Burtici fericite de septembrie-octombrie (203)
Raspunsuri - Pagina 21
crissbebe spune:
Se vede ca sunt inca adormita...
ce aiurea scriu... scuze...
abia m-am trezit...
38 +cu bebe
Alexandru Aurelian
AMR : 2 ZILE 
monique02 spune:
Felicitari Nela, bun venit bebe Ana
Iulia eu stiu ca nu exista un standard de cat sa manance bebe in ml, singurul standar este cat ia in greutate, adica in prima luna intre 150 si 250 g pe luna. Daca este OK cu greutatea nu tb sa iti faci griji cat mananca.
adriana_m spune:
Wow Nela, felicitarile mele. Bun venit pe lume bebe Ana, sa cresti mare si sanatoasa.
Parca Aida spunea ca o sa nasti azi
, dupa ce rau ti-a fost ieri. Deci este si asta un punct de reper.
Luci eu savurez absolut toate discutiile voastre de proaspete mamici si absolut toate sfaturile care le dati voi pe aici. Deci pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc si mi se par toate foarte, foarte utile.
Maria felcitari pt masinuta si cat mai multi km cu ea.
Raluk cu microbii si eu sunt cam la fel. Eu sfatul asta cu prima luna fara vizite l-am primit de la dr la Robert. Acum nu stiu cum va fi dar nu cred ca o sa avem prea multe vizite. S-a anuntat cineva la spital si cam atat. Sper sa fie fara microbi toata lumea.

