Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (105)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Eu ma bazez pe faptul ca acolo au alte conditii si pe DD care va avea grija de ele! O sa fie bine micuta Alexei! Ne rugam toate pentru asta.
Si mama mea l-a nascut pe fratele meu cel mare la 30 sapt, si bebe cantarea 900 grame. Si daca a avut zile a supravietuit intr-un incubator plin cu vata. Si asta era in 1972.

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

m-am bagat repede cu nasu pe gmail sa ma uit sa vad ce numere de telefon sa imi bag repede in agenda telefonului...ca dupa cum vedem...''you never know''...
Lidiuta, moasa noastra, unde iti e numarul de tilifon??ca voiam sa te trec, sa te deranjez cu vreun telefon.., da asa mai peste vreo 3-4 saptamani

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Eu mi-am trecut toate numerele de telefon care erau in listuta. Nu ma pot hotari la una singura, si parca vad atunci ca de bucurie o sa trimit la toata lumea mesaje , pana mi se termina creditul, desigur!

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ramona si eu as fi trecut mai multe..da vad ca fetili nu prea au dat numere de telefon pe acolo..Mai e inca timp, poate se razgandesc , vazand cum se precipita pe aici lucrurile

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

floricik multumesc de raspuns. Sper ca rezultatul de la anliza sa fie unul bun. Sigur o s-o fac si eu, dar la Babes. Cred ca o sa ma duc intr-o sambata sau duminica.

Fetele din Bucuresti, ati vazut pe undeva haine de gravide dar masuri mari. Sunt cam disperata. In curnad o sa ma duc in fundul gol. Nu gasesc pe nicaieri. Nici in Bucur, nici in Titan. Nu mai stiu pe unde sa caut.

Lidia ai PM.

26+ moi si Cezara Maria

incearca la C&A in Militari

30+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Alexa spune ca avea 31 de saptamani... drept sa va spun eu nu am calculat dar asa spune ea.
A, si nume inca nu are, il vor alege abia dupa un an

Si la greci e f fain, iti da certificat de nastere si are nume de familie iar la numele mic e scris ceva de genul "not baptised yet". Si cand faci botezul, iti dau un nou certificat cu numele ales. Of ce bine ar fi sa fie si la noi asa, mai ales pt de astea ca mine.....

Eu as vrea un PM cu preturile de la Filantropia pls. Si numele doctorului daca se poate

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Buna ziua burtici. sunt plina de spume asa ca nu stau prea mult...sau revin cand ma calmez.
Am tot citit din urma si m-am oprit la mes asta:

[

CE MICA ESTE LUMEA!!!!!!
Alaltaieri am fost in parc la intalnire cu mamici si ghiocei si chiar ai spuneam lui Aris26 de tine (stati in aceeasi zona)
Ea este mamica de la care am listele puse pe mail si pozele cu bagajul (de pe picasa).A fost pacienta lui Tutu..asa ca aveti pe cine intreba

[/quote]

foarte tare vrei sa zici ca sta cu mine in sat ?

30+ Remus Andrei
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

simi si spumele de unde vin ?

referitor la nota bebelului de la nastere da....si eu am crezut ca e o gluma din pacate nu este, asa ca viva ROMANICA

30+ Remus Andrei
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Am modificat si eu nr de tel din listuta. Am sters nr de fix, pt ca daca suna vreuna pe el, va raspundea soacra (care si-a mutat tel la ea in camera) si am adaugat nr de Cosmote. Probabil pe acesta il voi lua cu mine la spital, ca daca e sa se fure macar nu o sa am o pierdere mare.

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Doamne,ce veste!!!!
I-am si spus lui Richard,el e in Viena acum...asa ca

Alexa,felicitari din partea noastra,multa sanatate la amandoua,tot ce e mai bun in viata si sa va bucurati une de cealalta!

Bine ai venit pe lume, bebelina de Alexa!

Lumi 31+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput