Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (105)
Raspunsuri - Pagina 6
ionelamaria spune:
am vazut ca va intrebati la cate sapt s-a nascut micuta lui Douradoudou. Pai dupa dpn ea ar fi avut maine 29 sapt... deci la 28 si 5 zile s-a nascut. Poate ea a luat in calcul diferentele date de ecograf... si atunci o fi sapt 31
29+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
Katyuscha21 spune:
stati asa ca eu inca sunt socata
DOURADOUDOU ABIA ACUM POT ZICE SI EU CEVA CUM TREBUIE ITI DORESC TIE SI FETITEI SA FITI SANATOASE SI PRINTESA TA MICA SA VA ADUCA NUMAI BUCURII SI SA CREASCA MARE SI FRUMOASA FELICITARI PT PUIUT
Alexandra 32 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
Ancutza_Bro spune:
buna seara burtici...am ajuns si noi pe-acasa de la plimbare...am citit rapid ce mai aveam din cap anterior si cand il deschid pe asta nou vad 2 fulgusori , ma gandeam ce mesaj din ce capitol am ratat? si am citit rapid fiecare pagina pana am ajuns la cel cu vestea cea mare ...
ma bucur ca Gabriela este sanatoasa ...sunt convinsa ca DD o sa le dea putere sa treaca peste toate problemele ... Gia
bebelina de Alexa multa sanatate
nici nu mai stiu ce am mai citit ca m-a socat vestea cea mare ...pupici fetele si pregatiti-va sufleteste pt saptamanile ce urmeaza...ne pregatim de facut galerie in cateva saptamani, sunt convinsa de asta...incet incet se apuca de nins cu fulgusori in odiseea noastra ... ma trec fiori si am niste emotii...va
Anca 32+ Daria
POZE
AMR 8 SAPTAMANI !!!
Ancutza_Bro spune:
stiam eu ca am uitat ceva...
AndreCluj , multa sanatate si multe bucurii
Anca 32+ Daria
POZE
AMR 8 SAPTAMANI !!!
monis5 spune:
Fetele care v-ati scris AMR-ul asa mare si colorat... zau ca eu ma strange in spate.... mie nu-mi vine deloc sa numar cat mai este
monis 33
acum si cu poze noi
simina_kin spune:
Monis nu ai gasit in lista de la sept-oct nici o mamica care sa fi nascut cu Haiduc???Am vazut ca mai scrii si la "filantropia, cond..." Zaizac a nascut in martie prin cezariana...poti sa-i trimiti PM....Zaizac fiind vecina mea , da a plecat si ea in "satul lui Raluci"
Raluci ca tot te-am pomenit...sa-ti si raspund
Da, din satul tau este si Aris
Spume am pt ca am umblat toata ziulica dupa niste acte si n-am rezolvat NIMIC NIMIC. Luni fac aceleasi drumuri
Stefy n-am fost sa fac analiza...poate sapt viitoare
Nu pot sa cred ca a nascut Alexa....m-a apucat teama
sa fie bine amandoua!!!
31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
roxyaly spune:
Andrecluj la multi ani!!!!!!
Fericire, sanatate si un bebe sanatos si la cat mai putine contractii.
30+ Matei Constantin
roxyaly-poze
roxyaly spune:
va pup gagici ca ma duc in patut sa stau cumintica.
Sa aveti grija de voi si de burtici.
30+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 7 SAPTAMANI
monis5 spune:
Simina - merci. incerc sa caut sa ma dumiresc. desi am eu asa o banuiala ca voi trece toate tarifele prin filtrul personal si le voi adapta loco
monis 33
acum si cu poze noi
krelia spune:
nah "belea".....lipsesc si je cateva ore..si gasesc inca un fulgusor!!
sa-ti traiasca bebelina, alexa!
sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot ce e mai frumos pe lume!
monis, sa stii ca si eu simt ca un mare ghimpe in spate..un nod in gat....cand ma uit la amr-urile astea...asa mari....asa colorate.....si asa de....apropiate
krelia 32+ si printesu' mic, Rares-Mihai