Burtici fericite de septembrie-octombrie (203)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Iulika, am vazut Pozele cu Bruce, mai mai ce baiat mare are mama, si ce picioruse numai bune de papat. Cate kg luat pana acum?

lui Dinu Andrei (14.09)

Multumim..L-am nascut cu 3630 g am iesit din spital cu cu 3380g si fix la o luna aveam 4700 g..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

ioanna draga, fix ieri am avut problema ta.

eu am pompa manuala de la Avent Isis, nu am luat electrica pentru ca m-am gandit ca e pentru situatie de mai incolo, cu canale desfundate, nu pentru perioada de inceput.

Ieri eram ca Pamele, si ma dureau si erau pietroi, si azi ma mai dor dar am scos cand cu pompitza Dinutu cand cu pompa manuala si.... se vad rezultate, sunt mai argilosi .

Am mai pus pe sani comprese cu apa rece (prosopel mic bagat in apa rece si stors bine.... si a mai luat din tensiune. Dr. pediatra m-a sfatuit sa fac asa, iar inainte de alaptare bebe sa ma spal cu apa calduta ca sa ii fie usor lui bebe sa traga la inceput.

Cel mai bine a functionat bebe, hranit la cerere, nu cu program si se rezolva.

Mergi la inceput

Iulika, Felicitari mami.
asa sa ne creasca la toate pruncii, ca Ilenele Cosanzenele si Fetii Frumosi.

Acum am vazut, Ioanna, ai baut ceai de stimulare, pana ieri era ok?
Ca eu am patit-o la iesirea din spital, adica nu incepusem sa alaptez la propriu.
Iar masajul manual, Iaks, hurts.

Si inainte de a se naste Dinutu, aveam sfarcurile sensibile si evitam sa le ating prea mult, experienta din sptal cu mulsul manual.... brr. Depinde de mana care il face, ca a fost o asistenta si mai gemntila, eu singura nu am putut sa imi fac dar cu pompa e mai bine.

Mergi la inceput

Loredana tu aveai toate canalele desfundate cand ai folosit pompa electrica?

Cea manuala e ok, dar la un moment dat obosesti

Aventul manual a fost e 220ROn, dar daca cea de la primii pasi electrica, e ok si desfunda si canale, cred ca il trimit pe sotz sa cumpere ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Selen multumesc mult! Si m-ai linistit si cu kg si cu sfarcurile . Si multumim ca ti-ai luat din timpul de somn sa stai aici cu noi .

Iulika multumesc mult! Ce mare e deja puiul!!! Compar imaginea cu el la pieptul tau cu cea din spital! Uau! Hihihi ce cuminte si atent si zambaret sta el la baita! . E tare incantat ca il spala si tati . Ce fericit e! Mor dupa body-ul ala al lui in dungi bleumarin! Si ce bronzilici arata el! ce tare doarme! Am vazut si cadoul frumos! Asa mi se pare ca are un chip de om intelept care gandeste multe si nu le poate spune . Vaaaiiii cum sta broscuta pe tine! . Si ce fain e jerseul si salopeta aia . E tare frumos grasunelul, sunteti superbi! (scuze de aliniatul aiurea, dar scriam fiecare fraza in timp ce ma uitam la poze )

pazza inseamna ca erai prea slaba .

Kemsy . Abia asteptam vestile bune . O fi coborat puiul.

Fetelor, eu am un stres cu vizitatorii si ca o sa se imbolnaveasca puiul de la ei, de la virusii de pe hainele lor (daca il iau in brate dupa ce au fost in autobuze, la servici, etc). Dar vad ca toti bebeii nostri de pana acum nu au avut probleme de raceala sau alte boli luate. Sa inteleg ca ati avut grija sau au inca sistemul imunitar de la mami?

Nela multumesc . Pai asa te vedeam eu ca un delfinas acolo ma bucur ca ti-a placut! Si ma bucur ca a trecut cu bine ziua de azi... vai cate emotii si cate neplaceri... Doamne ajuta sa fie bine!

Anomis multumesc. Ma bucur ca in raportul zilei nu exista si maraieli!

