Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 8
nibi_niki spune:
buna dimineata la amiaza.
childfelicitari pentru carucior
ioana, alinafelicitari pentru gemeni
mralu la multi ani
eu am petrecut frumos aseara , noroc cu mama si cu cumnata mea care s-au ocupat de tot acasa, apoi am plecat in oras cu prietenii.Am primit si cadoul de la iubitul meu aseara...nu mi-a venit sa cred ochilor..un inel superb.Sper sa nu-l fi ametit pe bebe aseara dupa putina sampanie si o bere
14+
dayanara spune:
niki sa porti sanatoasa si iubita inelul!
child felicitari pt carucior!
La multi ani ralu!safi sanatoasa si fericita!
roxana
11+ si
ivan (2.12.2006)
nibi_niki spune:
Vad ca se discuta despre carucioare si patuturi.Am fost si m-am uitat zilele trecute prin oras si am gasit carucioare de la 50 euro pana la 1000de euro.(ceea ce mi se pare un pret exagerat pentru un carut).Ce ma intereseaza la un carucior e sa fie usor,sa-l pot cara si alt avantaj sa fie asezat copilul cu fata spre mine cand imping caruciorul.Imi voi cumpara si un scaun de masina pentru bebe sa nu fim legati de tati daca vrem sa mergem undeva.Patutul va fi din lemn cu sistem de coborare si urcare pe trei trepte si cu sertar de hainute jos.De scoica..ce sa zic...nu prea ii vad rostul.
14+
oanaiacovita spune:
Niki felicitari pentru inel!
Pe cand nunta?![]()
Dayanara am vazut aseara un chicco trio enjoy care ne-a placut tare mult. Cred ca va fi pr lista pentru ca am si eu un pitic sa am landou. Imi place tare mult si de cand imi doresc un bebe il vedeam plimbandu-l intr-un landou.
Desi aseara am vazut un carut tare fain care se facea lanou si ulterior carut sport. Off, ca e rau sa ai de unde alege.
Oana
17+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
oanaiacovita spune:
Si patut am vazut www.cifnetforum.com/_cifnetforum/poze.php?poza=http://www.articole-pentru-copii.ro/images/Uploaded/catalog/images/25-203-thickbox.jpg&width=undefined&height=undefined" target="_blank"> asa unul pe net si mi-a placut mult. Initial vroiam de lemn, dar cum noi plecam destul de des de acasa, ma gandeam ca ulul pliant e mai ok.
www.articole-pentru-copii.ro/index.php?pag=catalog_cifnetforum&catalog=product_info&action_cifnet=preview&cPath=33_43&products_id=738" target="_blank"> aici e descrierea patutului
Oana
17+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
nibi_niki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara niki sa porti sanatoasa si iubita inelul! child felicitari pt carucior! La multi ani ralu!safi sanatoasa si fericita! roxana 11+ si ivan (2.12.2006) |
sarumana pentru urari,sanatoasa sunt iubita...cred...dar cel mai frumos cadou de anul asta de ziua mea ramana bebele.Doamne ajuta sa fie bine pana la sfarsit.
14+
nibi_niki spune:
| citat din mesajul lui oanaiacovita Niki felicitari pentru inel! Pe cand nunta?Oana 17+ Erick NicholasDoamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
pe cand nunta?...nu stiu...nu cred ca va urma asa ceva.Imi este foarte bine asa.Eu am mai trecut printr-o casnicie care s-a terminat foarte urat si cred ca mi-e teama sa incerc din nou.

14+
dayanara spune:
da oana, chicco ala , au prietenele mele si sunt f multumite, landoul e bun ca.l poti cara dupa tine prin casa, iar scoica de exemplu, se pune pe carucior si copilul sta foarte bine incorporat pe la 2 luni,il poti plimba destul in scoica apoi se decupleaza imediat si se pune in masina, de fapt scoica e un scaun de masina pt copii asa mici, dar e foarte practica deoarece merge si plimbat in ea
de patut cam alea de lemn cu sertat jos cum zice niki, imi plac si mie
dar cum m.am invatat minte de la ivan ca nu toti prefera patutul ...nu.l iau imediat
editez sa pun
http://www.balbinabebe.com/prendas/paula712azul.jpg
cam asa ceva o sa iau pt primele 2-3 luni, apoi daca vad ca tine ii pun si pat :)
roxana
11+ si
ivan (2.12.2006)
Leeloo21 spune:
felicitari mamici cu burtici!!! si eu eram ca voi acum fix un an!!!
acum sunt cu bebe de 6 luni in brate si va scriu...este minunat sa ai atatea prietene!!!
bucurati-va de liniste si relaxati-va
va
cu drag si noi abia asteptam burtica nr 2
multa sanatate
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
Ioana5255 spune:
| citat din mesajul lui oanaiacovita Servus burtiuctelor! ![]() Am terminat si eu cele doua saptamani horror si sper de acum in colo sa am si eu mai mult timp sa stau cu voi la povesti. Pentru ca sunt in urma nu mai apuc sa recuperez ce s-a scris, dar m-am bucurat pentru toate vestile bune primite la eco de voi, de carucioarele aparute si am spus in gand La multi ani! tuturor sarbatoritelor. ![]() ![]() Am fost ieri pe la cumparaturi si am inceput sa tatonam terenul in ceea ce priveste patutul si carutul. Si m-am intors in aceeasi mare ceata in care am plecat. ![]() Fetele la al doilea/al treilea bebe, va rog sa ne dati si noua celor mai putin stiutoare sfaturi despre carut si patut. La patut ma intereseaza care sunt mai practice si mai ok, cele de lemn sau cele pliante? La carut ce receomandati? Sistemele simple care se pot folosi de la nastere sau sistemele 2/3 in 1? E folositor landoul si cosul auto sau ma pot descurca cu un carut simplu? Va rog mult dati-ne sfaturi pentru a nu arunca bani in vant, mai ales ca nu sunt asa multi. Pupici si un weekend minunat. ![]() Oana 17+ Erick NicholasDoamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Oana noi am avut patut pliant. Il poti lua cu tine pe peste tot, e usor de transportat si foarte practic. Am avut carucior 3 in 1, dar nu am fost multumita de varianta sport. In landou sta cam 2 luni maxim, eu in prima luna am culcat-o acolo, ca imi era mai usor sa o adorm. Varianta sport insa, pe iarna a fost de doi bani. A trebuit sa luam un carut intermediar. Dar anul trecut la mare l-am folosit la greu. Ma refer la varianta sport. Pana sa aflu ca am gemeni, ma gandeam la un carut in trepte. Acum iti dai seama, ca situatia se schimba radical. Va trebui, sa ne schimbam inclusiv masina.
Sabina 9+, mamica Alexandrei