Albinutze de Mai-Iunie 2009(18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

La multi ani si din partea noastra sarbatoritilor de azisa cresteti mari,frumosi si sanatosi

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

asa iubim noi omidutza,cate ziua de lunga(asta daca ne tine si mamai de urat)

http://www.youtube.com/watch?v=uxsj3KsgsF4

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

frumos cris

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

bebe Darius Nicholas
bebe Matei-George , iar pentru mamicile fericite

mamica fericita de fetitza cuminte www.flickr.com/photos/42333902@N04/page1/" target="_blank">Athina - Eugenia din 08/june/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

La Multe Lunite !!!! sarbatoritilor de azi

mamicilor sa va traiasca puiutii si sa fiti fericite alaturi de ei

eu m-am apucat sa fac eclerele si ce credeti ... nu am facut nimic pt ca exact la mijlocul retetei cand sa pun faina l-a apucat pe razvan un planssssss de am oprit tot dar ma apuc de ele iar cand vine tati acasa nu pot face nimic daca sunt singuraaaaa

multumesc pt reteta

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

fetelor am schimbat si noi un pic niste date la semnaturica..ce-l implica pe tati de tudor si fotografiile..daca sunteti interesate sa intrati..si sa ne trimiteti un PM

sper fara sa deranjez

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

fetelor am schimbat si noi un pic niste date la semnaturica..ce-l implica pe tati de tudor si fotografiile..daca sunteti interesate sa intrati..si sa ne trimiteti un PM

sper fara sa deranjez

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

ai PM

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Relusha,Cris,Clodyac,Ertina..multumim pt urari!
Relusha..si nu ne pui si noua poze cu noua freza a puiului?A stat cumintel la tuns?
Cris..delicioasa Miruna!
Clodyac..te inteleg perfect..eu nu ma apuc sa fac mancare daca nu este tati acasa ca sa stea cu Darius!Ma enerveaza sa ma opresc de o mie de ori..si cum el doarme ziua doar in reprize de jumatate de ora...Spor la treaba!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Buna fetele!!

Relusha,Cris,Clodyac,Ertina..multumim pt urari!
Relusha..si nu ne pui si noua poze cu noua freza a puiului?A stat cumintel la tuns?

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

cu multa placere

da, a stat chiar foarte cuminte....nu s-a speriat de zgomotul facut de masina de tuns....

ai PM

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna tuturor!

Nu imi permit sa intreb daca ne tineti minte pentru ca nu aveti cum.

O sa incerc sa ma integrez si sa tin pasl cu voi.

Am citit despre beblusii vostri si ma bucur ca sunt sanatosi si ca va bucurati de ei.

Bianca mea are deja 3 luni, e foarte cuminte si foarte activa.
Are 6400 gr si 64 cm, mananca 5 mese/zi a cate 150-180 ml lapte topfer, doarme de la 10 seara pana dimineata la 6 cand mananca si se culca la loc pana pe la 8-9. Somnul de noapte si l-a stabilit de la 3 saptamani!!! Si .... o chestie pentru care stiu ca multe ma veti invidia ... nu a avut colici decat max o sapatamana.
Trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa fie asa de cuminte si nu credeam ca poate sa fie mai cuminte decat frate-su .... dar este!
Gangureste mult si rade in hohote cand o gadilam, se intoarce pe burtica de la 2 luni jumate, isi suge manutele ... e o scumpica.

O sa va aratam si poze cu noi dar deocamdata nu ne-am invrednicit sa le punem pe net asa ca mai dureaza.

Va dorim sa fiti sanatosi si revenim cu vesti.
Tinem aproape!

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput