Prientenie la plesneala*73* - All4one&One4all
Raspunsuri - Pagina 4
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela77O pai nu ai zis ca te-ai lasat de toate? ![]() |
pai daca nu gatesc ceva sa aiba max ce manca, risc sa fiu lasata eu...si nu cred ca la anii mei si in deosebi la kilele mele ma mai ia careva. asa ca help me cu idei de gatit.
intreb closca sefa, mai tine ti-ai spune bucatareasa sefa, ce faci de mancare???
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciBazar pt Mihaita
ambitioasaInfertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
rhoneea spune:
AAA si Vacanta placuta!!!

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien 
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
violeta69 spune:
| citat din mesajul lui rhoneea AAA si Vacanta placuta!!! ![]() ![]() ![]() Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">![]() *Miracolul nostru* ![]() "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!" Michael Jackson |
AAA?!

vacanta placuta unde,cui,cand ?

Alaturi de SONIA

si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA

si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio
, mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
rhoneea spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui violeta69
AAA?! ![]() vacanta placuta unde,cui,cand ? ![]() Alaturi de SONIA ![]() si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA ![]() si nu in ultimul rand donu'Bodo ![]() Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
Lu' Mamanu.Nu pleaca in vacanta?Ori am inteles eu gresit

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
violeta69 spune:
Delphi,improvizeaza ceva ccu ce ai prin casa ![]()
si nu te baza pe mancare .....ca nu tine asta,iti io 
Alaturi de SONIA
Vio
, mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
violeta69 spune:
Irina,AAA se numeste?![]()
lasa asa plece in vacanta....mai vreau si eu 
Alaturi de SONIA
Vio
, mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kariguld spune:
| citat din mesajul lui Delphinas eu ce gatesc azi? www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciBazar pt Mihaita ambitioasaInfertilitatea este o boala Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile?? |
ai uitat? azi mananci la mine!

Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
rhoneea spune:
Aaaa,adica ca mi-am adus aminte bre ![]()

*Miracolul nostru*
Michael Jackson
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
ai uitat? azi mananci la mine! ![]() Bazar pt Mihaita![]() cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA ![]() Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine! |
vreau si eu,ce numai ea?

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA
DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
violeta69 spune:
| citat din mesajul lui rhoneea Aaaa,adica ca mi-am adus aminte bre ![]() ![]() Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">![]() *Miracolul nostru* ![]() "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!" Michael Jackson |
bine bre

sefu' nostru ce mai face?

Alaturi de SONIA

Vio
, mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!