Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (105)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

w-end placut fetelor
ma duc laca nu mai pot sunt terminata de obosita azi am fost tare gospodina curatenie in toata casa dar am fost prezenta la barfe gata am fugit ca ma striga patul si bebe vrea gimnastica ca deh ii ora lui nu?
azi am observat ca bebe al meu a crescut un pic ca nu mai e asa energetic doar se intinde dar nu mai leveste cu putere sau sa se dezmete pe acolo.
o zi buna tuturor si calmati-va in w-end-ul asta ati auzit si luni sa incepem cu zambete si vorbe dulci una alteia
mai asa cum sunteti voi care mai cu toane,care mai cu pretentii ,care cu fiecaruia eu va"iubesc "si ma simt bine alaturi de voi

Alexandra 32 + si lumina ochilor mei Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna dimineata!!!!!

Capitol Nou

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

w-end placut fetelor

o zi buna tuturor si calmati-va in w-end-ul asta ati auzit si luni sa incepem cu zambete si vorbe dulci una alteia
mai asa cum sunteti voi care mai cu toane,care mai cu pretentii ,care cu fiecaruia eu va"iubesc "si ma simt bine alaturi de voi

s-a intamplat ceva si eu nu stiu?????????.......trebuie sa citesc din urma

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata

...ce noapte lunga ati avut mai fetelor...bravo voua...
eu am inceput de vreo 3 saptamani sa dorm bine..sper sa ma tina pana la nastere...ca stiu cum o sa fie dupa

Si Flavius misca foarte tare din picioruse, aseara la emotionat rau de tot pe tati...pt ca misca non-stop...nu cred ca este intors...il simt...dar sigur o sa vedem maine..sper

Cat despre AMR...eu nu-l scot, poate sa zica cine ce-o vrea...psihicului meu ii face bine ..iar de poze...cred ca fiecare putem decide pentru noi....

Laurairina ai ghicit tu bine de ce nu as fi vrut sa merg maine la Tg Mures, pt ca am musafiri, dar am rezolvat-o si pe asta...musafirii merg cu noi in tg Mures ..ii plimbam pe acolo, o sa facem si o oprire pe la Sighisoara ...sper sa fie frumos

Un we placut tuturor!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

32+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 6 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

floricik multumesc de raspuns. Sper ca rezultatul de la anliza sa fie unul bun. Sigur o s-o fac si eu, dar la Babes. Cred ca o sa ma duc intr-o sambata sau duminica.

Fetele din Bucuresti, ati vazut pe undeva haine de gravide dar masuri mari. Sunt cam disperata. In curnad o sa ma duc in fundul gol. Nu gasesc pe nicaieri. Nici in Bucur, nici in Titan. Nu mai stiu pe unde sa caut.

Lidia ai PM.

26+ moi si Cezara Maria

ai incercat la roccoco?

31+ cu = Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Buna fetelor!Nu am mai scris demult aici dar va citesc destul de des.
Va rog ajutati-ma cu un sfat ceva ,ca de o ora caut pe net raspuns si nu gasesc.
Sotul meu a facut o enterocolita care la tinut 2 zile dar a urmat un tratament cu niste pastile recomandate de farmacista dar sunt contraindicate in sarcina.A mai luat o pulbere de electroliti(saruri minerale)la care nu am gasit prospect pe net.Probblema este ca am luat si eu de la el aceasta enterocolita cu varsaturi, scaune ca apa care acum m-au mai lasat dar am facut febra 37.2.Stie cineva daca as putea sa iau acele saruri minerale care am inteles ca refac oranismul?Se numesc -prolyte saruri minerale si dextroza.Maine nu este doctorul meu si abia marti dupa amiaza il gasesc.
Va multumesc mult

28+

Mergi la inceput