Prientenie la plesneala*73* - All4one&One4all
Raspunsuri - Pagina 20
Delphinas spune:
anca si closca,....aveti fiecarecate un pm...ce sa stie toata lumea ce am eu...sa ma rastalmaceacsa si sa ma faca barfitoare apoi??? iak am si eu sicretili mele...sac 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
ancadragoman spune:
Delph ai mare dreptate si inteleg perfect ce simti ca si eu am trecut prin asta
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas anca si closca,....aveti fiecarecate un pm...ce sa stie toata lumea ce am eu...sa ma rastalmaceacsa si sa ma faca barfitoare apoi??? iak am si eu sicretili mele...sac ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciBazar pt Mihaita ambitioasaInfertilitatea este o boala Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile?? |
pai este frumos?este corect?doar ele au pm?

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA
DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
A_Iulia spune:
Imi cer scuze de la cele cateva fete din grup pe care le admir sincer, dar volumul asta nu merita decat o stea. Am sa ingros randul tutelor.
sper sa deschideti volum nou care sa va aduca atata placere si voua, si altora, exact asa cum au adus volumele trecute.
Fara suparare, dar ce s-a intamplat in volumul acesta nu va face deloc cinste.
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui Adina Iulia Imi cer scuze de la cele cateva fete din grup pe care le admir sincer, dar volumul asta nu merita decat o stea. Am sa ingros randul tutelor. sper sa deschideti volum nou care sa va aduca atata placere si voua, si altora, exact asa cum au adus volumele trecute. Fara suparare, dar ce s-a intamplat in volumul acesta nu va face deloc cinste. |
multumim si pt o singura stea...asa stim si noi unde am gresit.
si da in acest capitol s-a gresit ca s-a acordat o importanta prea mare unor useri
oricum multumim inca odata. asa si stim si noi ce sa corectam. si apreciez ca ai si motivat acesta stea, nu ce celelalti useri.
asa ca plesnite dragi, hai sa ne remobilizam si sa facem de acum in colo capitole asa cum ne sta noua bine, pline de umor.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciBazar pt Mihaita
ambitioasaInfertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
kay spune:
Am sters
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui kay Am sters ************************************************************************************ MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT ! oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ." |
ce?si de ce?
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA
DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA