Strumfi de iul-aug 2007 (155)
Raspunsuri - Pagina 4
Vivela spune:
sulfur, calcare carbonica si lycopodium se completeaza si se potenteaza reciproc, cu conditia sa fie asta ordinea.
nu ma intrebati de ce, dar si doctorita ne-a dat asa si asa am citit peste tot, ca ordinea ar fi importanta.
sanatate puilor bolnaviori , al meu de ieri e cam kk-cios, nu i-a priit ceva si acum explodeaza prin dos Cu lumanarile, al meu e in grafic, insa eu tind sa cred ca e ceva alergic, ca nu stranuta, nu tuseste, nu face febra, doar ca e cu muci. tratam cu echinaceea si cu aerius + homeopate.
michy, eu n-am nicio problema cu traficul, nu ma deranjeaza ca ma citesc/ne citesc inca xxx persoane, fara sa ne scrie nimic. dimpotriva, mi se pare aiurea sa te deranjeze lucrul asta si mi se pare si mai aiurea sa mai si afirmi ca te deranjeaza. adica nu poti insinua ca cei care nu scriu ar face bine macar sa nu mai citeasca.
adica eu asta am inteles din ce a scris cafera, poate am inteles eu gresit, n-am prea dormit azinoapte, ca am fost la o nunta
Mami de pui nazdravan
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.
nma spune:
Miki eu calciul l+am adus pe plinia de plutire tot cu naturiste. Am luat tablete de orz verde daca nu ma insel.
Eu am dat si oscillo si nurofen. Sper sa scapati repede de lumanari.
Brazuca santate multa! O sa se obisnuiasca Deni la gradi, ii trebuie doar putin timp .
Vivela am notat
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma
Timi07 spune:
Multa sanatate bolnaviorilor!
nma cred ca voi aplica si eu, de fapt am aplicat in primavara dar mi-au trimis inapoi dosarul ca facuse tipa de la legal ceva gresit (e foarte confuz formularul) si-am neglijat problema asta....
Luna merci
Hai sa va mai scriu ce cuvinte mai stalceste Soph in romana:
-buburuza=bubuza sau chiar buboasa
-papagal=pacadal
-libelula=lilulula
-fluture=futiti (tot asa-i zice de mai bine de jumatate de an)
Michy nu ma las Sa-ti fie de bine destrabalarea iar Andrei sper sa scape iute de raceala. Si mandra mea face scandal la nani in ultimele zile dar cred ca la noi e recidiva a crizei de adolescenta infantila (n-am vazut alte simptome deocamdata)
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Timi07 spune:
Iar eu
[b]Ioana/b] noi nu avem pat cu etaj, dar daca le iei tu la fetele tale mi-ar prinde bine niste sfaturi.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Ioana75 spune:
Timi, felicitari sotului si multumesc pentru raspuns. Inseamna ca Stefania are pat cu etaj. De ce intrebam: Miruna are pat cu etaj exact ca cel pe care l-am vazut in poza (copilul doarme sus, jos nu e nimic, se poate face loc de joaca. Smaranda urca fara probleme scara, dar la coborare nu ii e foarte usor; iar noaptea (pentru ca se trezeste noaptea) cred ca ar cadea aproape sigur. Vroiam sa stiu cum coboara si alti copii de 2 ani scarile respective.
mychy, sa-ti fie de bine destrabalarea.
Alinutza, sarcina usoara!
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
greierash spune:
Buna ziua!
Sper sa nu se supere nimeni...
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
jadi spune:
Helou si de la noi. Eu nu am citit decat de vreo 3 ori pe subiectul asta asa ca sa nu ma acuzati de trafic . Cafera, sa nu te superi pe mine dar vremurile vor fi din ce in ce mai grele pe forum, stiu din experienta celuilalt topic la care mai scriu. Dupa implinirea varstei de 2 ani, mamele nu prea mai au timp de scris, se mai anima topicul la ceas de sarbatorire. Si e normal, majoritatea merg la servici, alte fete raman fara net sau pur si simplu au alte probleme mult mai mari si se detaseaza de forum. Daca asta este problema pe care ai remarcat-o. Daca e alta, imi cer inca o data scuze!
