oligoastenoteratozoospermie

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vulturas

Citat:
citat din mesajul lui alla76

Citat:
citat din mesajul lui ANI.G

Ma bag si eu aici in vorba cu voi pentru ca sunteti tare simpatici si sa va spun ceva ca tot vorbeati de bere care contine estrogen.
Inseamna ca noi fetele avem liber la bere,nu ?

Acum serios vorbind, cand te gandesti ca sunt unii care au consumat zeci de butoie de 200 de litri si au pe acasa 4 copii....
Soarta

imi place concluzia ta
fetele au liber la bere

lasa ca vii tu in buc....stii cum te astept???? dar si cu bb la purtator te astept

"Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks

cu BB la purtator bem doar bere fara alcool

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

pai ce numai ea o asteapta ..ALla si eu te astept la fel de mult ca si ele nu uita ca suntem uniteeee no matter what

Si a fost O ZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

ce ati facut fetelor in weekend ?
de maine la serviciu, nu ? o saptamana usoara tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Salutare!!!!!!!!
Tannoo, ce am facut noi in weekend mancare, curatenie, ne-am lenevit si am experiementat cea ce sustin cerctatorii
Voi?

Eu in urmatoarele 2-3 zile voi fi si seara pe net, al meu e plecat din localitate asa ca sunt singurica.

O saptamana usoara tuturor!

http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

buna dimineata

iar la munca...bem o cafea?

Mergi la inceput

Vulturas eu deja am baut mea spor la lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

mi-a spus o prietena care o are pe mama ei ginecolog ca a avut o pacienta cu sotul diagnosticat cu OATS: mobilitate 10%, forme tipice 10%, gigei 50.000 si care a ramas gravida NATURAL....si acum are o mandrete de baiat

Mergi la inceput

Vulturas stiu ca sunt atatea minuni, doar ca nu pot sa cred ca odata mi se va intampla si mie. Fiul pritenei mamei mele avea si el probleme, mai ca era programat pt operatie cu varicocel si a ramas nevasta gravida. Acum au un bb de 7-8 luni. Sunt atatea exemple pt ca un bb este un miracol, doar eu nu am parte inca de acest miracol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

Vulturas, tu esti la dr.moisa,nu?am fost azi si i-a dat sotului sa faca analizele;spermocultura,cultura secretie uretrala,testosteron liber(asta ce mai inseamna),testosteron,fsh,lh,prl(nu stiu ce e),microplasma.ureaplasma,clamidya,antibiograma.Trebuie sa mergem la sanador,si pe tine tot acolo te-a pus sa faci analizele(sotul)cum sunt cei de la sanador?nu am fost niciodata la ei,iti dau repede rezultatul la analize?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

mai fetelor,cind s-o intimpla si la noi minunile care le-ati povestit?

Mergi la inceput