Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (105)
Raspunsuri - Pagina 8
Katyuscha21 spune:
MAI FETELOR MAI STITI CEVA DE LAURA B ???CE O FI CU EA CA NU A MAI INTRAT DE MULT.TREBUIE SA O SUNT ZILELE ASTEA DE CAND MA CHINUI SA O SUN SI NU MAI APUK CA SI EA SI EU SUNTEM OCUPATE MEREU DAR POATE MAINE AM SA O SUN SA VAD CE E CU EA
Alexandra 32 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 SAPTAMANI SI VOI SI DE 2 ORI MAMICA!!!
Lumi_Richard spune:
Ca tot s-a dat startul la fulguleti, mi-am pus si eu nr de tel si adr de email pe contul comun. Si le-am notat pe ale voastre.
Lumi 31+ cu Alexa Annabelle Denise
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Ca tot s-a dat startul la fulguleti, mi-am pus si eu nr de tel si adr de email pe contul comun. Si le-am notat pe ale voastre. Lumi 31+ cu Alexa Annabelle Denise |
unde se gasesc aceste info? sa le pun si eu
32 Alexandru
Lumi_Richard spune:
lylyana,intri pe contul comun si in stanga,intri la `contacts`.
RamonaCopot spune:
Lumi cred ca la ora asta Shtephy o pregateste pe zana ei de somn, papica, povesti, dragaleala... Pe ea o asteptam mai tarziu la taclale.
Chiar...ai apucat sa mergi la dr aici, ca nu mai retin?
Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !
Lumi_Richard spune:
RamonaC, am fost la doctorul de aici, ne place, e `cool`. La echo si masuratori,toate bune si frumoase.Am vrut sa vb despre nastere,epidurala etc,dar a spus ca mai avem timp.
Zborul a fost super, nu am avut nici o problema,Richard m-a rasfatat tot drumul, a fost super ca am stat o noapte in Viena, ne-am odihnit, apoi...zborul spre Iasi a fost mai cu emotii,dar OK.
Pe 12 am avut nunta verisorului meu, am dansat toata noaptea,mi-au trebuit 3 zile sa ma refac,dar s-a meritat.
Astazi a plecat Richard, de acum trebuie sa merg sa refac analizele pt DG, plus pt virusul Hepatitei B (a carei `mandra detinatoare` sunt).
De cand sunt in Romania sunt foarte activa,nu prea mai am contractii,Annabelle misca,ceea ce ma face sa cred ca e bine, deci toate bune si frumoase.
Si ma uit dupa gravidute pe strada,poate `prind` vreo `cunostinta` de pe DC.