PRIETENE FARA TITLU (49)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Nu suntem la cabana dar suntem busy ca de obicei,ieri activitati si prieteni,azi lafel,pe linga,gatit,spalat,gym,joaca..
Moni si Bee-Sa va traiasca mici crestini si sanatate la bolnaviori.
Sper maine sa dau mai multe detalii. Va ,duminica faina sa aveti!

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salut fetele!
In primul rand LA MULTI ANI DANA! ca pana apuc sa termin de scris precis bate miezul noptii!
Brandusa va face botezul lui Tavi doar saptamana viitoare,in 4 oct.
Deci doar noi l-am avut azi.
A fost super ! Tudor a fost extrem de cuminte si la biserica si acasa.Iar noi ne-am distrat grozav,am si tzopait . Tare dor imi era de asa un mini-chef cu familionul! Am pus si cateva poze de la biserica in drop.Pe-astea le-a facut frate-meu ,dar mai trebuie sa primesc de la vara-mea ca si ea a facut o gramada.Pe-alea facute acasa si filmele ... cine le vrea i le trimit in particular, ca le-am pus in alt drop.
Am vazut ca prin alte zone dezbraca goi copiii si chiar ii balaceste bine in cazan.La noi doar l-a udat pe cap un pic pe Tudor si la fel a fost si la Diana la botez.Atunci am crezut ca din cauza ca era iarna si frig a facut asa,dar vad ca asa e si vara ... Nu stiu cum e cu obiceoul asta,e tine de regiune,de biserica sau fiecare preot in parte?
Merg si eu la culcare,acum.
Pe maine

Aaa ... si pozele pentru cine nu stie "adresa": http://www.dropshots.com/monica70#date/2009-09-27/12:37:50

PS ... io am fost naturista la maxim: fara coafura facuta,fara manichiura/pedichiura,adica unghiile taiate scurt si fara oja,fara machiaj,fara bijuterii (mai putin cerceii),fara nimic ... Ba tot am avut ceva: niste cearcane super

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Moni, sa-ti traiasca micul crestin Tudor!
Noi abia peste o saptamana!
Si azi nici macar n-am fost ocupata. Doar epuizata. NU-mi mai revin deloc, din cauza lui Razvi de data asta. Zi de zi si noapte de noapte il apuca zbieretele. Nici nu stiu ce sa fac sa-l ajut. E necajit rau. Dintii sa fie? E mai mult de o saptamana si se inrautateste situatia. Eu stiu ca am avut probleme cu copiii si dintii, dar de data asta e peste tot ce mi-ash fi imaginat. Si cum el nu vorbeste clar..........e frustrat ca nu-l intelegem si de aici circ si mai mare.
Si ai mei sunt racituti, din fericire moderat. Maine Ana merge la gradi oricum.
Ingrid sanatate Dianei!
fetele si succes gradinarilor pentru saptamana care incepe!

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

LA MULTI ANI, DANA ! Multa sanatate, fericire si numai bucurii alaturi de cei dragi!

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Multumesc din suflet!

Moni, esti uimitoare cat de atenta poti fi.
Sa va traiasca micul crestin.
Am vazut pozele. Mi s-a parut ca arati tanara, proaspata si foarte fericita. Cearcanele nu le-am vazut. Felicitari pentru botezul reusit!

Cris, ma bucur ca te-am putut imbratisa in persoana. Esti o draguta.

Ingrid, ce face Diana?
Imi pare rau ca s-a simtit asa rau, mititica.

Bee, esti un exemplu pentru mine. Crede-ma. Cata putere trebuie sa ai... Sper sa fii apreciata pe cat meriti.

Denisa, ma bucur ca ati ajuns la cabana, asa cum iti doreai. Sa ne detaliezi weekendul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Am deschis

CAPITOL NOU

Mergi la inceput