Nu avem loc de respirat de reclama cu IKEA!

Nu avem loc de respirat de reclama cu IKEA! | Autor: GabyHila

Link direct la acest mesaj

De cand a aparut reclama asta pe forum, nu mai poti sa faci un click sau sa citesti o pagina fara ca la fiecare 30 de secunde sa apara peste forum aceasta reclama! Mi se pare invadarea unui teritoriu unde intram sa ma relaxez si nu sa ma enervez ca nu pot scrie o fraza fara sa fiu AGRESATA DE RECLAMA DE LA IKEA!

Moderatori, va rog sa luati aminte ca magazinul exista numai in Bucuresti si din cate stiu eu livrari in tara nu fac! Va rog frumos transformati aceasta reclama in una ca toate celelalte!

Gaby

Bebe in 16 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Subscriu....cu mentiunea ca datorita unei maaari doze de toleranta, dupa vreo 2 zile m-am obisnuit sa o tot inchid....dar e extrem de enervant, iti testeaza rabdarea bine de tot!!!

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Baby boom, urletul meu este dupa o toleranta de 1 saptamana nu de doua zile. Va rog frumos faceti reclama sa stea locului, ca nu ai cum sa nu dai cu mouse`ul peste ecran. Si intram aici sa ne simtim bine si sa ne sfatuim! Va rog...

Bebe in 16 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu nu o vad deloc. Unde e?! Nu ca as vrea sa ma agaseze ...dar, sincer, mie nu-mi apare nici o reclama cu Ikea.

Mara si Matei

Mergi la inceput