Gravidutze si mamici de Cluj -134-

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Adriana, pt asta ati facut aerosoli? Tusea ALexia? Patrick deocamdat nu tuseste.
Vreau sa iau si eu aparat. Ce recomandati, asa mai convenabil ca pret?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Aerosolii sunt buni pentru muci, deci daca are muci e bine sa faceti. Noi la bronsite am facut. Fiindca la noi, dupa amigdalitele astea dadea in bronsite. Eu am luat un Laica, la fel ca si Alex, am dat 200 lei, de la farmacia de vis-a-vis de Central, e cu ultrasunete. Mai sunt cele cu piston care fac mai mult zgomot. Sunt si mai ieftine, am vazut si cu 100 lei la farmacii insa era ma NO NAME si mi-a fost frica sa iau si sa nu mearga.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare.
vad ca nu am batut noi recordul. azi am fost cu stefan la dr...avem o forma usoara de bronsiolita (daca aste e usoara, nu vreau sa stiu cum e cea grava ) asa ca pauza de cresa saptamina asta, tratament, aerosoli si vedem. copilul e epuizat, ieri noapte nu a dormit deloc bine...nici eu de altfel, pt ca am stat sa-l pazesc...se sufoca in somn...

Adriana, Ramo, Katia, Ani, Victo .multumim ca v-ati uitat la pozici.

Ramona, ma bucur ca recuperati din greutatea pierduta. Sanatate multa in continuare

Elena, ce bine ca ai laptic pentru Iulia. Conteaza enorm! Felicitari!

Gabi, tare rau imi pare ca nu e bine Sara! a inceput sezonul virozelor, vad ca…

Victo, ma bucur ca tizul nostru s-a acomodat la gradi! Bravo!

Ioana13, imi pare rau sa aud ca si voi sinteti bolnaviori…si atit de agresiva e boala asta…eu inseamna ca ar trebui sa fiu multumita cu o “forma usoara de bronsiolita”. azi am luat si aparat pt aerosoli...am umblat dupa el de mi-au sarit capacele...cel mai ieftin...150 de lei, pe strada piezisa, la un mag de echipamente medicale. stefan l-a acceptat din a doua incercare. sper sa-si faca efectul.

Alex, fata cucuiata! sigur nu va ramine semn mare, nu fi trisa!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Anca-scumpa, imi pare rau pt voi, stiu ca e horror, noi am avut traheo-bronsita...e nasol.sanatate muuulta!lasa, cum faceti tratamentul o sa vezi ca trece...antibiotic n-ati primit?

Mergi la inceput

Anca, bronsiolita, asta inseamna ca ii suiera pieptul in somn si se sufoca, nu? Alexia de fiecare data a facut bronsita si ne tot intrebau daca suiera in somn fiindca asta ar fi diferenta dintre cele 2. Cu ce faceti aerosoli? Multa sanatate.

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Adriana- voi cum v-ati manifestat la bronsite?ce ati primit ca si tratament?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antoni

Adriana- voi cum v-ati manifestat la bronsite?ce ati primit ca si tratament?

Alexia era diagnosticata cu bronsite dupa cate un rosu in gat. Bronsitele erau cu tuse seaca sau productiva (depinzand de stadiul in care era) si muci de toate felurile si culorile. Fara sa am studii medicale, in urma nenumaratelor bronsite mi s-a explicat ca in cazul lor plamanii sunt plini cu secretii si acestea nu mai ies (o explicatie mai comuna). Faceam aerosoli cu Flixotide si cu A...(nu mai stiu cum se chema, sunt si pastile si pliculete). Apoi, la ultima bronsita, inclusiv la pneumonie am facut aerosoli cu Bicarbonat de sodiu. Cum mai e Timeea, mai face febra?

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

No pai, ce zici tu Adriana acolo, si noi cum sintem pe aceeasi directie ca voi... ma speriu! Cred ca acum cind vezi ce au patit atitia copilasi dupa colectivitate iti intareste hotarirea pe care ai luat-o! Poate ma hotaresc si eu spre o combinatie de genul asta.

Nu stiu ce sa fac, nu accepta medicamentele. Nurofen si antibioticul. Nu vrea sa inghita, zice ca buba. Poate il combin cu ceai, de asta a baut acum putin... off

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Saracul Patrick, iti dai seama ce il doare de nu vrea nici sa inghita....macar e bine ca spune, Alexia acum un an nu stia sa zica ce o doare. Mie imi intareste total hotararea dar poate voi nu trebuie sa va lasati batuti, poate e doar un inceput mai dureros si se vor acomoda altfel.

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Ioana-asa eram si noi, nu inghitea nici un strop de apa...incearca ori cand adoarme sa tragi in seringa antibioticul si baga degetul intre dinti, dupa care seringa pe lateral si o dai in somn.la Timi daca faceam cam dupa jumatate de ora dupa ce adormea, o lua fara sa se trezeasca.sau mai merge in cursul zileui varianta ca vine tati si zice ca el vrea s-o ia, sa n-o dau ei, si ea atunci repede o ia.nu ar merge? daca nu, tinut de unul si altul jos pe gat. n-ai ce face, il doare si de asta nu vrea, dar trebe sa-l ia.sanatate multa!

Adriana-pai e in jur de 37...poate asa e normal la ea...cu toate ca atunci cand eram pe AB nu era decat 36,6.constant.nu stiu...sper sa nu mai apara ceva...

Mergi la inceput

Ioana, da , trebuie sa il ia cumva, eu la siropurile la care isi facea greata o puneam intinsa si repede ii dadeam drumul pe gat, dar ea le ia de obicei.

Meli, eu de voi ma tot minunez, daca aparent n-are nimic oare de la ce tot face febra? Oricum, acum nu are deci eu zic sa te calmezi si sa gandesti pozitiv

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput