Albinutze de Mai-Iunie 2009(18)
Raspunsuri - Pagina 20
maria_bunica spune:
Strunfita..felicitari Andreei pt greutate.
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Darian Rafael...bebe de Deea

mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
laurraa spune:
seara buna fetele
clody, imi pare rau pentru sotul tau, iar in legaura cu indemnizatia, stai linistita ca merge in continuare
bebebeca, sory pt micuta plangaciosa Sara, sper sa se fi linistit acasa; nu stiu ce sa zic cu steamer-ul,nu m-am documentat in domeniu si daca ma ajuta Dzeu sa am lapte nici nu ma gandesc pana la 6 luni sa ii dau altceva; mi-e si teama, sincera sa fiu ca nu am sa stiu sa-i dau ce trebuie si CUM trebuie, mai ales ca ea se ineaca si cu lapte
strunfita, Andreea este mai mare cu 4 zile ca Maya si mandra mea cantareste 7500, deci cu un kg peste limita normala, dar nu e pb; sanatoase sa fie
carla, sa aveti pofta si spor la pregatiri in continuare
Andreea, imi pare rau pentru virus si prietena ta, eu iti zic din inima LA MULTI ANI si sa ai o zi frumoasa, sa te simtit tanara asa cum esti si bineinteles frumoasa
nicuratze, ce par maaalllleeee avem si ce ochi albastri....a mea e cheala total![]()
fetelor, multumesc pentru incurajari cu serviciul caci sincer mi-era un pic teama, desi nu e vb decat de 4 ore pe zi doua sau trei zile pe saptamana; mi-am pierdut "indemanarea" sa zic asa; daca inainte ieseam pe usa la 7 si intram seara la 6-7 si tot faceam mai multe in casa, acum parca nu fac nimic.
i-am pus supozitor mandrei aseara dupa ce 8 zile nu a iesit cu kk si a facut o groaaazzzaaa ca mustarul dar fffff urat mirositor; iar astazi are niste gaze de iti pica nasul; cu somnul si a mea e un pic mai agitata; de obicei cade lemn seara la 10 si doarme pana a doua zi la 9, gangureste nevoie mare jumatate de ora si apoi adoarme la loc pana pe la 10 si ceva, insa in seara asta a adormit la 23.45
fetelor, cand va "aud" cu gatitul imi vine sa fug caci eu nu prea le am cu asa ceva; gatesc orice, dar nu este o obisnuinta; inca imi trimite mama, papam in oras si mai rar acasa; ieri am facut o pizza de exemplu, dar nu fac asa multe delicatese ca voi; va felicit ca aveti timp si puteti
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
alic spune:
Philip, Mada vad ca, pe langa albinute de-o seama, avem si aceiasi varsta 
de batrnete nu stiu ce sa spun, dar pentru mine varsta asta va fi mereu una foarte frumoasa datorita faptului ca a venit Natalia in viata noastra; e adevarat ca mereu am vrut sa fiu o mamica tanara, dar daca asta ne-a fost scris...ne adaptam...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!
dicirstea spune:
Fetelor, cam cat v-a costat tacamul la botez?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
cris_82 spune:
neata mamici cu pici mici
..va invit la o
beca...............e ok sa ai un steamerin casa,dar nu-ti recomand sa te arunci la nu stiu ce firme si sa sai o groaza de bani pe el..eu am de la zepter(cred ca m-a durut capul; cand am cumparat
) si se fierb fara apa..asa ca legumele vor avea gustul total diferit fata de cel cu care suntem invatati si consistenta foarte groasa daca faci piure.

maria bunica..........multumim
laurraa...........a mea in fiecare zi da gaze de-ti cade nasul![]()

mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
cris_82 spune:
La multi ani bebe Darian de Deea

sa cresti mare si voinic

mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
CarlaV spune:
Darian!
Mada,
, ca bine le zici
.
Ioana, eu am steamer, nici cel mai ieftin, nici cel mai scump, am facut legume la el si peste, gustul imi place la nebunie, problema este cu spalatul sitelor. Adica s-a lipit pielea de la peste, si cum nu le-am spalat imediat dupa masa, ca aveam burta plina, dupa aceea a fost mult mai greu. Il mai punem in functiune cand ne apuca vreo pofta speciala, dar nu e de baza pentru gatit, la noi motivul principal fiind spalarea grea. In schimb folosim "la greu" un Jack LaLane.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Relusha spune:
Cris,
multumim de cafea, tare buna!!!!

Darian Rafael bebe de Deea 

toata gasca!
Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)
AlexSiMatei spune:
Buna dimineata dragelor!
Ioana eu am avut steamer si scump si cel mai ieftin si amandoua faceau cam acelasi lucru
asa ca nu cred ca merita sa te arunci la cel mai scump. Singura problema, cum zicea si Carla, e cu spalatul, mai ales dupa ce faci peste (desi codul iese incredibil de yummy la steamer, nu se usuca deloc, o minunatie...). Cred insa ca merita sa iti iei unul, se gateste foarte usor si foarte sanatos la el.

Alex
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/DavidBucurestiAugust2009?authkey=Gv1sRgCJ6J8Y_OpI_q2AE&feat=directlink