Noi suntem bine Adica sambata dimineata pe 5 mi l-a adus sotul pe Dodo horcaind si tusind. O "mica" criza in desfasurare, asa ca 3 aerosoli in 30 de minute plus o pastila de prednison a ameliorat spre mediu problema, abia ieri pe la ora 18.00 dupa alti aerosoli si o alta pastila de prednison era mai bine. Vioi in schimb si plin de joaca nici nu ai fi zis ca e vreo problema in desfasurare. Si doctorul nostru e la cursuri in strainatate, noroc ca mi-a lasat schema de criza si stiu cum sa procedez. Asta nu inseamna ca nu m-a taiat burta de inspe ori dupa ce l-am stabilizat si am avut o durere de cap surda toata ziua. Si Vlad da semne de niste muci si o tuse seaca dar deja pe el nu il mai bag in seama, e normal dupa o saptamana de gradi .
Si ca sa vedeti ce mama denaturata sunt, nu mai gasesc capacul de la stickul meu de 8 giga si ultima data era la Dodo ca asa de mult il iubeste... il mai si molfaie si ma gandesc cu groaza sa nu-l fi inghitit. Ma linistesc eu asa ca il gasesc la fel ca alte dati dar pana nu il vad, continui sa imi fac griji.
Eu cu raceala o duc pe picioare, tusesc in mare parte, dimineata mai un muc mai o batista dar chiar nu mai conteaza. Nu am vazut drac mort .
Corina, eu sper ca nu v-am dat viroza noastra si din ce imi aduc aminte, joi nu cred ca s-au pupat aia mici asa ca sa nu ma invinuiesti.
Alea alea,
Deni & Vlad & Tudor
loredana_76 spune:
Buna,
Recunosc si eu citesc in fiecare zi dar nu raspund intotdeauna.
Sanatate strumfilor bolnaviori.
Micky si eu ii mai dau nurofen cand e racit,dar dr-ita lui a zis mai bine paracetamol,stiu ca am intrebat atunci de ce, dar sincer nu-mi mai amintesc.
Vad ca si fimiu starnuta de vreo saptamina ,i-am bagat un osccilo si atat,sper sa nu fie debutul unei viroze.
Eu ma duc saptamina asta la fastrack kids cu david,a mai fost cineva? impresii? ma gandesc sa-i ocup un pic timpul la iarna ,ca sincer ne plictisim in casa de atita joaca si noi si el.Voi ce activitati mai faceti cu strumfii vostri?
cafera spune:
Mai fetelor, nu va mai scuzati atata, ca nu despre voi este vorba. Ma refeream stract la persoanele care nu au nici o legatura cu subiectul in cauza si care sunt mai interesate sa afle ce s-a mai intamplat mai ceva decat persoanele implicate.
Vivela, departe de mine sa impun cuiva sa nu citesca sau sa nu invete din randurile scrise ceva. Din contra, sunt subiecte de intres general, intrebari de la si pentru parinti, etc, unde e normal sa cauti ce te intereseza. Dar sa-ti faci un obicei din a citi zilnic ce fac niste mamici si strumfi, chiar mi se pare .... uite ca nu gasesc calificativ.
Ma rog, e frustarea mea, nu-mi convine iau masuri
musso17 spune:
helou
am dat o tura pana la eforie la o prietena si acu am ajuns.
nici pe mine nu ma deranjeaza ca citesc si terte,pana la urma am facut-o aproape 1 an pana sa-mi fac curaj sa scriu ..si o mai fac la alte scutece,ca mai aflu fel si fel...ma supara ca nu mai e asa animat subiecul desi sunt convinsa ca ne citesc si fete de la noi dar nu scriu..poate jadi are dreptate,usor usor o sa se estompeze.
jadi,jos palaria pentru prezenta de spirit..sunt groaznice crizele,stiu de la sotu'...mai rau e ca ajunge la urgenta cu capacitate pulmonara 17% si ii spun ca nu au miofilin sa-i bage in vena si trebuie sa mearga el la farmacie mai mult mort decat viu si sa-si procure.stiu ca ai mai scris odata ca ati mai avut un episod dintr-asta,parca lamunte..ma gandeam ca esti o femeie tare puternica...chiar daca dupa ce dispare efectul adrenalinei ti se inmoaie picioarele.
timi,saru'mana.
mychy,ddanagh a postat o schema interesanta pentru debutul boli:oscilo,un supozitor cu paracetamol seara si doua zile imunorezistent,dimineata si seara.