Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 7
oanaiacovita spune:
Servus burtiuctelor!
Am terminat si eu cele doua saptamani horror si sper de acum in colo sa am si eu mai mult timp sa stau cu voi la povesti. Pentru ca sunt in urma nu mai apuc sa recuperez ce s-a scris, dar m-am bucurat pentru toate vestile bune primite la eco de voi, de carucioarele aparute si am spus in gand La multi ani! tuturor sarbatoritelor.

Am fost ieri pe la cumparaturi si am inceput sa tatonam terenul in ceea ce priveste patutul si carutul.
Si m-am intors in aceeasi mare ceata in care am plecat.
Fetele la al doilea/al treilea bebe, va rog sa ne dati si noua celor mai putin stiutoare sfaturi despre carut si patut.
La patut ma intereseaza care sunt mai practice si mai ok, cele de lemn sau cele pliante?
La carut ce receomandati? Sistemele simple care se pot folosi de la nastere sau sistemele 2/3 in 1? E folositor landoul si cosul auto sau ma pot descurca cu un carut simplu?
Va rog mult dati-ne sfaturi pentru a nu arunca bani in vant, mai ales ca nu sunt asa multi.![]()
Pupici si un weekend minunat.
Oana
17+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
oana, din experienta si gusturile mele, importanta e salteaua de la patut, eu nu m.as culca nici eu nici copilul pe un pat de plastic cu salteaua aia de calatorie cu care vine, acum darca vine cu saltea tare groasa, cred ca e ok, oricum prefer lemnul...
totusi ivan n.a folosit patutul a dormit cu mine si acum tot cu mine doarme, pt al doilea am sa cumpar un fel de landou , dar nu de carut, de casa, pt primele zile sau saptamani, daca ii va place ii voi lua patut
de carucior nu stiu cum e la voi, dar in bucuresti mie erau sa.mi sara rotile de la drumuri de aceea ti.as recomanda un carucior cu roti mari, landoul cred ca mai mult de 2-3 luni nu.l vei folosi, iar scoica, de se poate monta pe carucior si foloseste ca scaun de masina o poti folosi cam pana la 9kg, mie ce sa zic, imi trebuie la carucior si landou si scoica, am avantaj ca le am de la ivan, eu am caruciorul loola de bebe confort, asa ca eventual voi cumpara alt carucior doar partea de la 6+ luni, asa pt design si placerea mea
ah oana, vezi si cum e cu scarile, cu urcat coborat, sa fie un carucior usurel daca se poate
freedelia, ieri chiar m.am gandit la tine, m.a luat gura pe dinainte ca mie mi.a trecut toate si de ieri dupa masa pana azi am zis ca mor de sila, greata , nu mi.am putut lua medicamentele de tiroida, si ca sa beau apa trebuia sa ma autosugestionez inainte, foarte nasol, mai ales ca eu de fel nu vomit, cred ca am vomat de 2 ori in toata viata, asa ca totul imi sta in gat, doar daca vad reclama la mancare ma ia cu sila si parca mi se intareste stomacul, tare nasol e
roxana
11+ si
ivan (2.12.2006)
dayanara spune:
oana uite asa vad un carucior complet care.mi place
http://img213.imageshack.us/i/quinny2il3.jpg/#q=quinny buzz
sau http://www.stokke-stroller.com/ro-ro/
ce bine ca e pagina in romana...
eu am din asta
http://www.bebeconfort.com/collection-2009/UK/prom_poussette_loola.htm
nu pot sa spun ca sunt foarte multumita...dar merge, eu l.am luat deoarece la vremea respectiva era singurul care se strangea si desfacea cu o mana, caroseria -partea de aluminiu se trage ca sacul de golf, deci nu. ridicam ...si mai multe avantaje care m.au incantat pe mine atunci
roxana
11+ si
ivan (2.12.2006)
samaria spune:
Servus,fetelor frumoase si burticoase!
Imi reincep activitatea de forumista,dupa una dintre cele mai agitate si emotionante saptamani ale vietii mele:a inceput Sam scoala,are mama elev in clasa intai!

A fost destul de greu sa "il las sa plece",primele doua zile, mai ales, dar acum m-am mai linistit,ii place la scoala,cel putin deocamdata
...asa ca Doamne-ajuta!
V-am citit in fiecare zi ,dar n-am mai apucat sa raspund,am avut si la servici o saptamana agitata...of!De-abia am asteptat weekendul,sa fie mai lejer...![]()
Sper ca nu voi supara pe nimeni daca ma lungesc un picut,poate n-o sa mai am ocazia pana in weekendul urmator(dupa-amiaza plec la mama si ma intorc maine,iar acolo nu am net)...
Sabina:wow!

felicitari si pupici pentru ambii bebici!Gemeni identici? Extraordinar!

Aleesicoo:ai rabdare,totul va fi bine si va veni si BB,nu te ingrijora!
Castelana:din cele spuse de tine te numesti cumva si Ana?!Scuze daca delirez...
...Asta e cel mai putin important acum...Multa,multa sanatate mamei tale,dar si tatalui si tie,aveti cu totii nevoie de putere,Dumnezeu va va ajuta!

Fetele sarbatorite,ate,niki,ralu(scuze daca gafez-neuron solitar de gravida!),cu intarziere, dar sigur din toata inima:"LA MULTI ANI!!!"

