Gravidutze si mamici de Cluj -134-

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Meli, si voi sunteti cu "Nia"? Si "cacus"(sportacus), "zighi", "zitu"(putrezitu')!!! Din pacate acum sunt numai o data pe zi, la 10 dimineata, pana acum erau la 14 si la 20. Iti dai seama ce ar afce amandoua uitandu-se la Oraselul lenes? Alexia danseaza, face figurile lui Sportacus, e tot o treaba!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Ioana, felicitari pentru baietel!!!!!!

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Venim si noi cu vesti proaspete! Se pare ca tot fetita a ramas mamaruta noastra! Ceea ce ma face foarte fericita! Si sper ca si pe tati, asa pare, cel putin! Desi inteleg ca barbatii isi doresc si un baietel, cred insa ca trebuie sa ne bucuram de acest dar fantastic de la Dumnezeu si atat...Eu recunosc ca mi-am dorit doua fetite, poate si pt ca eu mai am o sora si ne intelegem de minune! Dar m-as fi bucurat in egala masura si de baiat! Altfel, bine sanatoasa bebita, placenta s-a mai ridicat, asa ca totul e perfect! Doamne ajuta asa sa fie pana la capat!

Sara e mult mai bine,nu mai are febra, tuseste f putin, e vesela din nou si papa mai bine, a venit si ea sa isi vada surioara doar ca era cam nedumerita de ce ii tot aratam bebele pe monitor cand ea stia ca e acolo, la mami in burta! Cochetam deja cu numele, noua ne place Sofia, Sarei ii place Emmma, asa ca probabil va fi combinatia Emma Sofia...Dar nu e inca definitiv!

Meli, imi pare rau, nu stiu ce sa zic, eu nu ma impac deloc cu termometrele astea digitale, nici asta ultimul nu mi se pare grozav...Oricum nu e de panicat temperatura aia, zic eu. Chiar si cu antibiotc mai pot aparea stari din astea febrile. Multa sanatate Timeei!

Anca, ar fi minunat daca ai putea rezerva mese la terasa, multumim!

Anca, imi pare rau ca si Stefan e bolnavior! Of, of!Sanatate multa!Mare grija cu bronsiolita aia, de la o zi la alta pot aparea complicatii! Da Doamne sa nu fie! Dar daca auzi ca respira greu si tusea e seaca, neproductiva sa mergeti din nlu la medic.

Ada, succes cu nani la gradi, ai sa vezi ca acolo va fi mai usor decat acasa. Si Sarei i-am povestit ca unii copliasi dorm la gradi si parea interesata si incantata. Sa vedem cum va fi si la noi!

Ioana, e mai bine P? Noi aparat de aerosoli avem Omron, cica e bun, pe Laica eram si eu fixata dar n-am gasit in ziua cu pricina si imi trebuia musai. Asta a costat vreo 300 Ron ca e din gama profi. Bine ar fi sa nu avem nevoie! Aerosolii sunt utili cand respira mai greu, la tusea seaca. Oricum aparatul merita toti banii, asta e clar! Noi acum de ex, facem doar cu ser.
Cu medicamentele, musai sa i le dai si Sara s-a scarbit rau de ele, din experienta mea, siropurile de tuse nu prea ajuta, asta mi-a si confirmat-o, medicul de la Pedi 3, in schimb aerosolii sunt minune.

Co, vin imediat cu raportul complet, pt tine si Oana, am fost cuminte si mi-am notat. Desi sedinta a fost mai generala, cu multe probleme administrative,totusi o gramada de proiecte intersante propune gradinita, vi le detaliez eu in parte, sa nu plictisim aici. Mult mai intersanta va fi insa cea pe grupe in care se va discuta punctual pe fiecare copil in parte si se vor da parintilor evaluarile individuale ale copiilor.

Alex, sa stii ca Sara e tare fericita si incantata de bebe, toata ziua il pupa si il mangaie si povestim cum ea va avea grija de Emma. Acum e draguta ca de cand a simtit si ea cum misca, imi tot arata cum da bebe din picioare si din manute! Doamne, ce clipe.....

Ioana, felicitari pt fratior! Bravo voua!Ce ma bucur ca totul e bine...Schimba semnatura mami!

Adriana, Meli si noi suntem fani Disney!

