cate www.prajiturele.ro/images/tort.jpg" target="_blank">o felie de tort, cate www.cristalcasa.ro/images/cupe%20pentru%20sampanie%20concorde_514x768.JPG" target="_blank">o cupa de sampanie si muzica va alegeti voi de care vreti.
zi buna sa aveti. pup si va iubesc
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
violeta69 spune:
'neata!
eu am adormit prima aseara asa ca beau tot prima cefeaua de la Vero
La multi ani! pt mama ta Vero,sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea cat mai mult
Irinuca,tu stii ca si eu
pe toate
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Delphinas spune:
pai am vazut ca ti-ai luat pijamaulele si te-ai oprit la pat. somnu face bine la ten.
si de ce nu mai dormi acum? ca eu asa as mai dormi? dar nu pot de betivii de deasupra. de acum a aparut tulburelu , nu se mai intelege om cu femeia lui
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
devoska spune:
Neata, plesnite dragi!
Delphi, La multi ani frumosi si sanatosi mamei tale!
Nu mai comentez ce am citit in urma, am pus 5 stelute si as fi pus o suta daca as fi putut.
Ieri am lipsit, din cauza de... sac, ca nu spun sa auda . Voua va spun eu...
Pentru voi, fete dragi si inimoase...
Delphinas spune:
dev eu stiu de ce ai lipsit. ai vrut sa vii la mine sa calci haine, dar te-ai impotmolit ca o masca revergoranta
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
devoska spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas dev eu stiu de ce ai lipsit. ai vrut sa vii la mine sa calci haine, dar te-ai impotmolit ca o masca revergoranta www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici Bazar pt Mihaita ambitioasa Infertilitatea este o boala Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile?? |
as fi vrut eu!
preda_vicky spune:
Buna dimineata. Sunt fresh ca un nou-nascut.
Irina, super melodii, multumimtoo! Daca Kari e mama ta, eu sunt sora mai mare! Sa nu-mi zici tanti, ca-s alergica.
Delphi, inca o data pt. mamica ta! Si daca tot te-ai trezit asa de dimineata, care-i surpriza?
Vio, . Va astept la o , daca vrei sa mai bei una si de la mine.
Mail comun? Parole? De cine trebuie sa ma lipesc sa mi le dea si mie? Va rog, va rog, va rog?
Cinezee, tu ce mai faci? Mai lasa sportul si hai la o si o barfa mica, ca se poarta!
!