Prematurii-Esentele tari se tin in sticlute mici15
Raspunsuri - Pagina 2
joklk spune:
Karla de ieri dupa-masa si-a descoperit latura artistica....canta in carucior la plimbare.
Totul suna cam asa "lelelele.....lalala" si cu sonorul destul de tare.
Mai unde a cam disparut toata lumea de aici? Ayla stiu are probleme. Dar restul fetelor? Dalma, Sorilea, Sima, Ramonika? Nu mai zice mai nimeni nimic. Eu si Valy tot "trancanim" pe aici.![]()
Plec la plimbare. Revin mai deseara si sper sa vad ceva miscare pe aici.![]()
Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
mirela_n spune:
Fetelor,eu sunt un pic cam trista,pentru ca de ieri laptele meu s-a transformat in zer si am terminat cu alaptatul.Vroiam s-o alaptez mai mult pe Ana-Maria dar ce sa fac,sa fie oare cauza tratamentul meu cu antibiotice sau ca am intrerupt 5 zile alaptatul?nu stiu.Ieri Ana-Maria a plans mai toata ziua ,nu stiam de ce,nu se mai satura de la mine,acum mananca lapte praf Aptamil,vad ca se impaca bine cu el si ma bucur ca cel putin s-a invatat cu bibe ca asta mai lipsea sa nu vrea nici bibe![]()
c.valy spune:
stttt liniste pe site nu deranjati![]()

LucaDaniel -22.10.2008 povestea mea Slideshow asa sunt eu vrem si noi un vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=5/" target="_blank"> cva1.jpg si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=16/" target="_blank">val1.jpg
pepina70 spune:
Sheannamp sa ti traiasca flacaii!
JO,soprana o faci pe strengaritza,draga de ea
Mirela,parerea mea este sa incepi cu ceva de stimulare a lactatiei,eu am fost asa de trista ca nu am avut lapte maimult de o luna,cred ca de la stres si n am putut s o alaptez.
Carla doarme acum,i am facut baitza si doarme ca un ingeras
parca de la vaccin nu mai mananca asa ,dar nu e problema incepem in 2 sapt cu un bibe de cereale si cu visol siivine ei pofta.
a inceput sa si roteasca capul f bine si un inceput de ras(vad asta in fiecare dimineata de la ora4
)
am pus ceva foto cu corcodusa sunt de acum 2 sapt sa vedeti fetele ce fata mare are mama
http://www.bilder-speicher.de/fotoalbum.php?album=99658
Pepina,mama de Carla,corcodusa mami´ draga
joklk spune:
Pepina, o dragalasenie corcodusa, sa creasca mare! Si ce tatic mandru
! Lasa ca mananca ea mai bine. Daca ai impresia ca cere poate mai des de mancare si te gandesti ca nu se satura la o masa poate sa nu fie asa. Poate fi un puseu de crestere si efectiv sa ii fie mai des foame.
Mirela, de unde stii ca laptele tau e zer? Te-ai muls si ai vazut? Eu o alaptez inca...e drept ca nu mai are aceeasi consistenta (la inceput daca statea facea si smantana pe deasupra) dar e inca in regula. Bine s-ar putea sa se fi obisnuit mult cu biberonul si sa nu mai vrea sanul.
pozele noastre
c.valy spune:
Pepina ti-am vazut corcodusa este o scumpa

LucaDaniel -22.10.2008 povestea mea Slideshow asa sunt eu vrem si noi un vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=5/" target="_blank"> cva1.jpg si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=16/" target="_blank">val1.jpg
mikaela2009 spune:
Pepina, ai o frumusete de fetita, multi 

Valy, venim sa te ajutam, dar cred ca, pana ajungem noi ..vei termina treaba![]()
Jo, asteptam poze de la petrecere(daca vrei sa pui, binenteles)
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=79836
c.valy spune:
Of sunt moarta de oboseala
,plec sa fac un dus si sa dormitez dar inainte sa va arat pozitia preferata a lui Luca,ziceti voi nu se face gimnast?vrea sa ma urmeze(eu am facut gimnastica 10 ani si nu m-am ales cu nimic decat copilarie ratata si muncita enorm)dar nu conteaza a trecut,va 

noapte buna
LucaDaniel -22.10.2008
c.valy spune:
si vreau in brate ma iei?doua filmulete noi domnisoara din primul filmulet este gagica mea si este mai mica ca mine cu 2 saptamani dar mult mai voinica dupa cum se vedeLucaDaniel -22.10.2008 povestea mea Slideshow asa sunt eu vrem si noi un vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=5/" target="_blank"> cva1.jpg si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=16/" target="_blank">val1.jpg
joklk spune:
Fetelor, eu v-as tot pune poze de la aniversare numai ca sotul meu nu apuca sa le descarce de pe aparat.
Traiesc cu speranta ca zilele astea va reusii.
Valy m-a dat gata Luca. Un dulce!
S-a uitat si Karla fascinata la filmuletele cu el.
pozele noastre