HAI LORADIN 

Dana15 sa sti ca nici noi nu suntem inca hotarati cu numele. Avem doua variante dar nu suntem hotarati care din ele sa le alegem. Am zis ca in functie de fata care o are si ce nume i se potriveste.
Adriana
37+ cu
si
Robert Cristian (08.26.2004)
Lullaby_2009 spune:
Manga sa stapaniti sanatosi masinuta! Cat mai multi km parcursi cu ea!
Madalina bine ai venit acasa, mami curajoasa! O sa fie bine! 
Am vazut poze cu mamici super Raluk, Dana, Pazza, aratati minunat si aveti burtici tare frumoase, chiar admiram ce piele frumoasa. Eu am pus 22 de kile pana acum si nu imi mai fac atatea griji, in plus ma bantuia de cateva zile o vergetura si acum vad ca s-a instalat asa bine aici, iar una noua se intrevede 
Nela, Raluk, inainte sa ma tund, ma tot intrebam cat de scurt sa fie ca vroiam o schimbare. Am zis sa nu ma tund prea scurt ca sa pot prinde parul in coada, dar se pare ca trebuia sa las macar 2-3 cm in plus la spate pentru ca atunci cand il prind in coada nu reusesc sa-l strang pe tot si se lipeste exact de ceafa, iar senzatia nu e prea placuta. Cand era cald afara innebuneam si dormeam seara cu agrafe in par, desi inainte sa-l tund puteam dormi cu el desfacut fara probleme. Deci cine se gandeste mai mult la astfel de lucruri?![]()
Iulia bine ati venit acasa! 
Am vazut poze cu puiuti dulci.
Minune de Hatsumomo. Piu, piu. Sa va traiasca! Ce scumpete!
Am vazut si frumustetea Sonia! Ce cumintica sta ea in brate! 
Bruce creste asa frumos! Mare succes o sa aiba, dar deja e promis.
Ce bine ii sta in brate la mami optimista. Iar cand doarme e un dulce.
Ce balansoar, cum sa nu-i placa.
Iar sosetele sunt 
Delia nastere usoara! Tinem pumnii sa fie totul bine luni! 
Alex sa-ti fie de bine! Ce vesti bune! Bravo, mai e putin. Acum ai si parul aranjat, super. 
Kemsy astept vesti de la tine. Oricand. 
Luto eu citesc cu mare drag mesajele tale, ma uimesti cum ti-ai pastrat simtul umorului si imi place cum povestesti de gogo.
Incerc sa invat din experienta voastra, desi cred ca in primele zile o sa uit tot si o s-o iau incet incet de la inceput. 
Ninia La multi ani!
Si eu imi fac aceleasi griji cu bebe si vizitatorii pentru ca prietenele imi tot spun ca abia astepta sa-l vada. Ma gandesc ca e o curiozitate pentru ele, cele mai multe neavand copii. Banuiesc ca vor sa vada cat de mult m-am transformat si cum e cu bebe mic, dar mie imi este atat de teama de microbi, virusuri, mai ales ca toamna e perioada gripelor, virozelor si in plus cred ca multe nu vor sti cum se tine un bebe sau alte lucruri, asa ca nu vreau experiemente cu puiul meu, dar nici nu vreau sa jignesc pe nimeni. Deci nu prea stiu cum pot sa rezolv situatia. Iar in spital nu cred ca o sa-mi arda de vizite, cum sa le explic asta?
Crocodana e o idee buna cu pozele, o sa fac cateva si o sa le trimit sa le vada, in speranta ca voi potoli curiozitatea astfel. ![]()
In rest, suntem bine, bucurosi ca ne apropiem de 36 de saptamani, inca putin.
Cu gandul la targul de cosmetice din acest week-end la care nu am putut participa, desi aveam lista de cumparaturi facuta inca din primavara.
Poate reusesc totusi sa ajung la targul de saptamana viitoare sa iau ceva pentru bebe.
Am scris o placinta cam dezorganizata, sper sa veti rabdare. Si as mai fi scris, dar ma opresc aici. Pe masura ce va citeam imi luam notite, unele lucruri deja nu mai erau de actualitate si le-am sters. Imi tot propun sa tin pasul cu voi, dar fac ce fac si tot raman in urma cu un capitol si imi spun ca voi scrie oricum, dar parca nu pot scrie un mesaj asa fara sa apuc sa citesc tot si mai trece o zi.
Sunt aici si va citesc zilnic, doar ca sunt cu un capitol in urma voastra de obicei. Adorm cu gandul la voi si ma trezesc cu drag a doua zi sa va citesc.
35+ cu 
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NelaM Buna fetelor, Sunt sotul Nelei si am zis sa scriu scurt despre ultimele noastre evenimente. Astazi la +8am ma trezit Nela cu travaliul inceput, dupa o discutie telefonica cu DR, la 10am am plecat la spital si la 12 Nela era deja in sala de delivery. Moasele si asistentele dupa cateva verificari ne-au anutat ca pozitia capului nu este buna pentru nastere naturala asa ca va trebui cezariana, ceea ce sa si intamplat iar la 1.51PM ora locala fetita noastra Ana sa nascut. Si ea si Nela sunt perfect sanatoase, Nela este acum in recuperare in camera la spital, eu am venit acasa pentru un somn scurt si maine la prima ora ma duc inapoi. Mai mult si cu siguranta mai frumos o sa va povesteasca Nela la intoarcere, in masura in care o lasa Ana Scuze de mesajul telegrafic dar abia astept sa dorm cateva ore, daca o sa resusesc dupa toata agitatia zilei... ![]() Pa, Sorin pt Nela Nela, viitoare mamica de Ana, 38+ Manca-o-ar mama de strut! |
Iupiiiiiiiiiii

ce veste minunata!!! Multumim mult! (inca un sot simpatic si de treaba care intra sa ne spuna situatia
). Deci avea dreptate Aida cand i-a spus ca va naste cat de curand dupa ziua de ieri... Ma bucur mult ca ambele fete sunt bine si sanatoase!!! Si abia asteptam sa le vedem in poze! Sa aiba mami recuperare rapida si laptic suficient! Si printesa voastra sa va aduca numai bucurii in familia voastra frumoasa
! Vaaaiiii cat ma bucur! 

Felicitari, Nela!!!

Bine ai venit pe lume, Ana!

