Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 17
dayanara spune:
felicitari ella, sa vina baiatul sanatos si frumos! :) aboia astept sa.l vad
ioana5255 sincer si eu am simtit la 9 saptamani, dar am tacut pt ca stiam ca nu se poate teoretic , dar de atunci simt mereu asa ca o vibratie, exact cum am simtit primele miscari in prima sarcina la 14 sau 16 saptamani
denisa, eu sunt hipo dar din ce stiu eu ca la inceput am fost hiper, e ca analizele tale sunt bune, importanta e valoarea TSH, apoi mai stiu ca in sarcina o usoara hiper e normala , nu te nelinisti, mie valorile mi se par normale, sa.ti spun ca sunt persoane cu hipo care au tsh de 50 de exemplu sau un hiper alarmant la 0,1
roxana
11+ si
ivan (2.12.2006)
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui GabyHila Dayanara nu pui niste linkuri cu carucioarele te rog? eu stokke gasesc numai o varianta si e scumpa ca naiba:) Bebe in 16 saptamani www.gabyhila.blogspot.com |
gaby stokke si quinny complete cu landou si scoica genti etc sunt scumpe rau,adica in jur de 1000 de euro, dar eu am 2 carucioare in casa, unul e loola de bebe confort cu landou si scoica, deci o sa ma bag la quinny sau stokke fara scoica si landou , drept pt care o sa.mi iasa in jur de 500,sper
linkuri aici:
http://www.stokke.com/en-gb/
http://www.quinny.com/quinny/default.aspx?language=ch-en
http://www.bebeconfort.com/collection-2009/UK/prom_poussette_loola.htm
si mai e unu la moda, design frumos, calitate nu mai zic, dar mie personal nu.mi place, asta nu inseamna ca nu e frumos sau bun, este bugaboo cameleon:
http://www.bugaboo.com/
roxana
11+ si
ivan (2.12.2006)
Rebiana27 spune:
Ella felicitari pentru baietel! Sa fie sanatos si stea cat mai mult la mami in burtica! 

I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
castelana, ma bucur ca mama a iesit bine din operatie, acum si tu esti mai linistita
pentru laringita ce ai luat?
babyangel foarte frumoasa mobila si de calitate, imi place
freedelia, tare bine tre sa se distreze copiii, e o activitate frumoasa sa pozeze 
aici unde nasc, primesc in spital creme si sampon johnson de.mi ajung vreo 3-4 luni...cu ivan tot johnson am folosit si a fost ok
roxana
11+ si
ivan (2.12.2006)
honeybaby spune:
Roxana mi-au dat lacrimile cand am citit raspunsul tau
.Sper sa fie totul ok
. Maine am programare la dr. sa vedem ea ce zica ca ar trebui sa fac
Denisa,
12 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Roxana mi-au dat lacrimile cand am citit raspunsul tau .Sper sa fie totul ok . Maine am programare la dr. sa vedem ea ce zica ca ar trebui sa facDenisa, 12 +Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
denisa, uite
http://tiroida.ro/2009/06/sarcina-si-hipertiroidia/
citeste ultimul paragraf
aceasta forma de hipertiroidie subclinica este foarte usoara si nu necesita tratament specific;
eu am citit mult , de disperare, tot ce.am gasit si in multe articole medicale se spune ca o forma usuoara de hiper e normala, iar la tine tsh e perfect, pe mine el e cel care ma alarmeaza
te rog , cand vii maine, sa.mi zici ce ti.a zis medicul, si eu sunt curioasa cu toate ca nu e cazul sa te stresezi

roxana
11+ si
ivan (2.12.2006)
honeybaby spune:
Roxana Te iubesc
. M-am linistit.
O problema am rezolvat , mai ramane sa vad ce fac cu cea de coagulare si sotului i-au iesit analizele hepatice un pic aiurea, trebuie sa intreb dr. si depre asta.
Sa va spun ce valoare are Fierul la mine : 17
.
Denisa,
12 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Rebiana27 spune:
Denisa
ma bucur ca te-a mai linistit Roxana... eu nu stiu nimic legat de tiroida insa sper din suflet ca dr sa-ti spuna ca nu e de speriat! 
Castelana sa dea Dumnezeu ca mama sa se refaca incet-incet! Putere multa si tie! 
Am urmarit, cu inima saltand de emotie, filmuletul postat de ELLA si parca am simtit emotiile lor de parinti in devenire.
Felicitari inca o data! 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
mihaelagrosan spune:
Ellanika felicitari pt. baietel!!! Sa va traiasca! Cand vad ca voi aflati ma apuca si pe mine nerabdarea. Trebuie sa am rabdare pana la 18-20 sapt cand mai merg la eco.
Fetelor sa stiti ca si eu am simtit foarte repede miscarile lui bebe la a doua sarcina, la 11 saptamani, sunt foarte vagi, dar seamana cu ceea ce imi amintesc eu si apar de obicei cand il stramtorez pe bebica, ori ma strang pantalonii, ori stau intr-o pozitie care-l incomodeaza
. Si inca nu-l simt in fiecare zi. Unele persoane il simt mai repede, altele mai tarziu. Eu si la prima sarcina le-am simtit la 13 saptamani. Abia astept sa mai creasca si sa-ll simt zilnic. Elena a fost fooaaarte zburdalnica. Imi mergea burta in toate partile de se uita toata lumea de pe strada la mine. Ziceai ca am ceva extraterestru si vrea sa iasa. Maica-mea se tot mira, ea zicea ca noi, fetele ei, miscam incet si rar, se tot ruga de noi sa mai dam semne.
Babyangel nu te speria, valorile acelea sunt doar putin modificate, mai mult ca sigur nu e nimic, dar cel mai bine sa mergi la un doctor bun si cu experienta in ceea ce priveste gravidele.
Mihaela
12+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
oanka80 spune:
elena 

felicitari draga noastra pt george-theodor. sa va traiasca si sa va bucurati de nazdravaniile lui. moment inaltator pt voi ceea ce ati simtit, asa e? cum ai facut ecograful? endo sau intra vaginal?
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
16+
*mamica unui fluturas*