Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(71)*
Raspunsuri - Pagina 14
dyana27 spune:
vreo veste de la ayla??????? i-am dat un mesaj de incurajare, n-as vrea sa o sun, ca probabil la ora asta e la spital
. simona, daca vorbesti cu ea, da-ne te rog si noua un semn
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
EXCURSIE MOECIU
Monnvas spune:
![]()
![]()
Buna ![]()
![]()
![]()
Sunt toata numai ranjet dupa ce mi-ati laudat baiatul. Sa-mi aduc aminte si raspund pe rand.
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
anca_nicolae spune:
Alina, da, am terminat zacusca, si vb lui Ilinca.M, data viitoare venim si noi in parc, asta ca sa vedem live cu cine cuplam pe viitoarea doamna prim-ministru, cu Big Boss by Oliska, sau cu Tudor by Leeloo, ca zau, din toti bebeii, el este cel mai ready pt cravata si costum!
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 4 luni
Monnvas spune:
Anca in scoala generala directorul ma striga "indianca".
Cat despre "boss"-ul Naty, a bodoganit toata plimbarea, ba certa suzeta, ba avea ceva de impartit cu maica-sa, nu i-a stat gura un minut! Cand il apuca si pe al meu turuiala i-o aratam pe Naty si-i ziceam "nu vezi ca vorbesti ca o ia o pauzare?".
Ilinca pozele in care eram "Monica 11+" nu le-am incarcat, vezi ce simplu e?
Dupa 4 zile de regim am ajuns "Monica 10+", deci sunt pe calea cea buna, nu?
Chishcutza - pentru fetele care nu au petrecut Craciunul in Moldova niciodata, chishca e un soi de caltabosh regional, se face cu maruntaie si carne si slanina fin tocate (nu mari, ca la caltabosh) si orez/hrishca (un alt fel de orez). Porecla i se trage de la soacra-mea, care a sunat intr-o zi la mine si a raspuns mama - era imediat dupa nastere - si a intrebat-o daca are baiatul chishcutze la maini. Mama s-a blocat ca nu stia ce-s alea, dar de-atunci Chishcutza i-a ramas numele.
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Anca pai sa vii ca m-am saturat sa am singurul pui "de import" din grup.
Asa, ca doarme individul
si eu am limbaritza... Sa va zic ca si io eram tot asa negrutza cand eram mica. M-a dus mama la dispensar pt nush ce vaccin si m-au bagat in fatza "ca e copil de strain". Comentau asistentele "uite, aia e ma-sa, dar nu stiu cu ce arab a facut-o".
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Hellou !! Am reusit sa citesc tot din urma cu pauze pt ca pe cand citeam despre beneficiile avogado-ului Alexandra a picat din patul mare unde se pregatea de nani, in cap ![]() ![]() ![]() ![]() A plans putin, am conectat-o la tziti rapid ![]() ![]() ; sper ca e ok !!ce ziceti?? trebuie sa mai merg la medic ? Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Peste cateva ore pipaie locul si daca nu protesteaza inseamna ca e OK. Si noi am luat tranta
Monica mami de
CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
alina.n spune:
iata si pozele noastre protagonistii ii cunoasteti deja :
http://community.webshots.com/album/574716846MJgiWT
ma duc sa fac un tort 

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
Leeloo21 spune:
pt monica si alex
fetele...ne vedem azi in herastrau daca nu ploua?
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Adee Buna dimineata tufete. Am revenit si noi dupa o absenta de cateva saptamani, in care am mai citit ce ati scris, dar nu am mai scris din lipsa de timp (am avut foarte mult de munca la firma). Avem si noi 1 dintisor din 1 septembrie si in cateva zile se pare ca va iesi si cel de-al doilea; stam in fundulet, zice mama si tata, ne ridicam in 4 labe (pt cateva secunde) si am inceput si diversificarea, desi as fi vrut sa alaptez excusiv pana la 6 luni, in ultima luna a scazut 100 g in loc sa ia in greutate, asa ca am considerat ca este cazul sa incepem sa papam. I-am dat supica de legume si legume pasate, si se pare ca le accepta f bine, a si luat 500 g in 2 saptamani. Ieri i-am dat suc de mar, dar se pare ca burtica ei nu e pregatita, pentru ca a avut diaree si a durut-o burtica. Am vazut ca mai multe fete se plang ca nu dorm bebeii noaptea. Si Ariana a inceput sa se trezeasca de 4-5 ori pe noapte, ca sa manance, in cazul in care ea se trezea de maxim 2 ori pe noapte de cand ne-am intors din maternitate. Si cel mai rau e ca se trezeste urland si se calmeaza doar daca o pun la tzitzi. Hai ca m-am lungit tareeeee purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009poze |
Bine ai revenit! Te asteptam mai des la raport. Chiar ma gandeam, mai toate fetele care au inceput serviciul n-au mai dat p-aci. Ce pustiu o sa fie cand o sa incepem toate...
Precoce Ariana ta! In 4 labute, wow!
Sa bagi si poze.Monica mami de
CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 A si voi cum faceti piure de mar ca eu am incercat sa-l dau pe razatoarea de sticla si inafara de mult chin si ceva suc n-a iesit nimic satisfacator? |
Daca vrei sa bagi la blender marul crud tb neaparat alt fruct mai cremos pe deasupra (para, banana, piersica). Dar asta cand veti fi mai avansate cu diversificarea.
Monica mami de
CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!