Ina:aduna-ti tot curajul si da vestea la servici!Oricum trebuie s-o faci,odata!Sunt alaturi de tine!
Kossir:sarbatori fericite!Sa ne trimiti si noua niste bunatati de pe acolo...

Ellanik:iti tin pumnii si fac galerie

pentru carucior!Sarcina trecuta si eu am tricotat,acum nu imi ajunge timpul nici sa respir!

Child:felicitari pentru carucior albastru!Wow!

Sensibila:felicitari pentru BB saltaret!

Bluekidoo:precis ca e BB,care te saluta![]()
Alina_bubulina:felicitari pentru"trei in unul"!!!

Sa dea DD sa fiti cu totii bine

pentru fiecare!![]()
Freedelia:ce m-am mai bucurat ca ieri ai avut o zi frumoasa,si tocmai cand imi notam sa te felicit pentru ce program fain o sa ai si azi...

Sa speram ca greturile se vor rari si pana la urma se vor duce de tot,multa putere iti doresc si ai grija de tine si de minunea din burtica ta,dar si de cei trei pe care ii ai alaturi,mi te imaginez ca ai familia perfecta(fara sa crezi ca vreau sa te lingusesc),cel putin din poze asa reiese(dar si din ceea ce am citit despre tine), te pup cu drag,sa fii bine iti doresc!

Dragele mele,cele carora nu v-am scris cu numele,va trimit 

si 

Aveti grija de voi si de puisorii dragi din burtici!
Maria
11+
Mami de Sammy
samaria spune:
Wow,am vazut acum cateva clipe un BB de 4 lunite,baietel,asa de dragut...

de-abia astept sa mai am si eu unul...![]()
Maria
13+
Mami de Sammy
samaria spune:
Dayanara,imi plac gusturile tale,si eu as alege unul dintre primele doua,dar cine stie ce PRET ar avea si mai ales daca l-as gasi in zona...
Maria
13+
Mami de Sammy
samaria spune:
Gata,ies ca tre sa plecam si sa pregatesc "poporul"...![]()
Va pup cu drag, sa scrieti numai de bine despre voi si burticutele voastre!

Maria
13+
Mami de Sammy
Rebiana27 spune:
PATUT i-am cumparat lui Luca inca dinainte de a se naste si el nu a dormit nici macar o noapte intreaga in el. Este foarte sic, model pliant (nu mi-am dorit din acela de lemn care se poate transforma in pat pentru copii mai mari pentru ca ii mobilasem deja camera lui Luca si are un pat-masina). Am gandit la momentul respectiv sa il pot strange si monta ori de cate ori va fi nevoie. Daca as fi stiut ca nu-l voi folosi decat pentru a depozita hainute in partea de jos si pentru a-l mai pune pe Luca atunci cand plecam la baie sau bucatarie sa iau/duc ceva, nu as fi luat deloc. Pentru bebe 2 voi folosi un cos in prima instanta si voi remonta patutul daca va dormi in el.
CARUT... primul carut l-am primit de la nasi. Fainut dar pe masura ce inainta Luca in varsta mi-era greu sa-l urc/cobor cu bebe in el astfel ca pe la 6 luni i-am luat unul care cantarea cam 7 kg, cu trei roti, foarte usor de manevrat cu o sg mana. Are spatiu de depozitat dedesubt si inca il mai folosim daca am treburi urgente de rezolvat si trebuie sa-l iau pe Luca cu mine. Spatarul (sau cum i se spune) se poate rabata, pentru atunci cand copilul doarme si se ridica intr-o pozitie comfortabila pentru atunci cand este treaz. Al meu are doar doua pozitii de rabatat spatarul... primul avea 3 pozitii si, sincer, pentru primele luni acela este mai bun. (incepand cu 3 luni eu i-l ridicam putin lui Luca si reveneam dupa ceva timp la pozitia orizontala).
I can't fake with dignity so i'll not try!!
oanaiacovita spune:
Dayanara
din pacate primele care le-ai aratat le-am vaz
ut si eu ieri si sunt 50 de mil(1200 euro).Mi se pare enorm, chiar daca sunt superbe.
Eu mai mlt de 15 mil nu am de unde da si asa si atat e tare mult.
Samaria felicitari pt cls.I. Wow ce emotii tre s fi fost la voi.
Oana
17+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
samaria felicitari pt un nou an scolar:)
ce sa zic, eu in romania am vazut mai multe carucioare scumpe decat aici :) bine aici sunt un pic mai ieftine dar n foarte mult
oana, eu intr.adevar am o pasiune pt carucioare am avut vreo 3, dar uite am prietene aici care au chicco de toata viata, si foarte foarte bune, ba mai mult, vreau sa.ti spun ca anumite parti , materialul arata mult mai noi decat de la loola al meu de exemplu bara aia din fata, chicco e din piele sa imitatie, dureaza foarte mult, la loola sau quinny din material s.a facut praf in 3 luni
itr.adevar, am dat linkurile gandindu.ma la design,dar un carucior bun imi pare asta :
http://www.bebek-store.ro/Carucioare-Chicco/Carucior-Trio-Enjoy-Evolution.html
eu am latit pagina? ca daca e asa editez
roxana
11+ si
ivan (2.12.2006)