Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru gandurile bune. Si eu sunt alaturi de voi. Ma iertati, ca nu va numesc pe toate.

Freedelia sper sa iti treaca greturile.

Leeloo multumim, ca ai intrat sa ne saluti si esti cu gandul alaturi de noi.

Legat de pat eu am cumparat o saltea pentru patutul pliant de la selgros. Este exact pe masura, e super buna, am dat un milion si ceva pe ea atunci. E italieneasca, facuta la Timisoara, nu imi mai aduc aminte marca. Dar e super super buna. Cand plecam in concediu ii fac salteluta dintr-o plapuma. Cand mergeam de ex in Bulgaria la mare, primeam patut pliant de la hotel gratuit.

Eu am folosit scoica pana la un an, ca scaun de masina, apoi am avut un scaun Brevi si acum avem unul de la Recaro, care e pana pe la 7 ani parca. Eu nu mi-as pune copilul in masina fara scaun. Nu aruncati cu rosii, dar cei ce o fac sunt inconstienti dupa parerea mea.

Sabina 9+, mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Hello burtici frumoase
v-am promis poze de la botez....
aici sunt : http://community.webshots.com/album/574728564XNaOWf

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Atentie la varianta Trio Chicco Enjoy. Pe asta o avem si noi. E foarte practic carutul, usor de manevrat, util, nimic de zis, dar varianta sport pentru faza intermediara este execrabila. Ea are copertina numai daca copilul sta in fundulet, daca vrea sa stea culcat, nu este protejat la spate. Poate s-au mai schimbat intre timp, verificati inainte sa dati banii.

Sabina 9+, mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ioana da sunt de acord cu tine, scoica e f buna, dar am impresia ca si landoul de la carucioarele noi e valida pt masina, oricum eu am folosit scoica mult de tot fata de landou - 2 luni cred cel mult

faza intermediara de la chicco e de la 6 luni incolo, tocmai pt care are landou si scoica pana in 6 luni cel putin

roxana 11+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am vazut si mi-a placut teribil (la un magazin fain, in Spania) acest COS. Eu as folosi cosul pe un altfel de suport si l-as tine pe bebe in el pana se face mai marisor... ca-n pat, de cand doarme Luca cu noi, e cam inghesuiala .

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

aleesicoo am vazut pozele de la botez! Sa-ti traiasca finul si sa aiba parte de bucurii!

M-a inspirat motto-ul tau... Invingatorii nu renunta niciodata astfel ca, intr-un final, putem spune ca The winner takes it all!! Asta iti doresc si eu: sa ai parte de rodul rugaciunilor voastre, sa primesti copilul pe care vi-l doriti ca sa puteti spune ca aveti totul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Multumesc din suflet
asteptam si noi luna asta sa vedem daca se prinde mugurasul meu iubit

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

aleesicoo am vazut pozele de la botez! Sa-ti traiasca finul si sa aiba parte de bucurii!

M-a inspirat motto-ul tau... Invingatorii nu renunta niciodata astfel ca, intr-un final, putem spune ca The winner takes it all!! Asta iti doresc si eu: sa ai parte de rodul rugaciunilor voastre, sa primesti copilul pe care vi-l doriti ca sa puteti spune ca aveti totul!

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

fetelor..pt k am nascut tot in martie..stiu perfect cum o sa decurga lucrurile pt voi..legat de vremea de afara si de dezvoltarea copilului..

noi avem carut de la ABC design 3 in 1.. de scoica nu cred ca trebuie sa vorbesc prea mult..este complet necesara pt masina..nu tineti niciodata copilul in brate in masina..chiar cand il scoateti din maternitate..puneti-l in scoica...oricum va adormi si va fi linistit..! scoica este necesara!!!
in landou copilul vostru va sta cel mai bine pana pe la 4 luni..poate chiar mai mult..dar in martie, aprilie, mai cand vremea de afara este destul de rece copilul va sta bine in landou infofolit cu paturi si este protejat f bine de vand cu tot cu coviltirul de deasupra si paturica specifica landoului..teoretic copilul sta bine pana la 6 luni in landou..asa se zice..dar..de la 4 luni incepe deja sa se foiasca sa se intoarca sa vrea pe burtica sa creasca..si nu mai are loc sa se intinda..deci va trebuii sa-l mutati in varianta sport..

la varianta sport e bine sa va interesati cand cumparati carutul daca se lasa complet pe spate..la orizontala..pt k bebe va dormi afara si are nevoie sa stea cat mai culcat..asa cum cineva mai sus a zis..e bine sa vedeti de coviltir cum se trage..complet in trepte..daca are aerisire, gemulet din plastic..
apor bebe va sta in fundulet..si e bne sa vedeti cu bara de protectie din fata..se scoate..se modifica cumva..centurile de siguranta cum se monteaa..

pt voi este necesara o umbreluta..pt k prindeti vara cu totul ..eu ma tot plimbam cu un cearsaf de pe stanga pe dreapta in functie de cum pik soarele..k tot n-am avut timp de cautat umbrele..acum stiu..au la cora si la kika..

important pt noi a fost sa pot vedea copilul din fata si in landou si in sport..si astfel avem un cadru pe care se monteaza si cu fata si cu spatele toate cele 3 piese..dar exista si modele de carut la care se schimba manerul de pe fata pe spate..asta depinde de voi..dar eu sunt f multumita asa!

hai k m-am lungit..doarme tudor si deaceea imi permit!

si sper ca v-am fost de folos!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

referitor la landou si protectia in masina..eu personal nu recomand..am vazut copil prins in curele in landou..si nu este deloc in regula..copilul se balangane..si plus..la D ferste un accident..pana si oamenii sar din scaun..dapoi un bebe neprotejat..k prectic..landoul este prind in centura..dar copilul tot liber sta in landou..plus..e bine sa va invatati copilul sta stea in acea pozitie in masina..si cu centura prin fata lui cumva..de mic..k asa o sa stea mult timp de la nastere incolo..
dar fetelor daca va luati scoica..macarsa o folositi asa ca la carte..pe locul din dreapta spate cu spatele de sensul de mers!!! eu am avut un mini accident..conducea fratele meu..si copilul n-a patit nimic..tocmai pt k era cu spatele la drum..

la kika exista o oglonjoara care se monteaza pe geamul lateral din spate..geamul triunghi din dreapta spate..se fixeaza astfel incat atunci cand intorci capul catre copil sa-l vezi perfect in oglinda..
folositi-va de tot ce este nou inventat..sunt bune!

sper sa nu deranjez pe nimeni cu mesajele..asta este parerea mea!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Aleesicoo sa dea DD sa fie bebe in burtica deja!!
Leeloo primul meu copil este nascut tot in martie dar tot apreciez fiecare sfat in parte, asadar multam' fain ca impartasesti cu noi din experiente!

Mergi la inceput