PRIETENE FARA TITLU (49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Noi ieri am avut treaba, motiv pt care am absentat. Adica Radu a avut treaba la munca si noi am fost la socrii. Cu Razvan in spume. Deja o iau eu razna. Asa urat a facut ieri, ca mi-a scazt si productia de lapte pt frate-sau de frica. Caninii sa fie? Gelozia din cauza lui Petru? Maaare mister. DAr cert e ca ieri am urlat continuuuuuuuu adica fara o orire, fara pauza sa-si traga respiratia, 2 ore! 2 Ore in care striga Iadu Iadu (Radu) si plangea rau de tot! 2 ore in care nu a vrut absolut nimic: nici in brate la mine, nici la copii, nici la joaca, nici ciocolata, nici bomboane, absollut nimic! E ceva de speriat. Am iesit cu el afara, ca putin imi pasa de ce spun unii sau altii, in ideea ca vede copiii sau parcul si se linisteste! De unde! Nimic. Cu ciocolata in fata si urla. Dupa 2 ore, s-a decis totusi sa ia o bomboana si apoi cioco. Brrrr. Horoorrrr. Si apoi agatat de mine toata ziua marrrr marrr.
Moni, noi cu Botezul am gasit Nash, local si Biserica, dar inca nu-s ok orele: Biserica cu localul. Tb sa amanam la local. Pregatiri? O sa fie jale ca vin neamurile de la Oradea (7 cu totul) care tb cazati si hraniti cu chestii exotice (asa zice mama)> DEci 3 feluri de praji, tort, aperitive, gratare. Cu ocazia asta (dar sambata, ca Botezul e Duminica), vom taia si motzul lui Razvan, ca vine unchiul meu care e Nashul lui. Stiu, noi la Botez om fi cu totii intre noi Nasi si Fini.
Dar pana la Botez......ne asteapta copiii maraitzi, cateva zeci de kg de gutui (si e muuulta munca la ele), gogosari de pus in otet, vinete de pus in otet si nu numai, curatenie mare (multe geamuri). O sa fie distractiv. Nu mai spun ca in timpul asta Radu cu tata tencuiesc si fac instalatia electrica la anexa si alte treburi ce musai tb facute. De ce oare totul e urgent si tb musai facut?

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola ,
Am terminat cu munca pe saptamana asta , acum mai are Clara 2 ore de gradi si apoi liber . O sa mergem pana la biblioteca sa luam niste dvd-uri si ceva carti poate apuc sa citesc si eu ceva in wekend
(saptamna asta tot la 9 seara m-am culcat )
Denisa , cred ca ar trebuii s-o lasam asa si gata . Tu ai dreptate din punctul tau de vedere si eu din al meu . Iar eu cand am spus ceva am spus doar PRIN PRISMA MEA PERSONALA raportat la MINE SI LA COPILUL meu . Poate , nu poate ci sigur , eu sunt mai emotiva , si mi-ar fii greu dpdv emotional sa imi stiu copilul de 3 ani intre straini atatea ore .( Dar asta nu inseamna ca nu ii voi lasa . Va venii un moment saptamaniile viitoare cand da , cel mai probabil Clara, va ramane 8 ore acolo.) Pana la urma chestiuni ce tin de comportament si competivitate se pot cultiva si in casa nu exclusiv la scoala .

Bee, s-au pus barbatii pe treaba ? Lasa-i acum pana au avant , ca pe urma daca trece evenimentul nu mai au motiv sa se grabeasca si atunci taraganeaza treaba . Spor la treaba la tot ce aveti de facut si pupici la bebelasul mare plangacios .
Mira tot ai treaba cu nebuna aia la lucru ? De-abia astept sa veniti incoace, hai ca mai ai putin si iei concediul .
Ingrid of pupici la bolnavioara , imi pare rau ca a facut febra .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BRANDUSA aoleu,ai grija cu laptele,ar fi pacat sa il pierzi Mie tare mi-e ca il doare ceva pe Razvan.Poate dintii? Ai incercat sa ii dai niste nurofen sa vezi? Vai ce rau e sa nu poata spune ce-l doare
Vad ca aveti agitatie si de lucru din greu pe-acolo ! Spoer la treaba si sa ii treaca lui Razvan! Anuta ce mai zice?
ANAMARIA deci te-asteapta munca din plin saptamanile viitoare.Sper sa se adapteze Clara bine la programul lung,sa nu aveti probleme.Si mie mi se parea cam ciudat anul trecut sa stau atatea ore fara Diana - ea fiind intre straini cum zici tu - dar mi-a trecut.Pentru ca atat de repede s-au acomodat si s-au atasat copiii de educatoare si chiar de ingrijitoare ! Asa ca anul asta nici atat nu imi mai fac probleme in privinta asta!

Eu mi-am indeplinit obiectivul,i-am gasit Dianei pantofiori albi si inca cu ceva toc micut . E in extaz fata Acum se uita la desene.Afara bate un vant groaznic si chiar daca e cald,nu o trimit afara.Ne mai jucam si p-aci cand se satura de desene.Poate imi cere iar sa o las la PC. Aseara s-a apucat si a butonat singura printr-un drop mai vechi si ce incantata mai era cand dadea de pozeele sau filmele cu ea micuta.(ASTERY sorry da' nu am ajuns inca sa ii predau si lectia cu tastatura )

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Holla si de aici.
O zi buna am avut azi, cel putin pana acum .
Aici cam bate vantul, zici ca vine vreo furtuna ceva, inca nu stiu daca iesim afara.
I-am facut un bibe mic de lapte lui Razvan, putin mai incolo ii dau ardei umplut sa pape, si apoi spre seara o budinca tanti Paula.

