PRIETENE FARA TITLU (49)
Raspunsuri - Pagina 8
dana_ene spune:
Ana, e chiar aiurea ce povestesti despre gradinita/scoala. Adica despre faptul ca nu au jucarii. Pai, nu se plictisesc???
Poate ca e bine daca o obisnuiesti la program lung. Cred ca acum mai rau va faceti. E obositor si derutant si pentru tine si pentru Clara.
Zic si eu.
Roxana a mai facut puseuri de febra, dar mama spune ca bea mult ceai si cere de mancare. Asta e bine. Sa vedem. Inca nu ma pot pronunta. E devreme. Oricum maine va sta acasa. Cel putin maine.
Tatal frunzelor ma tot bombardeaza cu telefoane sa incepem in seara asta antibiotic. Dar parca mie nu-mi vine. Vad eu.
Denisa? Ce faceti?
Oare ce e cu Lili?
asteryaro spune:
Dana, merci, dar cred ca renunt. Concluzia este ca le refuza forumul.
Merg sa ma imbrac, merg sa cumpar niste branza si sa plec dupa Razvan.
Mai intru mai tarziu.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
Ana_m spune:
Dana sanatate multa la bolnavioara . Cred ca m-am exprimat eu gresit : afara in curte nu au jucarii , inauntru in clasa au de toate.
Fug ca in 15 min trebuie sa plecam , vai trebuie sa o trezesc acum
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
dana_ene spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana_m Dana sanatate multa la bolnavioara . Ana si Clara Francesca (16.01.2006) http://www.dropshots.com/ana_m |
Multumesc. Sa dea Domnul!
citat din mesajul lui Ana_m Cred ca m-am exprimat eu gresit : afara in curte nu au jucarii , inauntru in clasa au de toate. Ana si Clara Francesca (16.01.2006) http://www.dropshots.com/ana_m |
Cred ca eu am inteles aiurea . Am recitit.
Ingrid S spune:
Diana a dormit 2 ore, urmeaza in continuare programul de la gradi, adica la 15 se scoala. Chiar si acasa. E ok asa, o culc mai repede seara. Deci, am luat-o de acolo cum i-am promis, au iesit ambele educatoare (aflasera dilema mea) sa-mi explice, in fine am spus ca daca Diana imi povesteste ceva cu atata insistenta, chiar e adevarat, o minciunica o uita imediat.
Maine o las din nou la program lung. Mi-a laudat-o ca mananca singura, putini sunt cei care o fac (bine, sunt micuti inca, ce sa ceri de la ei?), doar ca plange rau la culcare.
Acum vreau sa-i dau fructele si sa iesim in parc. Iar nu i-a scos afara.
DanaE, multa sanatate lui Sansana si nu ii da inca antibiotic (parca vad ca apare Bee cu o falca in cer si una in pamant). Mai astepata putin, putin. Si Diana a avut rosu in gat, parca ar fi pregatirea pt ce ne astepta, brr. Nu i-am dat ca nu a facut febra, dar si daca facea, asteptam 3 zile minim. Gandeste-te ca a trecut doar o saptamana din gradinita. Saracuta, o si vad cu capul pe masa...Oana se simte ok, nu? Macar ea sa nu se imbolnaveasca.
Anamaria, program lung mai bine. O iei acasa si doarme tare putin, apuca sa se odihneasca? Cum de nu au jucarii afara? Doar sunt copii mici, ce fras? Astazi o spal pe cap pe Diana, daca mi-ar veni zilnic cu pietricele, as turba.
La noi nu se murdareste. Hainele ii sunt curate. Am suspectat-o ca nu mananca, dar nu, efectiv are grija sa nu se manjeasca. In rest, n-au prea avut cu ce sa se pateze, au colorat doar o data. Daca vor picta, plastilina...probabil ca nu are cum sa mai stea curata.
