Licurici de ianuarie-februarie 2009 (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Premrgator nu avem... si deocamdata inca nu m-am convins ca ne trebuie. Ma mai gandesc ...

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nu-ti trebuie, iti spun eu, mai ales dc ai pisici:)))
Noi am avut doua accidente, cel cu coada...mai serios si un alt incident cand a prins-o intre perete si premergator, a storcit-o un pic!

Fain scaunul, shopping placut si bine ati revenit acasa!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Dark, bine ati revenit! Mie inca imi pare rau ca nu ne-am intalnit si a doua oara...

Fetelor, astia cu indemnizatia si alocatia iar fac figuri: in iulie am primit-o pe 17, in august, pe 17, acum nu a intrat nici pana la ora asta...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Selene si mie imi pare rau da' las' ca munte cu munte se intalneste, darmite om cu om.

Apropos de "intalnele", ne-am pus in cap ca la anul sa venim in preumblari prin Statele Unite (cam 2 saptamani in zona Lacurilor, ca matusa-mea sta in Pittsburgh) asa ca Lisa, nu ne-am intalnit in Cluj da' parca vad ca ne vedem pe la voi

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Dark bine ai revenit ...asteptam pozici cand se poate

Pe mine m-a trimis sefu' acasa pe la 4 ca sa nu virusez firma ...da' de atunci tot in pat stau ..ma ustura nasul...

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Buna searaaaaa.....deranjez?
Pe noi ne mai tineti minte? Ca eu nu v-am uitat si mi-a fost dor de voi. Acum ca a inceput Ioana gradi, sper sa avem mai mult timp de palavragit.

Filip e bine, creste, e un zambaret, 'alearga' de-a busilea, ar vrea sa stea numai in picioare, agatat de patut sau mobila. Inca nu merge, dar ar pasi si se enerveaza ca nu poate. In rest cred ca este cel mai cacacios fiu al odiseei. Nu stiu daca mai tineti minte, dar ma plangeam ca face caca de 5-6 ori/zi si ca ia lent in greutate. Acum, dupa Sanzyme (Ladi, te pup ptr pont) si ceva regim in sensul ca nu-i dau nimic care sa-i favorizeze digestia rapida, ne limitam la 4 scaune/zi. Nu l-am mai cantarit asa des, ca sa nu-mi fac probleme inutil. am fost pe la vreo 3 medici, am facut analize cu carul (si bani multi) si concluzia generala e ca baiatul e sanatos, n-are nimic. Singura buba e ca nu digera 100% f bine, dar deja tratam cu enzimele astea.
Dinti nu avem, apropos, mai e vreun bebeu stirb? Probleme nu-mi fac ptr ca si Ioana a fost la fel, i-au dat dintii destul de tarziu.

Si la noi e problema cu jucariile Ioanei pe care nu stiu cum sa fac sa nu le ia Filip in gurita...e tare greu ptr ca si la noi este fix exact cum a descris Naty: printese si accesorii mici-micute mii! amn facut instructaj cu Ioana, dar e greu si f periculos!

Hai, ca-mi mai aduc aminte si va mai spun!

Pupici

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Avem pozici noi cu GicaNevrozica aka Aidan
aici
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/

Ca sa vedeti diferenta de lungime intre 8 luni
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3941031841/
si 5 luni jumatate
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3677998477/

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Anuc,ma bucur ca sunteti bine si v-au prins bine enzimele.Si la noi s-au mai redus scaunele,a luat in greutate destul de bine,a recuperat f bine,avand in vedere ca-mi scazuse totusi 600gr cand a fost bolnav.Cat timp i-ai dat?Mie drita mi-a zis ca-i pot da 2 sapt pe luna..eu i-am dat toata sticluta si am facut pauza apoi..Am sunat-o si am intrebat-o si a zis ca e ok..sa fac pauze cand si cand.

Selene,la mine n-are posta bani.Mereu trebuie sa fac 2-3 drumuri pana la capatul celalalt al orasului ca sa iau banii..ba ca nu au fluturasul acolo,ba nu au bani.Eu nu inteleg o chestie..cand vin indemnizatiile(hartiile alea),vin asa doar hartiile?Nu vin cu tot cu bani?Ca m-au tampit astea de 3 luni de zile cu placa asa : "n-are posta bani"..Sper insa ca din oct sa intre pe card,ca am innebunit sa merg mereu pana acolo.Noroc ca l-am lasat pe David ba cu bunica-sa,ba cu taica-su,ca era tare nasol sa-l tot car atata dupa mine cu ratc-ul.

Va pupam si va dorim multa sanatate.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Ledi, noi luam de vreo 3 saptamani, mai avem putin din sticluta. acum nu stiu ce sa fac, alta drita mi-a zis sa-i dau dupa aia Kreon. O sa vad. al meu a luat luna asta 200 gr in prima saptamana (cat luase o luna intreaga, luna trecuta), dar am fost la munte si acolo i-a mers f bine. apoi nu l-am mai cantarit, o sa fac bilantul la 8 luni. Oricum doctorii mi-au zis ca este ok chiar daca a luat mai putin decat trebuie, asta e ritmul lui....am zis si eu ca daca 3 doctori nu s-au panicat cand au vazut cresterea lui in cele 7 luni, inseamna ca e ok, or stii ei ce stiu.
Ma bucur ca sunteti bine si voi! spor la crescut in continuare! :)

Noi acum avem toti 4 muci...dar cu carul! Nu mai stiu cui sa-i dau paracetamol mai intai. Sper sa fie doar atat si sa nu se agreaveze la niciunul.

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Miere, m-am prins de ce nu vrei mergator. Din cauza pisicii si nu ca nu e safe pt AidanVai ce m-am amuzat
computeristul mic.
RoxanaNici nu imi vine sa cred ca am mai vazut si eu frumusica mica
Si ne plac falcuteleNu mai trebuie sa mai slabim ca ne potrivim
Eu sunt bine, multumesc de intrebare. Still up and running
Noi la 7 luni aveam 9,75kg. De masurat ma descurc mai greu dar cred ca undeva pe la 73cm. Avem 5 dinti, doi jos, incisivii laterali si acum unul din incisivii frontali a iesit. Merge prin tarare mai mult, si rotire pe un genunchi. SI ma uitam si eu azi cu groaza ca iar incepe nebuneala cu televizorul si toate sculele.
Despre jucariile lui frate-sau nu mai zic

Dar, acuma motanul meu e mai mare si ii tot zic sa nu le lase la indemana lui, si in general cele mici (LEGO)trebuie sa stea in camera lui. Cat mai dureaza si asta
De vorbit prea putin, in limba lui.
De dormit, nu ma pot vaita dupa ce citesc de la voiAsa ca tac, desi nu suntem chiar sfintisori
De mancat e ok. Aalina, si eu am incercat cu indopatul ca sa doarma noaptea, si dupa o perioada vrea mai mult
Eu una nu stiu cand trece timpul asta, si ma uit la el ce marisor e de acuma si nu imi vine sa cred.
Oare sa mai fac unul?
Dark bine ati venit acasa! Sa va fie de bine plimbarea.
Irina numai bine si sanatate cat se poate!. Pupici lui Ochila/Urlacila
Alinuk, Alina voi unde mai sunteti?
Ledi sunteti mai bine acum?
Ira voi? Anca?
Iote ce mult mi-am amintit
Numai bine tuturor

Mergi la inceput