Bee, serioasa treaba la voi... io care sunt fff suspicioasa (am motive) m-as gandi sa vb cu un nene doctor, dar acum sunteti prea ocupati cu botezul si restul de pregatiri de toamna... ce-o fi pe voi acolo nu vreau sa ma gandesc .

Revin.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Mai, ce m-am mai harnicit...
Am mai pus o masina de rufe la spalat, ii fac ciorbita lui Razvan, un pilaf pt. noi (ca-i rapid), maine fac friptura de miel la cuptor cu sos de rosii + vin si mai vad eu ce mai arunc in tava, am scos si niste piept de pui, maine il grataresc. As fi facut si niste snitele , dar n-am oua de curte, poate il trimit maine pe viorel sa caute.
Razvan se joaca pe laptop "Animale in natura", se distreaza de numa'. Acum si-a luat si masinutele de la Cars langa el, probabil le invata si pe ele despre animaloase .

Moni, cum ziceam, tastatura e baza , nu creionul si hartia. Gata cu aranjamentele?

Ana , si eu va doresc adaptare usoara la program lung. O sa va fie cam greut la inceput, dar stii vorba aia: "daca trebuie, cu placere" .

Noi in seara asta eram invitati la mall, la un prieten al lui viorel, isi deschide un beauty salon super frumos, am trecut la pranz pe acolo... Si ma oftic ca nu ne-am putut duce, n-am avut cu cine-l lasa pe Razvan. De fapt, vroiam sa mai iesim putin in2, si sa mai vad si eu slabele elegante ale orasului.

Revin, vrea "pate Sibiu".

(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

ASTERY pai ce numai tu sa te lauzi ? Io am facut azi ca mi-era pofta si n-am facut demuult ... salata de cartofi Cu oua,ceapa si maioneza Si niste supa de mazare cu galuste,na sa am si ceva zeama p-aci.
Pana la urma a iesit pe-afara Diana cu taica-su acum seara la niste cumparaturi.Si eu ma giugiulesc cu Tudor care sughite de zor si printre sughite imi mai baga si cate un zambet stirb Si deja precum Diana pedaleaza la greu din maini si din picioare.
Inainte am fost cam ocupata cu ai mei in apartament la fratelo la smotru final,mutat jucariile Dianei ,ma rog d-astea.Adica eu cu husbandu' am facut cu schimbu' unul acolo,celalat cu Tudor si invers.
INGRID vad ca merge Ghita maine seara incolo,am auzit ca a vorbit cu Genu la telefon.Apropo de-asta imi zice Diana azi sa o sunam pe Diana de la Timisoara sa ii spunem sa vina la noi,ca noi nu putem ca Tudor e micut ... Pai vezi? Asta e invitatia oficiala

Muicaaaa ... ce de partzuri si cufureli pe strumf,fug sa il schimb pana nu trece prin haine.Si revin in zona.Adica sper.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Mai,
Sunt foarte MANDRA. Si emotionata .
Piticul meu a facut pipi la wc, sezand pe tron, fara reductor (care cred ca nu-i place defel ), la cererea lui. Ei, am baiat mare . Pana acum facea pipi din picioare, ca baietii mari, dar acum... ce ma bucur, ca nu-i este teama .
Ce inseamna gradi asta... printre altele, normal.
Nici pe maini cand se spala, nu ma mai lasa nici macar sa-l asist.

Moni, mi-ai facut pohte cu salata de cartofi . Vreau si eu giugiuleala cu bb mic . Fericito!

(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Gata l-am schimbat si l-am si imbaiat,am profitat ca nu e Diana acasa sa ma ajute Mai ales la masajul cu ulei de dupa,ca deja am trecut la spalat cu gel si masaj cu ulei Si ce ii mai place dumnealui si la baie si la masaj! Nici pas nu zice! Asta e lux de lux,am si io parte de bebe-model.Ca la Diana a fost jale mare: pana la 4 luni m-a ajutat mami la baie,ca nu prea ii faceam fata.Vai ce mai zbiera si la baie uneori,dar mai ales cand o scoteai din apa si o imbracai.Nu mai stiam cum sa o echipam mai repede sa o pot pune la san sa o calmez! De unde atata giugiulit dupa baie ?
Acum a sosit si ea cu o punga de pufuleti cica e inauntru o surpriza pentru Tudor.De unde stia oare? Ca taman o jucarie de bebe mic era in interior! Cand au plecat i-a zis lui mami in lift ca daca vin musafirii or sa serveasca numai ele doua,mai precis : "tu si cu io"

Mergi la inceput

ASTERY felicitari !!! Pai ce va ziceam eu sa nu va faceti probleme ca nu face singur aia sau ailalta ... ca la gradi vor invata urgent? Cred ca nu ii place reductorul pentru ca la gradi nu au asa ceva
Apropo LILIII ... unde esti , mai baga un raport si tu! Sper ca sunteti bine!

Merg cu Diana sa pape (sper) niste pilaf de orez cu carnita.I-a trimis mami ca stie ca ii place mult.

Mergi la inceput

Haha, ce smekera Diana cu jucaria pt. bb mic! "tu si cu io" asta-i si mai faina, le zice de n-ai treaba, Moni.
Si Razvan la fel urla dupa baie (asta dupa ce-am prins curaj sa-i facem baie ), si pana-l puneam la san mi se parea ca trec secole, eram si deprimata la greu, el urlaaaaaa neconsolat, fomistul urias, vai sufletu' meu...
Pilaful meu ... l-am mutat in alta craticioara, ghiciti de ce ? Si prima craticioara este plina ochi cu apa, sa se inmoaie pe fund .

Moni, adevarul este ca am asteptat atat de mult sa vad minunile colectivitatii, incat... nici nu accept sa nu se intample asa cum sper .
Revin.

(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput