Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (105)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Monis da' o lista cu nume aveti?Noi nu.Vreau si eu inca vreun an la dispozitie pt a ma hotari.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+

Ba avem sau aveam ca parca am sters-o ca nu gaseam nika bun in ea . Avem unul dar nu suntem inca 100% pe el. Dar voi in ce stadiu mai sunteti?

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Lumi, Shtephy eu ma bag la un 'criminal minds' si vorbim maine. pe lumina . Va pupez

monis 33
acum si cu poze noi

Ok.Vizionare placuta si somnic dulce.
A,maine voi aparea doar pe seara probabil pt ca vom fi in Buc.Ma voi gandi la toate bucurestencele

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Shtephitza,ba ma gandesc serios sa fac o ultima escapada....si in mama am mare incredere,a lucrat 30 de ani cu bebelushi. In Japonia nu are cine sa ne ajute cu bebitza....o sa luam dadaca de vreo 2-3 ori pe saptamana,sa putem iesi la cina,dar cam atat. Deci, inainte sa plecam....lasam gogonica o saptamana cu mama,sa se bucure pe deplin una de cealalta,si noi bagam o vacanta mica-mica!
Acum sunt singura,va veni curand la mine.

Katy,si asa am sanii mici,lasa sa ma cred si eu Pamela Anderson pt cateva zile!
In legatura cu masuratul burtii,in Japonia mi-o masurau la fiecare control...sincera sa fiu,nu stiu cat de concludent e rezultatul.Eu le-am intrebat pe asistente cum fac,pot sa o masor si eu,dar pana si ele gresesc.

Lumi 31+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

In nici un stadiu Monis ,parca nici nu ma pot gandi la asta.Partenerul meu nici atat.

_

Mergi la inceput

Mie mi se parea mai usor sa aleg nume de baietei pana am aflat ca am fetita... Haideti si voi mai repede cu nume,ca sunt curioasa!!!!!

Si,Katy,tu ce faci cu sexu???

Mergi la inceput

Cum zici tu Lumi .
Nu ma gandeam ca nu ai incredere in mama ta ,ci ca nu o sa puteti sta departe de micuta.Pisicuta mea o iubeste tare mult pe mama,cand eram la Sinaia,astepta cu nerabdare weekendul (bine...nu ca ar fi stiut ea ce-i ala weekend).Acum de cand se trezeste intreaba de ea.

Cat veti ramane in Ro dupa nasterea micutei?

_

Mergi la inceput

As vrea Lumi sa vin repede cu numele,da zici ca sunt .
La pisicoasa a fost usor pentru ca iubeam numele Stefania din copilarie.

_

Mergi la inceput

Shtephy, zic si eu, nu stiu cum va fi dupa ce apare printesa....dar ne-ar prinde bine o vacanta in 2, si doar cu mama am incredere maxima sa o las.

Planuim sa plecam prin martie,daca totul va fi bine cu ea,cu mine....

Abia astept sa-i pupacesc poponeata!!! E asezata in pozitie de `evacuare`,si-si impinge poponeata in partea dreapta a burtii,langa buric...mor de ea,nu mai pot!!!!!

Mergi la inceput

Monis,chiar ai plecat? Offf,cum fugiti toate!!! Noapte buna,somnic pufos!

Mai stau un pic cu Shtephitzele,si ma duc si eu in pat.

Katy, tu nu mai vb?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21
aici la fiecare intalnire cu medicul gineco iti masoara burtica cu cm da un control pe masa nu ti-ar face afurisita asta o singura data am facut control pe masa de cand sunt insarcinata.
voi de cate ori?

Depinde de fiecare medic.Unele fete au zis ca le suie pe masa la fiecare control.Eu doar prima data am fost consultata pe masa,apoi a mai masurat colul uneori tot intravaginal.

_

Mergi la inceput