Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (187)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

anca offf si voi tot asa? multa sanatate carlei

de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi

"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

Mergi la inceput

Si partea III si cea mai neplacuta este ca aseara a murit socrul meu... al meu sot este daramat dar se tine tare saracul pentru mama lui care si ea este terminata saraca
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca pentru ca a fost un om extraordinar care m-a primit asa de frumos in casa si in familia lui si ne-am inteles tare bine si am tinut mult la el

Asa creste strumfi

"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Andy_galro multa sanatate lui Andrei , am vazut pozele si sunt tare frumoase. Ai un strengar superb , tortul cred (,) ca a fost delicios

Anca multa sanatate si Carlei , eu ii puneam in nas pufuri Pivalone 1puf de 3 ori pe zi. Nu stiu ce sa iti spun daca e reactie la vaccin sau nu, pentru febra nurofen sau supozitoare paracetamol

Ne pregatim sa plecam sper sa ajung mai repede acasa...ca nu am niciun chef sa o vad pe soacra mea (tre sa iau alocatia de la ea), ici multi

Va rog sa nu ne uitati cu voturile si multam

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

La multi ani Vladut , Vladimir , Daria, Erik !!!! Sa fiti sanatosi, frumosi, norocosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri!!!
Mamicilor sa va traiasca puiutii si sa fiti cele mai fericite azi!!!

Asa creste strumfi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Offf Andy_galro, multa putere sotului si soacrei tale

Dumnezeu sa il odihneasca

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Andy_galro, condoleante! D-zeu sa-l odihneasca pe socrul tau

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Andy_g, noi am mai folosit pentru nasuc Ophtalmesone simplu (exista si varianta Ophtalmesone N cu antibiotic)alternativ cu Vibrocil, ser fiziologic si apa de mare. Multa sanatate puiutului mic, sper sa-i treaca mucutii cat mai repede, iar tie multa putere si rabdare

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata bobocime,

babytza eu nu pot vedea pozele puse acolo..., poate reusesti sa le pui si pe picassa, ca ne e dor de soricel!! Pupici pe boticul zgariat, sa treaca!!

andy_garlo voi ati fost cam smecheri, ha? ati ps nuami 3 chestii pe tava ca sa stti sigur ca alege ce trebuie Andrei?!?!!? (sa nu te superi, eu asa am vazut in poze!! )

Carla, Eva, Andrei multa sanatate puiuti mici!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Andy_garlo, Dumnezeu sa-l odihneasca pe socrul tau. CONDOLEANTE.

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Am si eu o INTREBARE!!!
CUM TREBUIE GATITA CARNEA CONGELATA????

Adica, am congelat o bucata de gaina pentru daria si astazi vreau sa-i fac supica. Trebuie ca mai intai sa dezghet carnea si apoi s-o pun la fiert sau o pun in apa clocotica asa congelata??? Ca stiu ca era o regula stricta, dar nu stiu cum era!!!

multumesc

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput