Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (106)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Lauradi,felicitari pt rezultatele bune!

RamonaC,ce faci?????

Andre,ai trecut la prostioare?

Shtephy,cred ca plec la somn pana apari.....

Lumi 32+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Lumi somnic usor

Anca 32+ Daria

POZE

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Pupici pe burtici!

Eu plec la somnic linistita, baby al meu a ajuns cu bine in Tokyo!

P.S. Maine o sa citesc mai cu atentie si mai vb si cu fetitele mai noi si cu cele care intra mai rarut! Imi cer scuze daca v-am neglijat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna burticute dragi!am ajuns tarziu acasa in seara asta ,am citit cu mare placere ce ati scris azi,dar sa vad ce mai stiu sa raspund ca trebuie sa fug la nani.Mi-e cam somnic.

Katy din fericire antibiotic iau pe gurita,dar si asa intampin dificultati ca nu pot sa inghit pastile deloc.
LauraG multumesc .Ma bucur ca ai incheiat serviciul.Va fi greu financiar,dar decat sa apara probleme mai bine asa.
Simina pupici de la noi
Ralucib foarte fain carutul.Sunt sigura ca Remus il va iubi mult mai mult decat prima proprietara.
Laurairina carucioare Bertoni am tot vazut pe strada cu bebei in ele,dar mai multe nu stiu.Mersi de de stafeta,fug si io la nani imediat.
Dankutza .mereu postezi discutiile cu medicul .Multumim frumos.Contradictii vor exista mereu intre opiniile mai multor medici dar asta e,ne mai zice si instinctul de multe ori ce sa facem.
Doris imi pare rau ca te incearca o raceala.Poate reusesti sa o fentezi.Vad ca ai primit o gramada de remedii de la fete si o vei invinge tu.Sanatate multa.
Multumesc de compli
Dienutze se pare ca numele printesei voastre este predestinat
Dragonitza multumesc,ma voi interesa si eu de burtiere Sana,cu marimea e intr-adevar foarte dificil din pacate.
Simonette apreciez si eu sfatul cu vinetele.Si pe al Siminei cu intepatul lor cu furculita,chiar nu aveam habar.Multu si de reteta de zacusca
Lorelix sanatate multa,trebuie sa fentezi raceala ,daca nu se poate macar sa nu te supere prea tare,da?
RamonaD bine ai venit la noi
No Monis ai vazut ce ai facut cu intrebarea ta cu masajul ala? . cum te mai simti?
Lauradi bravo pt vestile bune despre Raluca
Ancutza sa iti fie de bine cumparaturile
Lumi pup tare tare .Ma bucur ca a ajuns R cu bine.
Si eu sunt trista ca nu a mai aparut Avalon si ca RamonaC nu a scris astazi si ca Lavinia nu ne da nici o veste.

Va pup pe toate si fug in patut.Somnic dulce la toate.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DORIS_71

Fetelor chiar nimeni nu stie ce as putea lua ptr. gat? Vad ca incep sa si tusesc. As vrea sa evit pe cat posibil o raceala.

Doris 30+ Matteo ......

poze

tinctura de propolis si cu o lingurita de zahar ft bun eu am luat si ma ajutat multmulta sanatate

Alexandra 32 + si lumina ochilor mei Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Ionelamaria si fetele din Iasi,cam ce stiti despre maternitatea Cuza?

eu pot zice ca e ca destul de buna asta depinde si de doctor.eu am avut o doctorita nu am cuvinte ft buna

Alexandra 32 + si lumina ochilor mei Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata ...ca tot ma laudam ca ultimele saptamani am dormit bine...ei..uite ca toate bune pana in noaptea asta ...si maine cica ne plimbam....si eu cheauna

Azi ne-am plimbat eu si Pustache... ca el mi-a dat bani cadpu..si eu am zis ca vreau lustra pe hol...un anume fel de lustra, nu oricum...si am cautat...si am cautat..si nu m gasit...pana la urma cred ca o sa-mi iau o geanta ...sa vedem..
Am luat si materiale pt casa...ca nu stiu cand o sa terminam noi cu nebunia de pe aici...itr-o zi..poate
Abia astept maine sa emrg la Tg mures..Doamne Ajuta sa aud numai de bine...macar aseta 5 saptamani si 3 zile care au mai ramas sa stau cat de cat linistita!

Am fost sa cumpar un tort si ceva prajituri si m-a convins Pustache sa cumpar ce-mi trebuie ca sa facem 2 tarte...si asa..ca maine dimineata inainte de plecarea la Tg Mures...il pun pe sot la treaba..la facut prajituri, ca el a vrut facut in casa....desi eu asa as fi vrut sa scap...dar na...i-am facut pofta, ca doar el mananca jumatate

Krelia eu m-am oferit sa-i trimit dulceata lui Ionelamaria...dar nu a vrut...in schimb..a ramas Lidiuta noastra datoare la mine cu un borcan de dulceata...inca mai astept borcanul, dar nu-l primesc decat in oras la o clatita ....ai auzit Lidia??????
Iar cu ultimul control, ma refeream ca nu mai merg in tg Mures decat pt nascare..ce se mai intampla acolo, atunci..nu se mai pune...zic eu

Lauradi multumesc mult de tot

Raluci_b ti-am mai spus..dar iti mai zic odata..sa stapaniti sanatosi caruciorul...foarte frumos!

Simonette o sa pun si eu in aplicare potul dat de tine legat de vinete..pare ok...

Laurairina maine nu am o ora la care sa ajung la spital, medicul meu e de garda toata ziua..deci nu conteaza cand...ideea e sa ajung
Iar cu plimbarile...eu mai rar ies fara masina...nu prea ma mai tin "balamalele"...mai stiti ce va spuneam la inceputul sarcinii??????..ca nu mai putem merge asa in voie????..din pacate e adevarat, eu ma bucur ca nu mai am multe de cumparat..si ca peste 2 saptamani le voi avea pe toate acasa o sa inchei cu pregatirile..o sa ma pot linisti apoi, doar o sa spal, o sa calc..asa..incet...
Iar cu pipi...Pustache mereu rade de mine, zice ca eu cunosc toate toaletele din Brasov...cum de 2 ani tot gravida sunt ...

Cred ca ma duc sa ma apuc de tarte...il trezesc si pe Pustache

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

32+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 6 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Lorelix si eu am racit...dar laptele caldut cu miere face minuni...incearca si tu! Sanatate muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulta iti doresc!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

32+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 6 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

M-am auzit strigata la apel

Azi am avut cursul de prim ajutor pt bebei/copii. A fost interesant si obositor. Nu prea am ce sa va zic despre el, ca mare parte a constat in vizionarea unor filmulete si facut practica pe manechine...

Dupa curs am mers la cumnatul si cumnata mea la gratar si ne-am intors seara. Acum ma pregatesc de nani, ca sunt f obosita.

Lumi, suntem bine, multumim! Te-am mai intrebat, dar nu stiu daca mi-ai raspuns. Cum merge monitorizarea glicemiei? La mine e ok. De cele mai multe ori iese bine, dar se intampla o data - de doua ori pe sapt sa fie un pic mai mare. De ingrasat nu m-am mai ingrasat deloc de cand cu diabetul asta, ba chiar am slabit un pic, dar burtica creste, asa ca banuiesc ca e totul ok.

Sanatate multa fetelor racite! Si pe mine m-a usturat putin gatul (f putin) si mi-era sa nu racesc, dar nu cred ca e nimic. Am zis ca in noaptea asta dam drumul la caldura, pt ca se face cam frig peste noapte si mi-e frica sa nu racesc. Ziua e soare si destul de cald, dar noaptea a inceput sa fie racoare bine.

Camy, bafta la dr! Asteptam vesti bune!

tuturor!

Laura 32+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Floricik poti lua o lista de preturi pt Cantacuzino de la cele 2 prietene ale tale? Nu de alta, dar sa stiu cat de gros sa fie "ciorapelul".

Simina Briceag mi-a spus sa nu imifac griji de tampoane ca imi dau ei. Cred ca doar pe perioada "cazarii" si nu acasa. Oricum, o sa imi iau si always pt noapte, cateva pachete, ca nu strica.
Eu ma duc la CMU Triumf la Adela Dinu. Am platit 300lei, de fapt 296 lei. Mi-au facut un card de fidelitate si mi-au scazut 5%. Masuratorile, le-a facut 2D si apoi a comutat si pe 3D/4D. Mi-a facut si DVD. Imi spusese dinainte sa vin cu un DVD dupa mine. Astfel, nu am mai platit 30 lei in plus. Data viitoare ma duc cu niste bomboane si pt ea si pt asistenta, asa de bunul simt. Mi-a spus sa nu le zic la alea de la receptie de DVD.
Cred ca pana la urma o sa ma mai duc si la cea de 36 de spatmani. Nu stiu sigur. Ma mai gandesc. Dar o sa fac programare din timp.
Eu, tot sper sa imi semene fi-mea. Atunci sigur nu o sa aiba rabdare pana la termen. Daca s-ar naste inainte de Craciun, ar fi super. Pe de alta parte e destul de micuta si o sa aiba loc, destul de mult timp.

Am citit in "Jurnalul viitoarei mame" pe care mi l-a dat Briceag ca

Doar 4% din copii se nasc la data calculata. Deci....

27+ moi si Cezara Maria
Trimestrul III

Mergi la inceput