Gravidutze si mamici de Cluj -134-

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli, Adriana, mersi de ponturi. Le voi aplica pe rind pe toate... sper sa nu ajung la ultima varianta... nu as vrea sa il trezesc din somn, sint convinsa ca abia va adormi.
Acum avem noroc cu BAby Einstein.. tot acolo ne-am intors, in vreme de criza apelam la lucrurile traditionale

Elenuta, ce face Iulia? Tot asa doarme? Atit dormea si Dragos?

Edit: Meli, cit a tinut greva asta de inghitit?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ioana-doua ture de antibiotic.la medicament.la mancare mai dadeam cate o lingurita de apa sau suc si lua cateva rar...pana incepe sa-si faca efectul medicamentul.si legat de trezit in somn, poate nu sesizeaza, ei dorm mai adanc ca si noi.bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Meli, cu greu si un pic da mita l-am convins pe Andrei sa ma lase sa ii iau temperatura in fundic, are 37,2

PS I-am promis ca o poate duce pe Timea la o praji cand mai creste

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nrl

Meli, cu greu si un pic da mita l-am convins pe Andrei sa ma lase sa ii iau temperatura in fundic, are 37,2

PS I-am promis ca o poate duce pe Timea la o praji cand mai creste

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Nico-mai facut si sa rad, faza cu praji, clar, e promisa fata pt Andrei, dar mai ales ca are 37,2.m-am linistit tare.poate asta e normal si la ea.mersi mult inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Buna seara si de la noi,

noi suntem deocamdata bine sanatoase si cu emotii mari pt. maine: va fi prima zi de somn la gradi. In ultima vreme si acasa adoarme tare greu Sara. Dar si cu mancarea e la fel...acasa nu papa bine, la gradi papa bine. Sa speram ca si cu somnicu se va acomoda.

Co sa nteleg ca pozele pot fi vizionate numai in privat? ...si eu vreau

Gabi cum a fost la sedinta si la eco? Va avea Sara surioara? La nume v-ati decis?

ALex pupam bubitza si sa treaca repede fara cicatrice vizibila! asa e cu gimnastele....performanta fara accidente nu prea este. Glumeam si eu desigur dar vezi ca intr-o sec. de neatentie cate se pot intampla si nu ai cum sa-i supraveghezi non stop.

Meli nu uita ca temperatura corpului difera in fct. de momentul zilei. Seara sau cand dorm copii e mai mare fata de restul zilei. SI eu ma chinui sa iau temp la Sara. In fundic reusesc cu greu. Am termometru si de ureche (care ia temp. f rapid)....dar il consider doar orientativ.

Sanatate multa tuturor bolnaviorilor! Noapte buna va dorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

In sfarsit a adormit...mai greu, cu gandul la prajitura
Alex, acuma am citit patania lui Tiadris, draga de ea, sper sa nu ramana urme, accidente se intampla tot timpul, nu avem ce face, nu putem sta tot timpul cu mana pe ei, ca nu e destul sa stai cu ochii Noi avem multe cucuie si vanatai, din fericire inca nimic serios
Pupici si sanatate multa la toti bolnaviorii
Elenuta, felcitari Iuliei pentru cumintenie. Ma bucur ca ai laptic
Lore, voi cum mai sunteti?
Co, superba nunta
Eu tare ma bucur ca mai putem astepta un an cu gradi. Sunt norocoasa ca o am pe dna care imi face curat, si care de cateva luni a preluat in parte atributii de baby sitter. Sunt linistita cu ea pentru ca o cunosc de multi ani, e foarte atasata de Andrei si el de ea, are rabdare multa multa cu el, si ii place sa se joace, pentru noi e extrem de important A venit acuma seara pe la noi sa imprumute ceva si al meu cand a vazut-o in casa i-a adus rapid slapii, credea ca ramane. Si cand a vazut ca pleaca s-a pus pe jelit frate... de l-am potolit doar cu o portie de inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

in sfarsit reusesc sa va ajung din urma...parca eu as avea 2 servicii,si etc...ar toata ziua plecam la bunica/mea,de cele mia multe ori si dupa masa in parc in grigorescu la noi...asta pana se termina santierul.de care m/am saturat pan apetse cap,ca se lucreaza numia cu taraita si nu terminam nici pana la craciun asa.

ORICUM VESTEA CEA MARE E CA SARA V/A AVEA UN FRATIOR.e cu putulica..cum spune SARA.e f bine,e mai marisor cam cu 2 sapt decat ar trebui sa fie si e deja cu capul in jos.

IMI pare rau sa aud de atatia bolnaviori si mai ales de gradinari...deja ma i/au emotiile cand ma gandesc la cresa.sara merge din 1 noiembrie,sper sa fie bine cat de cat cu bolile.si ea e racita acuma dar nu f tare,sper sa se faca bine pana vineri ca pleaca iar 2 zile la bai..

ALEX urata patania lui TIADRIS,te cred ca v/a fost f greu....sper sa treaca repede bubita

GABY tare curioasa sunt si de bebele tau ce e..

sper sa ajung si eu la intalnire,cu toate ca centrul nu ma prea avantajeaza.oriucm incerc si fac tot posibilul ca am lipstit la ultimele intalniri..

AM VRUT SA SPUN MULT MIA MULTE....dra fug la nani ca sa nu deranjez.ca pe/aici toata lumea doarme..numia eu tot butonez.principalul e ca am ajuns la zi cu cititul...
noapte buna la toata lumea si multa sanatate tuturor

ELENA ce bine ca ai atata lapte...sa fie si in continuare

ADRIANA mai stie ALEXIA de titi?SARA cred ca a uitat/o deja,numai zice si numai face nici un gest daca ii vede..

ioana...mami de sara si graviduta in 21 sapt

Mergi la inceput

Ioana, mami de Sara-felicitari pt putulica,hihi!

Ada-piti intotdeauna are temperatura mai scazuta cand doarme decat cand e activa, cred ca asa vroiai sa scrii.asta e valabil si pt adulti.bafta cu somnicul.poate va fi chiar mai usor decat acasa, vede restul copiilor si doarme si ea...

Mergi la inceput

apropo, am uitat sa va spun ca mare succes este si la noi cu disney, am regasit "nia" pierduta, hihi, e vorba de oraselul lenes, cu stefania, sportacus si tot tacamul

Mergi la inceput