V-am pupat, o zi minunata cu soare si fara virusi pt toata lumea!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
IOANA si GABI felicitariiiiiiii pt puisori
GABI ce bine ca pitica e incantata de surioara
acum 2 sapt i am dat lui Tiadris o papusica si am rugat o sa i faca draga si sa o iubeasca ,offfffff nu vreau sa ti zic ce a patit saraca papusa :(( a muscat o ,a aruncat o in pat
am filmat o pe fiica mea dar nu indraznesc sa pun flmuletul
IOANA sunt supozitoare nurofen ,le ai incercat ?

sanatate copilasilor ?

o zi super faina

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Ce haioasa e Tiadris! As fi tare curioasa sa vad filmuletul

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare gagici

ioana FELICITARIIIIIIIII!!!!!!! pt micutul piscotel , ti-am spus eu ca va fi baietel
sanatate mutla si abia astept sa il cunosc

gabyici pt micuta buburuza din burtica si pt Sara

noi suntem bine, obosita inca dar e fff bine ca am o fetiat cuminte care papa si doarme , o mai supara colici dar vor trece

laptic este din plin , acuma ii mai bine ca nu ma mai dor asa sani, incep sa ma obisnuiesc cu noi sanii, cred ca am nevoie de sutien marimea 150 , daca nu m-as mulgee cate 220 dintr-un san as ajunge la spital, cu greuse inmoaie si asa , deci is o vacuta de elita

a fost si dna dr sa o vada pe mamaruta si totul e fff bine, insa un lucru e fff urat buricul care i l-au lasat destul de lung si cred ca va necesita operatie estetica , mor de nervi cand ma gandesc ca m-au lasat sa ma chinui 16 ore iar acum are si mititica mea de suferit

va doresc sanatate multa sisa auzim numai de bine, de citit la mine este mai greu deoarece nu pot sta la klk ca obosesc ff repede

va imbratisez cu drag, fug la somnic impreuna uc copilasi mei

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, Felicitari pt a doua printesa...adica a treia din familie! C sint sigura ca se bucura in sufletelul lui pt inca o fetita in familie, dar portmoneul lui sigur sufera!
Bine ca e mai bine Sara! Cred ca si P e spre bine, toata ziua nu a vrut sa manince sau sa bea nimic, dar la 1 a mincat supa si felul 2 cu suplimente ambele. Zicea "trece buba!"

Ioana, bine ca mai vin si baieti pe lume anul asta! Numai de fetite am auzit! Ma luase groaza cite fetite trebe sa scoata Patrick la suc si prajitura! L-ar fi mostenit pe taica-mio, care avea numai fete in preajma lui, cind lua si el primele salarii...

Alex, nu stiam ca sint supozitoare nurofen. Poate ma voi axa pe astea in viitor.. desi sper sa fie cit mai departe viitorul asta.
Oricum, i-am dat cu forta antibioticul.
E la tine Ela? Ca am vazut-o prin niste poze. A ramas?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

gaby,felicitari pt bebita din burtica frumoase ambele nume ,parca Sofia imi place mai mult.
daca ai timp si rabdare sa scrii, as fi foarte interesdata sa citesc despre ce proiecte este vorba.sunt curioasa sa vad daca la stat este vb despre asa ceva.

cu rezervara nu e nici o pb pt mine imi este in drum,am vazut azi ca au spatiu de joaca pt copii in gradina, deci pb voi rezerva mesele cele mai apropiate de el, abia astept , cine vine???

elenuta,pupicei fetelor , eu zic sa nu te stresezi inca cu buricutul pt ca se mai trage, ai sa vezi dupa ce cade ombilicul sise vindeca, sa vezi cum ramane.

maine am sedinta cu parintii !
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

SEARA BUNA DE LA NOI!

vad ca slaba activitate pe aici, hihi, tot dau refresh si rar mai apare cate ceva.

eu sunt tare happy, imi vine sa tip de fericire, nu stiu daca e bine asa repede, dar...asta e!piti de dupa-masa e foarte in forma, sare, tipa, ma iubeste toata-toata, si nu-i necesar sa-i pun termometrul sa vad ca nu are febra sigur, deci sper sa fim pe calea cea buna, hihi!

Anca-eu ma inscriu, dar fara piticot, vreau sa am timp sa mai pove cu voi!

Elena-sunt tare curioasa cum reactioneaza Dragos cand vede ca papa laptic Iulia?

va pupic pe toate si sa aveti o seara faina!

Nico-inca o data un pt fundicul lui Andrei ca s-a sacrificat pt Timi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

aaa, si am uitat sa va spun ca am papat muuuult inainte de culcare

Adriana-da, si la noi sun nia, portacus,zighi,loby(roby), hihi, si danseaza cand ei canta de e mai mare dragul sa te uiti cum da din fundic.. Doamne ce fain pot fi, hihi

Mergi la inceput