PRIETENE FARA TITLU (49)
Raspunsuri - Pagina 10
monica70 spune:
Buna seara,strumfii mei dorm de la 22,30 si ... sper sa nu ii laud prea devreme
Io mor de somn dar am venit sa mai gust din niste cioco si sa mai bag nasul in zona.
INGRID ce chestie sa vina acasa educatoarea ... o cunosteati cumva dinainte?? Si Diana ta normal ca atunci se cam vaita si suspina saraca - atunci are timp sa cugete de una singura,ca in rest se mai ia cu activitatile si cu copiii si uita de "necaz" Lasa ca ii trece ei pana la urma
DENISA io in refuzurile astea vad semn bun,probabil ei (canadienii) considera ca un semn de alarma chestiile de care zici tu , abia daca nu le fac copiii dupa 2 ani jumate! Si orice ai spune majoritatea baieteilor cam abia atunci - dupa doi ani jumate - au inceput sa devina mai atenti si mai vorbareti.Sper sa am io dreptate si pe tine sa te insele instinctele de data asta
ASTERY lasa ca mucii trec ei,important e ca Razvan face progrese pe zi ce trece! La faza cu suflat mucii pune-o pe Teodora sa il invete, mai usor ar prinde miscarea de la ea,sunt sigura!
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
asteryaro spune:
Neatza.
Eu la cafea, ca de obicei, dupa o noapte linistita.
Razvan inca .
Moni, excelenta idee mi-ai dat cu Teodora, asa voi face, neaparat.
Vb mai tarziu, o zi excelenta va doresc.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
dana_ene spune:
Neatza!
Azi am dus doar un copil la gradi. Copilul mare, care nu mai vrea s-o mai duc decat pana la poarta. Cu chiu, cu vai a acceptat sa merg cu ea pana la cabinetul asistentelor, carora vroiam sa le spun despre Roxana. De altfel a si fost prima intrebare a lor cand m-au vazut: "Ce face Roxana?"
Pai, Roxana a mai facut temperatura, in puseuri, dar nu foarte mare. Asta-noapte am tot pazit-o, a avut un somn foarte agitat, a vorbit si scancit din greu in timpul somnului. Dar febra mare nu a facut. I-am pus aseara un supozitor cu Novocalmin si in dimineata asta i-am dat Nurofen. O pun eu pe picioare.
Daca se va simti bine maine sau cel tarziu poimaine mergem din nou la gradi.
Oana e OK. A dragalit-o pe sora-sa tot timpul, iar frunza cea mica s-a lasat rasfatata din greu.
Am uitat sa va povestesc cum a fost cu Oana la stomatologie.
Deocamdata nu s-a intamplat nimic nou.
Doctorita s-a uitat in gura ei si mi-a spus ca nu-i scoate dintisorii pentru moment, fiindca nu se misca prea tare si daca i-ar scoate acum ar durea-o.
Trebuie sa facem o radiografie a tuturor dintisorilor, fiindca temerea doctoritei este ca are maxilarul ingust, delicat si dintii se pare ca ies cam lati.
Miercurea viitoare abia avem programare pentru scos dintii.
ma astept la scandal, dar asta e. Sunt sigura ca asa e mai bine pentru ea si nu vreau sa-mi reproseze mai tarziu daca ar avea dantura urata.
dana_ene spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica70 Fratele prietenei mele zicea asa: "un copil e prea putin,doi copii de deja prea mult" |
Barbatii....
dana_ene spune:
Ingrid, interesanta abordarea educatoarei. Asta inseamna ca le pasa de copii, nu?
Denisa, putere si incredere multa. Asta iti doresc. Sigur vei gasi calea cea mai buna sa afli daca Alex are nevoie de ajutor si sigur va fi bine pentru el. Si tu, ca si Cristina, sunteti puternice si luptatoare si va fi bine.
Moni, ati dormit bine?
E bine ca a vut si ea un rol, asa cred si eu. Ce daca a fost bunica? Oricum sunt atat de putine personaje in poveste, deci a fost printre cei acre au iesit in fata.
Bee, .
monica70 spune:
Buna dimineata si eu la o cafea.
Noi suntem in grafic: pe Diana am dus-o frumusel la gradi si n-a mai pomenit deloc ca nu ar vrea sa mearga nici aseara si nici acum dimineata.Ba chiar a salutat cat de cat,dar asa mai cu juma' de gura si mai cu spatele - ca ea cam dupa ce trece omu' se trezeste Maine e sedinta,abia astept sa vad ce vor mai spune.
Au dormit bine amandoi,Tudor doar in jur de ora 6 s-a trezit si a mancat.Acum incerc sa il adorm,poate asa mai citesc ceva ca ieri nu am reusit
DANA bine ca e mai ok Roxana si tin pumnii sa iasa bine si cu dintii Oanei!
ASTERY sunt tare curioasa daca functioneaza treaba cu Teodora !
LILI cu voi ce mai e? Sper ca e de bine!
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
asteryaro spune:
Am lasat copil la gradi, a deschis si gurita la controlul medical , d-na asistenta l-a pupat pe obraz (ce sa fac, daca-i frumos ? zise cioara din mine ), a intrat la copii, eu am mai stat la 2-3 vorbe cu educatoarea, el m-a vazut din nou si zice: "mami, vreau sa stai aici, cu tine!" (cu mine, adica sa stau eu cu el, in fine) si i-am spus ca nu pot, fiindca trebuie sa merg acasa sa-i fac ciorbita buna de galushte. S-a dus cuminte pe scaunel, la desene, unde stateau toti copiii.
Imediat voi pleca, duc masina la spalat, e pliiina de gainat de gugustiuci (altii, nu cei ai sotului ), din locul unde o parchez.
Revin...
(1),(2),(3),(4)
(5)
monica70 spune:
ASTERY pai vezi ,ziceai ca nu plange Razvan dupa tine ... Nu plange ca e cumintel, dar ...vrea sa stai cu el
monica70 spune:
http://www.youtube.com/watch?v=Ehmu-lTJXF0&feature=fvw..
Poate vreti sa va relaxati Cu asta il adorm mai nou pe Tudor ...
asteryaro spune:
Mai Moni, poate suna ciudat, dar... macar o lacrima, acolo, ceva... nimic.
Faza ieri cand am venit de la gradi acasa, pt. ciorbita: scap eu un p...a ma.ii, Razvan repeta dupa mine imediat in secunda urmatoare. Eu" Razvan, nu mai injura!!!". Raspuns:"INJUREZ!!!!". M-a bufnit rasul, ce era sa fac .
Acum chiar ca plec.
(1),(2),(3),(4)
(5)