Astery, ce veste buna vrei sa ne dai? In afara de cele cu Razvi? Eu am vazut tickerul asta la mai multe persoane, ma mir ca acum ti-l refuza forumul. In fine, intreaba si tu jos, poate iti raspunde un moderator.
Denisa, nu vii la cafea? Mai stau nitel pe aici si apoi o tulesc la aer cu Diana. Ultimele zile de toamna, dar ce frumos si cald e..
Anda, super ca Mark se simte bine la gradinita noua. Ceva poze sa vedem cum e? Ups, la voi e scoala, tot uit.
I-a schimbat numele la fiica-mea, alea erau pozele din prima zi. Acum e corect scris, mi-a spus Diana ca a citit pe arici. E misto ca poate sa citeasca, o pot pune sa traga cu ochiul la diverse...
Moni, ai adus-o pe Dia acasa? Cum e, a salutat? Ce aveti frate cu ei, si Anda se plange ca Mark nu saluta, or avea o perioada mai ciudata, nepotul meu s-a incapatanat vreun an si nu saluta...apoi a revenit la sentimente mai bune. Stiu asta, pantru ca mereu se plangea sora-mea ca nu saluta, venea la noi si tacea. Trec nervii...
Gata, am plecatara. E 16 trecute fix.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Bee spune:
Buna fetele.
Parca nici nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul: uite principala discutie e despre gradinari si gradinarese. Parca mai ieri erau disctii despre colici sau refuzul suptului. Si imediat vor merge la scoala.
Noi am trecut si de ziua 3, cea cu probleme pe la mai toti am vazut. Fata mea e ok, detasata, calma, nu am vazut nimic problematic. Dar tb investigata problema cu impinsul, lovitul etc. Am inteles de la educatoare ca baietii se mai bat (, de parca ar fi normal!). Dar Ana mi-a spus ca educatoarea a trimis-o acasa pe fetita care o tot impingea pe ea. Oare? Am vazut eu ca era una mai zgubi pe acolo, dar chiar asa sa se ia de fata mea? Despre Ana mi s-a zis ca nu-s probleme, e cuminte, ascultatoare si cooperanta (stiam eu!). Cred si eu, ea acasa e cu fite si figuri. Dar parca ea s-a mai potolit si acasa. La noi e jale si durere cu Razvan. Azi a urlat ore in sir. SI cand spun urlat, pai urlete, plansete cu lacrimi de crocodil. Si nu-l linistea nimic nimic. M-am cam speriat. La noapte il culc cu mine. Ma gandesc ca nu se odineste noaptea de cand doarme cu RAdu, care nu-l aude! Greeeu. Piticul mic mic doarme ziua oracaie noaptea. Cum e mai bine!
Iar eu sunt o epava, ca am facut o criza urata de bila. Asta e, usturoiul mi-a pus capac. Azi nici apa n-a intrat in mine.
Dana, sanatate Roxanei!
Astery, asteptam vestea mare.
http://www.dropshots.com/dochia
Bee spune:
AnaMaria, legat de lipsa jucariilor in curte, cred ca la modul asta incurajeaza joaca intre ei si dezvoltarea imaginatiei la copii. Asa am citit eu undeva.Prea multe jucarii strica. Eu zic ca nu e rau. Pot fi incurajati sa joace jocuri dragute intre ei. Si daca ai putea s-o lasi pana la 3 fara sa doarma, eu zic ca nu e mult.
Ingrid, nu stiu ce sa zic de somnul de pranz. Cred ca unii copii nu resesc sa doarma la comanda si de aici probleme. Imi amintesc ca eu nu reuseam nicicum sa dorm si stateam 2 ore in pat si desenam cu degetul forme pe placajul de la pat. Nu am dormit niciodata la gradinita, dar stateam acolo pana seara. De asta poate in Spania la gradinita Clarei (dar parca si Anda spunea asta) nu pun copii la somn.
Moni, va pregatiti de BOtez? Cand Sambata sau DUminica? Aveti multi invitati? Noi il botezam cealalta saptamana si vom avea vreo 30 invitati, asa ca am decis sa facem la un rest aproape de noi. Dar inca nu stim cine o sa-i fie Nash si nici la Biserica n-am vb. Aici e Radu responsabilul! Nu stiu cum sa-l fac sa realizeze ca imediat e 4 OCT!
Ursulina, am vazut ca nici Raisei nu-i prea place la gradi. Iar despre asistenta.........fara cuvinte! Cat de needucata poate fi? Si lipsita de orice urma de bun simtz. Brrrr
Restul fetelor,
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
Hello.Acum ne-am intors din plimbare.L-am pus pe Tudor in port-bebe si am iesit afara cu el in premiera asa,sa o scoatem pe Diana de la gradinita.Cand m-a vazut Diana cu el la gradi a picat pe spate Surpriza - desi i-am tot promis ca il duc.Acum problema ei e sa il duc sa il vada si Giorgi nu numai doamna Lenuta ... I-am zis ca saptamana viitoare cand va fi de dupa-masa.
Azi Giorgi a pus-o sa intre din nou in clasa ca sa salute ceea ce a si facut Diana.Si doamna Lenuta aflase ca nu a vrut sa salute de dimineata Diana,ca i-a zis ca maine sa fie cuminte.Eu credeam ca cine stie ce a mai facut azi dar mi-a zis ca la asta cu salutul se referise.Ce isi mai dau educatoarele astea raportul una alteia ,nu as fi crezut ! Pe ei i-a scos afara si azi - iar de ieri am aflat ca a ratat Diana mare distractie ca s-au jucat cu mingea.La hintele (cele doua) din curte zice Diana ca nu ii lasa doamnele,probabil ca sa nu se loveasca sau sa nu se bata pe ele ??? Dar mai au si alte tot felul de fieraraie pe-acolo pe care sa se catere.
Ne-am mai plimbat dupa aia si acum cand sa urcam la bloc o vede Diana pe Ale (Alexandra) fetita aia mai mica cu un an cu care se tot joaca.Vai ce fericire pe ea ,nu mai avea rabdare sa se faca verde ca eram la trecerea de pietoni ,numai sarea in sus de bucurie si ii facea cu mana,iar aia la fel ei ... si era la distanta mare cu bunicul ei.Le-am facut si niste poze sa o vedeti cum arata,ca e cat Diana si e cu un an mai mica.A ramas ca se intalnesc mai tarziu la groapa de nisip de la locul lor preferat de joaca.Am cumparat niste gogosi si mancam acum pe ei,dar Diana cica sa ii las sa ii duca si Alexandrei ca e prietena ei Aia e o mancacioasaaa ,baga in ea de toate,dar se si vede pe ea.Diana daca duce o punga cu ceva,mai mult de trei sferturi mananca Ale si Diana abia ciuguleste.Cred ca Diana mea de-aia voia sa ii duca din gogoasa mea ca sa ii faca o bucurie ca stie ca ii place sa manance
Revin.
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
monica70 spune:
Ei gata,Tudor e hranit si adormit,Diana schimbata si trimisa la joaca.Iar eu mi-am mai luat o cafea.
BRANDUSA noi duminica avem botezul,vor fi putini cca 18-20 persoane - doar rude apropiate si nasa.Si il facem acasa,mai precis alaturi la frate-meu in apartament.Nasa i-a cumparat ceva costumas alb din bumbac - mi-a telefonat de la magazin sa ma intrebe daca prefer din bumbac sau din saten si am zis ca de bumbac,ca ala il mai poate purta si cu alta ocazie.
Sa vad ce ati mai scris p-aci ca m-ati ametit ...
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
monica70 spune:
citat din mesajul lui Ana_m [Mai pana la urma chiar ca mai raman doar eu si Ingrid |
Hai ca si de la voi asteptam vesti! Tu daca tin bine minte ai avut endometrioza ca mine.Te-ai mai "cautat" de ea?
Cat despre Ingrid e greu de convins Da' cine stie?