Dana ce tare e sotul ca sufera el de nesting

Aida . Deci asa, Eric e un cuceritor... ... Si zici ca maine s-ar putea sa i se intample minunea Nelei? Pai tinem pumnii in secret

Ioanna vad ca Dana ti-a zis tot ce as fi vrut si eu. Mai erau care spuneau de pompa electrica de la Primii Pasi. Tinem pumnii! A, acuma am vazut ca deja s-a zis de Primii Pasi.

35+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

dragele mele,

m-am intors de la moasa, dar o sa-mi vina o prietena pe la mine...asa ca briefingul mai pe seara.

Vreau s-o felicit pe Ellenuta. Bravo mami...sa fiti sanatosi, cuminiti si papaciosi.

Nela chiar vine strutza???????? wow

Iulika doamne ce comoara frezata ai tu acolo.

Multumesc fetelor pentru urarile cu masina. Sper sa mearga bine...ca bube are...lap retul asta...va dati seama. Problema cu aceste masini, sunt de obicei preferate de taranusi din astia carora le place sa le forjeze. Si atunci umbla la motor, il fac, il desfac...sa speram ca nu ne va face probleme.

m-am vazut cu moasa...tot cealalta...nu aia careia ii era frica sa ma atinga ca sa nu ma sparg...si mi-a spus ca e cu capul in jos dar nu angajat total si ca nu crede ca nasc sp asta. am convenit sa ne vedem pe 1 ocotmbrie si i-am spus ca sper sa n-o mai vad. mi-a urat acelasi lucru.

intre timp, la ora de nascut ni s-a spus cum sa nu stam daca vrem sa nastem mai usor, adik copilul sa fie in pozitia perfecta...cu fundul in afara si cu fata in jos/intr-o parte. ne-a zis sa nu stam latite pe canapea, pentru ca atunci copilul se va simti f comod si se va intoarce cu fata in sus. De asemenea putem sta calare pe scaun sau cat de drept putem in fund...ceea ce e chiar chin pentru mine ca ma arde sub sani si simt ca imi crapa stomacul..dar ce nu face mama pentru un travaliu mai scurt. De asemena pozitia patru labe e foarte buna.

Azi am vorbit mai mult de riscuri, cand ni se face cezariana, cnad ni se induce travaliul. cat stam peste termen, etc. Incerc sa scriu un mesaj mai detaliat mai incolo. nu am notat nimik, asa ca sa vedem cum ce am ramas.

Suede sa va fie de bine mutatul, iar Andre, ma bucur mult ca sotul ti-ee alaturi de ziua ta.

Vad ca sunt mamici care se plang de prea mult lapte... nice. Ioanna eu l-as baga in pungi speciale la congelator. De fapt asta am de gand sa fac, in caz ca trebuie sa ma intorc la munca in 6 luni. am o cunostinta care a facut acelasi lucru in prima luna. Avea o gramada si pentru ca s-a plictisit acasa si vrea sa se intoarca la munca intr-o luna cand fata face 4 luni, a congelat masiv si inca o mai face...ca sa poata avea stoc pe perioada cand nu poate alapta. eu deja mi-am comandat pungile. le astept zilele astea.

MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

raluk zi-mi secretul cu spalatul cu nuci...ca m-ai facut curioasa. nu pateaza iodul?

MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Raluk, noi nu avem vizitatori la bebe, doar mama vine sa stea de diminata pana pe la 5-6 cu noi si nu vom avea vizitatori mai devreme de 1 luna si jum, poate chiar 2.....
Mi-e frica de exact ce spui tu? ca vin si virusi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Fetele nu mi-a iesit faza cu webshotul!! dar am pus niste poze la semnatura..din 15 si 16 septembrie..ar trebui sa imi fac si astazi pt a avea un termen de comparatie mai bun, dar nu mai am loc in casa ca barbatu' face curat in baie, dar imi strica mie feng shuiul din camera (sunt o gramada de lucruri imprastiate care pe unde)..incerc sa fac maine dimineata;

pt comparatie va dau linkul cu ultima poza de pe webshots
34saptamani

eee!! ce ziceti?!! s-a lasat sau nu burtica??! daca da, eu o ignor

Dana 37s mamica mandra de
AMR 15 zile pana ne vom indragosti iremediabil, irecuperabil..forever and ever!

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

La multi ani fericiti ANDRECLUJ si NELAM ! Sa fiti sanatoase cu copii frumosi, destepti si norocosi!

Ramona

Tudor Gruia 37+

AMR max.3 saptamani pana vine bebe

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput