Nu stiu ce sa mai cred...Medroxiprogesteron

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si eu am luat odata medrixoprogesteron, si rezultatul a fost ca m-am dereglat pt 3 luni. Nici macare nu imi facuse analizele inainte de a-mi da, asa ca eu am oroare de hormonii astia artificiali, la mine fac prapad.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

buna
eu am facut instilatii desi trompele erau bune.
dr. de atunci mi-a zis ca le fac pt. ca desi sunt permeabile sunt usor inflamate iar instilatiile imi fac bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cornelia, au fost dureroase instilatiile?

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

da,pe mine m-a durut foarte tare,mai ales primele.
am o prietene care a facut si ea dar pe ea nu a durut-o asa tare.
cred ca depinde si de cat de permeabile sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iandda spune:

Draga Tia iti multumesc din suflet..chiar o sa imi foloseasca...
M-am mai linistit, oricum la mine s-a aminat HSG luna aceasta pentru ca trecusem de ziua 10, deci ma voi pregati sufleteste pentru luna viitoare....dar deja nu mai pot sa dorm,pentru ca sint foarte fricoasa!

Va pup, Anda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Draga Iandda,
HSG in sine nu m-a durut f.tare (e o durere asemanatoare cu cea de la ciclu), cred ca mai mare a fost frica. Dar poate ca din cauza ca trompele sunt permeabile nu m-a durut asa tare.altfel, nu stiu... Si nici nu dureaza mult (iti introduce substanta de contrast 5 minute, dupa ce in prealabil esti anesteziata local).
iti tin pumnii sa nu mai fie nevoie de asa ceva,

Coco

Mergi la inceput

Acum chiar nu mai stiu ce se intampla: cat timp sangerez dupa HSG?!
La mine au trecut 3 zile si e deja deranjant. Este normal?!

Coco

Mergi la inceput

Deja am cam inceput sa vorbesc singura pe aici, si ziua a 15-a se apropie si nu stiu ce naiba sa fac, sa iau sau nu Medroxiprogesteron. Am tot incercat eu sa ma lamuresc (am cautat medicamentul cu google)...si l-am gasit ca uz la menopauza...deja sunt incurcata rau.
E cineva in masura sa-mi explice care a fost logica?! sa fie de sustinere a sarcinii? dar care sarcina? de stopare a estrogenilor...corp galben...
Doamne' ametesc cand ma gandesc ca trebuie sa recitesc mecanismul asta perfect (sau nu) care e corpul nostru.
Va pupici pe toate,

Coco

Mergi la inceput