Multumesc de raspunsuri.
Nu avem nici consulat nici ambasada, bucurie mare![]()
Pasaportul nu ar fi asa urgenta, dar problema e ca nu pot face certificatul copilului din cauza ca pasaportul meu e expirat. Ca nu vreau sa ii fac lui cel mic pasaport. Cred ca o sa raman cu supralegalizarea certificatului aici, si apoi cand oi ajunge in tara vreodata oi face acolo. Ca ma doare capul ce greu e
Inca o data va multumim
Numai bine tuturor
si noi ne reinniom pasapoartele. pt cei din strainatate sint doua variante doar: ori in tara in persoana, ori prin consulat. varianta a doua dureaza 3 luni si jumatate si se face prin curierat.
sint citeva judete din tara unde varianta prin consulat cade (nu stiu exact din ce motiv; poate pentru ca au inceput sa faca pasapoartele biometrice pt care trebuie sa te prezinti in persoana).
pina sa reinnoim pasaportul, avem de reinnioit buletine. asta se poate face prin procura data de consulat de catre cineva din tara.
alti bani, alta distractie....
succes!
[quote]citat din mesajul lui Daiopri
Multumesc de raspunsuri.
Nu avem nici consulat nici ambasada, bucurie mare![]()
Pasaportul nu ar fi asa urgenta, dar problema e ca nu pot face certificatul copilului din cauza ca pasaportul meu e expirat. Ca nu vreau sa ii fac lui cel mic pasaport. Cred ca o sa raman cu supralegalizarea certificatului aici, si apoi cand oi ajunge in tara vreodata oi face acolo. Ca ma doare capul ce greu e
Daca ai pasaportul expirat si copilul nu are pasaport amandoi tb sa aveti foaie de drum. Da, alti bani, alta distractie.
Copilul tb sa aibe imputernicire din partea tatalui ca sa-l poti scoate din Romania.