35+
Alex
raluk16 spune:
Da, Maria si eu am trecut prin cateva depresii, dar toate au fost de toamna-iarna. Primavara imi treceau instantaneu. Dar pana atunci nici macar nu aveam intentia sa ma schimb, stiam ca viata e mizerabila si nici nu credeam ca s-ar putea schimba vreodata. Sa speram ca ne ocoleste acum, desi ... am citit ca cele care au avut depresii candva in viata sunt mult mai predispuse la depresia postnatala. Si la mine se suprapune si cu perioada critica de toamna-iarna... In ultimii doi ani am reusit sa imi ocolesc depresia, ca deja cum venea toamna stiam ca trebuie sa fac ceva sa ma lupt cu ea... Dar la limita. Simteam ca daca primavara ar mai fi intarziat chiar si cu o saptamana, eram gata sa cad in gol... Doamne ajuta! Ca acum nu mai e vorba doar de noi. 
Diamar tin pumnii sa se rezolve repede!
Diana multumim mult de sfaturi!
Ce ma bucur ca iti faci timp sa intri sa ne spui cate ceva!
Mami mi-a zis ca asa sunt unii copii, asa a fost si taica-meu cand a fost mic si bunica nu avea incotro decat sa-l tina la san toata ziua toata noaptea...
Melania multumim ca ne spui ca se poate! 
Alex ai fost harnicuta! 
Lucia pai dezbracatul sigur era pentru trezit, sa fie treaz la san, sa nu adoarma.
Ionika nu m-ai citit aseara, ca am fost o zapacita si nici n-am observat ca bebe nu miscase toata ziua!!! Deloc, pana la 10. Am bagat rapid un litru de apa, am stat linistita, si a inceput usurel sa se intoarca, dar slabute miscari oricum. Azi a mai miscat, dar tot asa, finut...
Dana ce bune vesti de la medic! 

Iupiiii!!! (treaba cu cascatul ma enerveaza si pe mine. Si nu ma pot ghida dupa semnul asta, ca se intampla cand pot casca si apoi iarasi mi se urca sus si nu mai pot...)
Lucia nici nu-ti imaginezi cu cata savoare absorb toate informatiile! Mi le copiez intr-un document, cam dezordonat ce-i drept... Ca mi se par o comoara! Sunt cazuri de probleme de alaptat despre care nu citesti in carti, desi, culmea, uite cate aveti aceeasi problema!
M-ai facut foarte curioasa de povestea nasterii, acum ca ai legat informatia de medicul Danei ...
Ionika, www.ikea.com/us/en/catalog/products/30057801" target="_blank">aparatorile le-am luat separat (mai erau si mai frumos colorate, dar cu mult portocaliu, si camera mea e deja ultra colorata cu albastru si verde (ca bebe va sta in camera noastra) si am incercat sa evit sa mai bag o culoare). Am luat cateva seturi de www.ikea.com/us/en/catalog/products/90122257" target="_blank">cearsafuri cu elastic, www.ikea.com/us/en/catalog/products/40161326" target="_blank">Setul asta de 4 piese, www.ikea.com/us/en/catalog/products/40143304" target="_blank">protectia asta de saltea pt pipi, www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/60124045" target="_blank">pilota asta. Vad ca nu mai gasesc nicaieri, era un set de 5 piese (cearsaf cu elastic colorat frumos verde cu elefanti albi, husa perna, husa plapuma si doua paturici subtiri din bumbac, toate cu 30 si ceva de ron).
Adriana mi-ai dat o idee, o sa refuz auto-invitatiile altora, spunand ca asa ne-a recomandat medicul
. Si eu astept sa-i vad fatza bebeului pentru al doilea prenume
. Sper sa pot hotari in momentele alea. Cand e oare prea tarziu? In acea zi trebuie sa mearga si la starea civila? ![]()
Lullaby deci si tu cu mania parului
. E bine sa stim ca nu suntem singure...
. Multumesc mult de vorbele frumoase
si ma bucur ca traiesti cu noi toate evenimentele, ce daca putin mai tarziu? 
Si la fel, cu vizitele avem aceleasi temeri... offf sper sa trecem cu bine si sa avem curaj sa fim tari pe pozitii. E mai importanta sanatatea bebeului si linistea si odihna noastra decat ca se vor supara ele un pic. Mie mi-e mai frica de musafirii (de acasa sau de la spital) care nici nu vor suna inainte, vor aparea direct la usa. Cu astia ce faci? Stiu ca ma sfatuia foarte bine Adi mai demult, cand mi-am exprimat temerile, ca eu voi sta putin cu musafirii in alta camera, nu la bebe (ca bebe doarme). Dar chiar si asa, daca vin oameni nesimtiti raciti, ma imbolnavesc eu si tot nu e bine... offf 
Trimit mesajul kilometric sa nu-l pierd si apoi intru la facut capitol nou.
35+
Alex